2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684642 پست
سلام آناجون امروز سومین روزه که داروهامو قطع کردم از دیشب دردای وحشتناکی داشتم که دقیقا مثل زمانی ...

عزیزم منفی شدی درسته؟

چه قدر از منفی شدنت گذشته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی میش اخه سری پیش سر ۱۲ روز مثبت شد

عزیزم از دوستامون روز ۱۳-۱۴ هم بی بی منفی داشتن بعدش + شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم از دوستامون روز ۱۳-۱۴ هم بی بی منفی داشتن بعدش + شدن.....

وای چقدر خوب میش خدایا امیدم تویی ممنونم تورک انای عزیز

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
دیروزم دومین امپول اچ سی جیم زدم ب خواهرم می گم الان بی بی مثبت میش بزنم عقده ای نشم🤣

بزن.....

اتفاقا خوبه بزنی ببینی نتیجه چی میشه....

وای چقدر خوب میش خدایا امیدم تویی ممنونم تورک انای عزیز

عزیزم امیدت خدای بزرگه.....

بخواد نشد نداره فقط بدون هیچ کسی به اندازه خدا صلاحمونو نمیدونه پس با جون و دل خودت بسپار بهش.....

عزیزم منفی شدی درسته؟ چه قدر از منفی شدنت گذشته؟

چهار روز گذشته

آناجون از روز ۷ انتقالم رو شکمم خط افتاد دقیقا مثل زمانی که باردار بودم سینمم خیلی سفت شده بود و رگهای سبز برجسته مشخص بود. ۱۱ پریود یهو سینم شل شد

عزیزم مبارکه..... ان تی که خوبه..... اندازه استخوان بینی که نمیزنن یعنی لااقل من اینو میدونم فقط م ...

انا جون ممنوونم . اندازه استخوان بینی مگه مهم نیست ؟ چرا اندازه اشو نميزنن؟ 

من از خود سونولوژيست پرسیدم گفت خیلی مهم نیست و به نظر خیلی پایین نیست . 

مارژينال یعنی سرراهی؟ 

استراحتم باید حتما دراز کش باشم ؟چون من خونه مامانم هستم و کار خاصی نمیکنم یا ميخوابم یا کمی می شینم یا کمی راه می رم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
كي پانكچرته؟ ايشالا اين سري مشكل استراديولت حل بشه بتوني زود انتقال بدي سري پيش چندتا جنين داشتي؟

سه شنبه پانکچرمه .....انشالله عزیزم

سری پیش از ۳۳ تا تخمک ۴ تا جنین شد که دوتاش ضعیف بود انداختن دور دوتاشو انتقال دادن

خداجونم شکرت       
عزیزم انتقال دو مرحله ای رو برا بعضی دوستان دیدم اکثرا نتیجه گرفتن..... ایشالله دستش برا تو هم خوب ...

انشالله عزیزم 

پس اگه انتقالم جنین فرش شد دومرحله ای هستش 

😚😚😚😚😚

خداجونم شکرت       
انشالله زود خوب ميشي

فدات شم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سه شنبه پانکچرمه .....انشالله عزیزم سری پیش از ۳۳ تا تخمک ۴ تا جنین شد که دوتاش ضعیف بود انداختن دو ...

نيني تپل به خاطر شرايط  اس پ  ر م ٤تاش جنين شد؟

ميتونم سوال كنم دي اف اي چن بوده؟

كيفيت خود تخمك هم دخيله؟

...