2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
اره من امپولمو كه دوشب قبلش زدم سر همون ساعت عمل شدم من مشكوك به هايپر نبودم كه دكا بزنم ارزو دكا ...

سارا هنوز انتقالم معلوم نيست كي باشه، تو خوشبينانه ترين حالت ماه آينده شايد باشه

كاش كسي تو موقعيت من بوده باشه تا ببينم كي انتقالش افتاده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
انا جون ممنوونم . اندازه استخوان بینی مگه مهم نیست ؟ چرا اندازه اشو نميزنن؟  من از خود سونولوژ ...

عزیزم والا من تا حالا ندیدم اندازه شو بنویسن شاید من دقت نکردم.....

ان تی هم که برات عالیه پس فقط به چیزای خوب فکر کن.....

بله عزیزم جفتت پایین و سر راهیه و بهتره تا حد امکان بیشترین استراحتو داشته باشی بیشتر دراز بکش و هر از گاهی به دوری بزن اما در کل بیشتر دراز بکش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزم  پس اگه انتقالم جنین فرش شد دومرحله ای هستش  😚😚😚😚😚

بله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها حداكثر چند روز امپول و دارو داريم؟ يعني تا خود پانكچر همش تزريق و دارو؟ @تورك_آن ...

تا یه روز قبلش داری.....

بعدش فقط پروژسترون در صورت تجویز انوکسوپارینه.....

سارا هنوز انتقالم معلوم نيست كي باشه، تو خوشبينانه ترين حالت ماه آينده شايد باشه كاش كسي تو مو ...

ب نظر من چون هايپر نشدي و خيلي خيلي خفيف بوده ماه بعد انتقالت بيفته فكر نكنم طولش بدن

پري بشي كي بايد بري سونو شي و تشخيص بدن چه زمانيه؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
از پانكچر متنفرم خيلي بده الان كه ميدونم چيه ديگه سكته ميزنم كارم ب بار دوم بكشه از خدا ميخوام با ...

وااااااااي منم 

اصلا نميتونم حال كسايي كه چند بار پانكچر كردن رو بفهمم

خيلي بد بود خدايي

انشالله همه اونايي كه بار اول پانكچر كردن و همه اونايي هم كه مجدد مجبور به تكرار اين پروسه شدن جواب بگيرن راحت شن

وااااااااي منم  اصلا نميتونم حال كسايي كه چند بار پانكچر كردن رو بفهمم خيلي بد بود خدايي انش ...

اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوان سر ببرن

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شیر خوردن بعد انتقال خوب نیس؟؟؟چرا؟؟؟ من صبحا باشکم خالی شیر بخورم یبوست نمیگیرم🤔🤔🤔

عزیزم بد نیست که بستگی به طبع داره....

در کل شیر طبعش سرده واسه این میگن اگه مناسب طبعته نخورین بهتره.....

باشه ممنون عزیزم

امیدوارم اینبار مامان شی و چندتا جنین تپل مپل برات تشکیل شه. باور کن مثبت بشی غصه منفی شدن خودم یادم میره. خیلی برام مهمه که مامان شی. جون من مثبت شو اینبار. با نی نی هات صحبت کن بچسبن به دل مامانشون که خاله لیلاشونم شاد شه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوا ...

خدا نکشتت کلی خندیدم مامان سارا. دقیقا تصور کردمش!!

ب نظر من چون هايپر نشدي و خيلي خيلي خفيف بوده ماه بعد انتقالت بيفته فكر نكنم طولش بدن پري بشي كي با ...

اون پرستار توپوله بود ها خانم پارسا همون كه بهمون ميگفت چيكار كنيم بعد از عمل بهم گفت سه تا آمپولت تمام شه پري مياد

فردا تمام ميشه امپول هام

سارا من خيلي خوبم امروز

اصلا درد ندارم ديگه

حتي مسكّن و شياف هم استفاده نكردم

به نظر خودم اوكي ام

البته دارم رژيمه رو رعايت ميكنم

سفيده و آب و ژله و پروتئين و ....

تو چطوري امروز ؟؟؟

من امشب یاید دوتا دکاپپتیل بزنم شماهم دوتا داشتی؟؟؟ پس فردا صبح هم عمله  قبلا اینطور نبود شب ...

احتمالا روال دکا با هاش سی جی کمی فرق کنه.....

اون پرستار توپوله بود ها خانم پارسا همون كه بهمون ميگفت چيكار كنيم بعد از عمل بهم گفت سه تا آمپولت ت ...

حالا خودتو چشم بزن!!!! 

خداروشکر که خوبی