2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048121 بازدید | 684644 پست
والا با صراحت نگفت فقط گفت شنبه بيا واسه عمل گفتم كي انتقال ميدين گفت انتقال نميديم فريز ميكنيم گ ...

انشالله عزیزم 

منکه دکترا بهم نگفتن هایپری 

کارشناس گف ریسک هایپری داری 

حالا فردا دوباره وقت سونو دارم فک کنم معلوم شه هایپرم یانه

اولین سری که هایپر شدم شکمم خیلی بزرگ و سفت شده بود ولی این سری خداروشکر اینطور نیس 

بازم هرچی مصلحت خداست❤

خداجونم شکرت       
والا با صراحت نگفت فقط گفت شنبه بيا واسه عمل گفتم كي انتقال ميدين گفت انتقال نميديم فريز ميكنيم گ ...

عزیزم درد تخمدونا طبیعیه خب تحریک شدن و اینهمه فولی داری طبیعیه ک بزرگ شدن و درد دارن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرای عزیزم به نیت همتون مخصوصا ثمین جونم پا به مراسم شیرخوارگان گذاشتم.التماس دعا دارم از همتون

انشالله حاجت روا شی خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بار اول ۶ تا تخمک داشتم که دو تا جنین شد..... بار دومم همین حدودا بود ۴ تا جنین شد..... بار ...

اي جانم ٣ بار رفتي تو سيكل واي خيلي سخته

خيلي ادم اذيت ميشه بدن بهم ميريزه

خيلي خوشحالم نتيجه شيرينشو ديدي عزيزم

چقدرم هزينه كردي🙁

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان من فردا پانكچرمه كمي درد در ناحيه تخمدانهام احساس ميكنم اينقد نيست كه نشه تحمل كرد وقته ...

آره عزیزم عادیه.. منم دقیقاروز قبل پانکچر همینجوری بودم.. فک میکردم مث بادکنک بادشدم😁😁😀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان من يكي از نينيام از بين رفت متاسفانه، دعا كنيد اين يكي به سلامت به دنيا بياد، خيلي نياز به دع ...

ای وای چرا عزیزم😢😢😢

ایشالا اون قل مونده صحیح و سلامت میاد بغلت💙💙💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انشالله عزیزم  منکه دکترا بهم نگفتن هایپری  کارشناس گف ریسک هایپری داری  حالا فردا ...

انشالله كه نميشي عزيزم

يعني قبل از پانكچرت شكمت بزرگ و سفت شده بود؟؟؟ يبوست هم داشتي؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره عزیزم عادیه.. منم دقیقاروز قبل پانکچر همینجوری بودم.. فک میکردم مث بادکنک بادشدم😁😁😀

مثل من😑

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

فردا پانكچر دارم دوستان😊

عزیزم درد تخمدونا طبیعیه خب تحریک شدن و اینهمه فولی داری طبیعیه ک بزرگ شدن و درد دارن

انشالله خيره عزيزم

بچه ها دعا كنين هايپر نشم

بخدا بيشتر بخاطر همسرم ميگم

احساس ميكنم خيلي ناراحته كه زودتر انتقال نميشه داد

دلم ميسوزه براش

فردا پانكچر دارم دوستان😊

عزيزم منم

انشالله به خير و خوشي

اميدوارم تخمك هاي خوبي داشته باشي و بالطبع جنين هاي عالي

و تو اولين انتقالت مامان شي

به حق حضرت علي اصغر و خانم رقيه جان

بچه ها نذر كردم اگه سال ديگه اين موقع ني ني پسر داشتم سفره حضرت علي اصغر و اگه دختر داشتم سفره حضرت رقيه بندازم

بخدا اينقد نذر و نياز كردم كه بيشترياش يادم رفته 

انشالله اين دفعه دست خالي نيستيم

اميدوارم خدا صداي دلهاي شكسته همه مون رو بشنوه و دامن همه مون سبز شه

عزيزم منم انشالله به خير و خوشي اميدوارم تخمك هاي خوبي داشته باشي و بالطبع جنين هاي عالي و تو اول ...

اي جانم ايشالا براي توام به سلامتي باشه

ايشالا يه عالمه ني ني بشن واست

براي توام با اولين انتقالت دو تا ني ني خوشگل بچسبه به دلت♥️