2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
افسون جان آمپول gcsf رو تو مرکزی که من بودم چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقا بعدش تزریق میکردن ، ...

بچه ها قرص ضدحساسيت به اسم زاداين يا همون كتوتيفن

براي اس  پ ر م  خوبه؟؟؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم برا آی یو آی گف دهانه رحمت تنگه و باید میزو بهم میداد ولی چون شانس موفقیت رو کم میکنه گف ن ...

پس چیکار کردی خانمی؟اخه موقع انتقال اولم خون اومد جنین شناس میگه اون خون جنینو از بین میبره

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آزادش ۵۶ تومن ، با بیمه فکر کنم ۱۵ تومن. تزریقشم زیر جلدی تو بازو زدن 

این امپول برا چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس چیکار کردی خانمی؟اخه موقع انتقال اولم خون اومد جنین شناس میگه اون خون جنینو از بین میبره

من خون اومد و درد شدید داشتم ولی تحمل کردم دیگه و منفی شد

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها در اين مورد كسي نبود كمكي كنه؟؟؟؟؟؟

عزيزم اسپرمي كه از همسر شما ميگيرن مال سه ماه قبلشه خيلي نگران نباش ولي بهش آنتي بيوتيك نده سعي كن بيشتر با جوشونده خوبش كني يا نهايت با قرص سرماخوردگي ساده

ولي اگه من بودم ريسك نميكردم حتما ميرفتم تا دكتر واسش تجويز كنه و حتما هم متذكر ميشدم كه بيست روز بعد ميكرو بايد كنيم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها در اين مورد كسي نبود كمكي كنه؟؟؟؟؟؟

تب هم داره

تب روي اسپرم اثر منفي ميزاره چون دماي بدن رو بالا ميبره و واسه اسپرم دماي بالا خوب نيست 

اگه تب داره حتما برو دكتر

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزيزم اسپرمي كه از همسر شما ميگيرن مال سه ماه قبلشه خيلي نگران نباش ولي بهش آنتي بيوتيك نده سعي كن ب ...

مرسي، دكتر كه نميره خودمو بكشم هم نميره

جوشونده ختمي ميدم بهش

با پودر پانادول فور كولد اند فلو، كه عسل و ويتامين سي ليمو هست،، همينا،، ديگه با همينا مجبوره سر كنه،،، تب يه كم داره كه لباساشو سبك كرديم تو اتاق خُنك هم دوس داره بخوابه ديگه انشالله اينجوري اثرش خنثي شه

...