2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

دوستان کسی رو دیدین  که سرم ای وی ای جی رو ده روز قبل انتقال بزنه ؟؟؟

من سیکل قبلی سه رو قبل انتقال زدم 

این بار دکترم.گفته زودتر بزنم در حالیکه هنوز روز انتقالم هم قطعی و معلوم نشده !

مگه این سرم دو سه روز قبل انتقال نیس ؟

عزيزم منم تا وقتي كه دراز كشيدم و فشاري رو تخمدانهام نيست اوكي ام ولي اگه بخوام راه برم خيلي درد دار ...

نه عزیزم انتقال اینجوری نیست.....

الان چون تخمدانات تحریک شدن این مدلیه.....

انتقال فرش هم نداری که.....

پس نگران نکن خودتو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزمم انشاءالله که نتبجه ی درد و زحمتتو میبینی ....حالتم خیلی زود خوب میشه فقط استرسو بذار& ...

عزیزم والا بعضی مراکز و دکترا وقتی چند روز پشت سر هم تعطیله برا کسایی که تو سیکلن تلرانس در نظر میگیرن.....

مثلا دکتر من وقتی چند روز پشت هم تعطیل باشه وسطش یه روزو برا این افراد خالی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ازادش ۵۶تومنه چطور با دفترچه اون قیمت گرفتی.با دفترچه۱۶

احتمال داره برا شما ایرانیشه.....

خارجیش اون زمان یعنی یه سال پیش تقریبا، ۱۶۰ اینا بودو با تایید حدودای ۶۰ میشد احتمالا برا شما قیمت معادل ایرانیشو گفتن بازم گفتم تاکیدی بپرسین.....

ارزو خوبي من ١٢ تا تخمك داشتم هايپر مشدم انتقال فرش دارم اومدم شامم كباب بخورم😁 يه كمم درد و تهوع ...

عزیزم رژیمتو خیلی رعایت کن.....

آب زیاد.....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغم تا میتونی بخور.....

چون انتقال دادی رژیمتو جدی تر دنبال کن.....

ژله دارم انجيرم دارم يه عالمه دوغم كه تو خونم هميشه هست اره حسابي رعايت ميكنم توام رژيمتو رعايت كن ...

عزیزم چون انتقال داری سعی کن دوغ زیاد نخوری.....

همون آب و پروتئین و سفیده برات کفایت میکنه.....

مرسي عزيز دلم اره رعايت ميكنم اگه ديدم درد دارم مسكن ميخورم شما نتيجه ميكروت چي شد؟

عزیزم سعی کن زیاد مسکن استفاده نکنی چون انتقال داری.....

با استراحت سعی کن شرایطت رو مدیریت کنی.....

سلام من میخوام از جنینهای فریزم انتقال انجام بدم برام دعا کنید نتیجه بده از بار اول یک دختر دارم دوست دارم دخترم تنها نباشه یک خواهر یا برادر گیرش بیاد، تو دعاهاتون من رو هم دعا کنید

سلام دوستان عزيزم من امروز رفتم سونوى قلب خدا رو شكر قلب و اندازه جنين و همه چيش عالى بود  خيا ...

عزیزم خدارو شکررررررر.....

همیشه خوش خبر باشی......

عزیزم نان و برنج و نشاسته رو کم و تا حد امکان حذف کن.....

پروتئین بخور.....

قند مصنوعیو حذف کن ایشالله کنترل میشه.....

مگه بعد پانکچر خونریزی میکنیم؟؟؟ من فک کنم سری پیش خونریزی نداشتم 🤔🤔🤔🤔

نه عزیزم همه نمیکنن.....

اما اگه باشه تا چند روز طبیعیه......

منم نداشتم.....

ژله و انجیر برای هایپری خوبه؟؟

خوبه.....

خصوصا ژله اما طبعش فکر کنم سرده برا انتقالیا با طبع سرد فکر کنم خوب نیست....

اره فقط یک بار چون برطرف شد و تقریبا از پنجشنبه عصر دیگه مشکلی نبود طبق روال عادی استفاده کردم یعن ...

عزیزم خوب اشتباهت همینه دیگه وقتی شروع کردی باید تا مدتی ادامه بدی (حدودا یه ماهی باید ادامه بدی) تا شرایطت استیبل بشه.....

نمیشه پروژسترونو زیاد کنی بعد کم کنی این خودش باعث تشدید خونریزی میشه!!!!!!

اصلا فلسفه پریودی تو کاهش پروژسترونه....

اره فقط یک بار چون برطرف شد و تقریبا از پنجشنبه عصر دیگه مشکلی نبود طبق روال عادی استفاده کردم یعن ...

ببین مثلا شروع که کردی انقدر استفاده میکنی تا قطع بشه.....

بعد که قطع شد یه مدت ادامه میدی تا مطمئن بشی دیگه نداری.....

مثلا من که به لک افتادم یادمه ۱۱-۱۲ انتقال بودم.....

شروع کردم تا اولین ویزیت بعد + شدن یعنی سونوی قلب.....

دو روز بیشترم لک نداشتم بعد دکتر دید شرایطم استیبل شد قطع کرد اما دو سه روز بعد به خونریزی افتادم دوباره شروع کرد این دفعه دو تا شیاف اضافه شد و تا چند ماه همچنان داشتم......

@تورک_آنا       عزیزدلم خوبی؟؟بهتر شدی؟ عزیزم یسوال داشتم ازت.من با دوتا ازد ...

عزیزم شکر بهترم.....

عزیرم مرتب داروهاتو خصوصا آنتی بیوتیکاتو استفاده کن سریع خوب بشه.....

منو یادته تو بارداری مجبور شدم صبح و شب سفازولین بزنم......

نیاز باشه تو بارداریم باید آنتی بیوتیک استفاده کرد.....

سلام انا جون و لاله عزیز . جواب سونو من نرماله ؟ اندازه استخوان بیني کدامش میشه ؟؟ انشاالله قسمت هم ...

عزیزم مبارکه.....

ان تی که خوبه.....

اندازه استخوان بینی که نمیزنن یعنی لااقل من اینو میدونم فقط میزنن رویت شد یا نه......

در کل به نظر همه چی خوب میاد.....

جفتت مارژیناله پس استراحت رو جدی بگیر......

جفتت خلفی هست ایشالله تکوناشو زودتر حس خواهی کرد حدودای ۱۶-۱۷ به بعد یواش یواش احتمالا حسش کنی.....

میومم داری....

در کل استراحت کن.....