2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
من رعایت رژیم هایپری رو نکردم هنوز 😐😐😐

خب تقصيري نداري 

دكترامون هيچي بهمون نگفتن كه چيكار كنيم

قبل از شروع سيكل حداقل بايد بهمون مكمل و هر چيزي كه واسه تخمك خوبه ميدادن ولي هيچي ندادن

به من كه فقط فوليك أسيد ميدادن😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تقصيري نداري  دكترامون هيچي بهمون نگفتن كه چيكار كنيم قبل از شروع سيكل حداقل بايد بهمون مك ...

به منم فقط فولیک اسید دادن این سری با اصرار خودم بهم اینوفولیک دادن 

سری پیش حتی به همسرمم هیچی نداده بودن بازم خودم از دکترش خواستم کاریوتایپ انجام بدیم و براش ویتامین بنویسه 😞😞😞

خداجونم شکرت       
عزیزم بار اول ۶ تا تخمک داشتم که دو تا جنین شد..... بار دومم همین حدودا بود ۴ تا جنین شد..... بار ...

اناجون بار آخر مكمل خاصي خورده بودين كه روي كيفيت تخمكت تاثير داشته؟يا تصادفي بود؟

...

انا جان من ۱۴شهریور انتقال دادم دکتر برام ۳۱شهریور از بتانوشت البته گفت چون جمعه۳۰ تعطیله ۳۱ برو .من سریاقبل روز۱۴ و۱۶ میرفتم .الان روز ۱۴ من سه شنبه میشه یا۴شنبه؟بنظرت رو ۱۴برم از؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

سلام به همگی و انا جون مث همیشه سوال دارم و فقط میتونم دعا گوتون باشم.

دوست جونیا امروز رفتم سونو روز چهارده پری بودم ضخامتم شدم ۹/۵که دکتر راضی بود روز دهم ضخامت ۶/۵بود بهم امپول هاش سی جی داد با پروژسترون که فردا باید بزنم و گفت چهار روز دیگه یعنی چهارشنبه بیا برا انتقال میشه روز تاسوعا به نیت خیر میگیرم این مسله رو ضمنا گفت دوشنبه جنیناتو از فریز در میاریم تا چهارشنبه پنج روزه بشن..و حالا سوالم.....لطفا بهم بگین امپول gcsfگفتم نوشت دکتر گفت اندومترت خوبه ولی خودم خواستم بنویسه فقط نمیدونم دقیقا این امپول کی باید تزریق بشه؟دوم اینکه امپول زیر جلدی برا خونرسانی به رحم نوشت که فک کنم انوکساپارین یا همچین چیزی بود فعلا دارهامو نگرفتم اونم میخواستم بدونم از کی باید تزریق بشه؟

بینهایت ممنونم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اگه دو هفته از پانکچرت گذشته دیگه لازم نیست البته اگه درد و ورم شکم نداری توضیحش طولانیه اولش بگم ا ...

خیلی ممنون عزیزم از وقتی که برام گذاشتی مهربون😘😘😘😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها من جنين هامو فريز كردم و دوماه ديگه انتقال دارم.بهم گفتن روز ١٤ سيكل بيا.مراحلش چيه؟ازمايش ميگيرن و سونو؟كي انتقال ميدن؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام به همگی و انا جون مث همیشه سوال دارم و فقط میتونم دعا گوتون باشم. دوست جونیا امروز رفتم سونو ر ...

خداروشکر دعاکن تا روز دوشنبه اندومتر منم رشد کرده باشه این بار چهارم هست که انتقالم کنسل میشه

خدایا شکرت😙

بچه هاامروزروز۱۰ انتقال جنین هستم خیلی گر گرفتگی دارم یعنی ازصبح جلوی کولرم.میترسم از عوارض داروها باشه خیلی سرم داغه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
خداروشکر دعاکن تا روز دوشنبه اندومتر منم رشد کرده باشه این بار چهارم هست که انتقالم کنسل میشه &nbs ...

ایشا به امید خدا رشد میکنه.لوبیا سبز گوجه فرنگی بخور پیاده روی تند کن.اگه بتونی استرادیول خارجی گیر بیاری خیلی خوب میشه البته پیدا نکردی ایرانی بخور ایشا رشد میکنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه