2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
ممنون عزیزم.چه جوری میشه طبع رو فهمید؟  خودم میتونم تشخیص بدم یعنی؟ از روی چه علائمی؟ یا باید ...

عزیزم دو راه داره.....

مشخصات طبعهای مختلفو سرچ کنی و ببینی کدوم بهت نزدیکتره.....

یا اینکه بری یه دکتر طب سنتی ویزیتت کنه و تشخیص بده واست.....

من هر دو کارو انجام دادم نتیجه یکی شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررسی آناجان  آناجان واقعا ممنون باوجود یه فرشته کوچولو و یه نی نی ناز توراهی بازم بهمون سر م ...

فدات بشم عزیزم.....

من این فرشته هارو مدیون دعاهای شمام که خدا به لطف دعاهاتون بهم بخشیده.....

هر کاری کنم نمیتونم دینمو بهتون ادا کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی .خواهرا کسی اینجا از قم هست؟درمورد نوبت دهی آیت الله تبریزیان اطلاعات میخوام که توی قم ...

ثمين جان من قمم از دوستام سوال ميكنم اگه ميدونستن حتما ميگم ولي جسارتا يه چيزي بگم بهت، اگه قصد رفتن پيش ايشونو داري بيشتر تحقيق كن

بچه ها بی بی من روز ۱۲ منفی شد اصلا دیگه امیدی ندارم مثبت بشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

سلام

آناجون امروز سومین روزه که داروهامو قطع کردم

از دیشب دردای وحشتناکی داشتم که دقیقا مثل زمانی بود که سقط کردم

یکساعت پیش یه چیزی ازم دفع شد که وقتی دفع شد آروم شدم

آناجون من با توجه به علایمی که داشتم حسم میگم این چیزی که دفع شد جنینه

آیا همچین چیزی امکان داره؟؟

بچه ها بی بی من روز ۱۲ منفی شد اصلا دیگه امیدی ندارم مثبت بشه

عزیزم بی بی بهش اعتباری نیست حتما سر موقع آزتو بده ایشالله بتات شادت میکنه.....

عزیزم بی بی بهش اعتباری نیست حتما سر موقع آزتو بده ایشالله بتات شادت میکنه.....

یعنی میش اخه سری پیش سر ۱۲ روز مثبت شد

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

طور خدا بچه ها من دارم سکته میکنم بچه یعنی میش