2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
سلام بچه ها اینجا کسی بوده با ذخیره پایین میکرو کرده باشه ؟ داروهاتون چی بودن ؟ و چندتا تخمک داشتین ...

بله عزیزم.....

ذخیره پایینم داشتیم.....

شما ذخیرت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها شایداین سوال جالب نباشه.امامیشه امپول انوکسان رو تو دفترچه کسی که بیمه تکمیلی داره نوشت ؟حق ب ...

عزیزم انوکسان ربطی به ناباروری نداره.....

جزء داروهای معمولیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم..... ذخیره پایینم داشتیم..... شما ذخیرت چنده؟

اناحون اینکه یک نفر با لترزول معمولی شبی یکی پنج شب، یک فولیکول بالغ و هف هش ده تا ریز داشته باشه ربطی نداره به ذخیره ش؟

...
نه والا هیچکی نگفته خب باید بگن انجام بده خدایاااا .من یه سقطم پارسال داشتم البته بارداری طبیعی ... ...

عزیزم ذخیرت فکر نکنم پایین باشه مگه نمیگی با داروی کم ۴ تا فولی داشتی؟

دوستان من عدد پرولاکتینم بالاست ۳۶ هست.پریودام منظمه و ترشحات سینه هم ندارم.ذخیره تخمکم ۰/۷ هست و دو ...

احتمالش هست.....

از نظر ایمنی چی بررسی شدی؟

چون ممکنه اونم مانع بشه.....

سلام آنا جان  من ديشب آمپول پرولتن زدم اما هنوز انگار زير پوست هست چون ورم داره دست ميگير ...

آره بذار عزیزم.....

چرا سوالمو جواب ندادین😳

عزیزم من له ترتیب جواب میدم.....

فکر کنم از شمام سوال جواب دادم اما حضور ذهن ندارم.....

خانما تو سونو ساک بارداریم خالی بود حتی کیسه زرده هم ندیدن سن ساک هم 5 هفته و سه روز بود بنظرتون الا ...

عزیزم گفتم که فعلا + فکر کن.....

هنوز فرصت داری.....

عزیزم نگران نباش از دوستامون هم همین مشکلچ دارن و زیر نظر متخصص هم هستن و ظاهرا تایید کرده میتونه تا ...

بمن گفته روي سه تا دو ميل.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بچه ها من یه کم گاهی خارش دارم یکی دو بار هم ترشح زرد دیدم به نظرتون میشه با جوش شیرین خودمو بشورم ؟ ...

نه عزیزم اصلا از این کارا نکن.....

به دکتر بگو نیاز باشه دارویی پمادی چیزی بده.....

دوستای گلم فردا روز چهاردهم پری هستم میرم برا سونو تاریخ انتقالم مشخص شه برام دعا کنید لطفا خیلی به ...

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

اناحون اینکه یک نفر با لترزول معمولی شبی یکی پنج شب، یک فولیکول بالغ و هف هش ده تا ریز داشته باشه رب ...

عزیزم به نظر نمیاد ذخیرت پایین باشه.....

احتیاطا تستشو بده.....

Amh

بمن گفته روي سه تا دو ميل.

ایشالله که خیره.....

باز حواست به علایمت باشه.....

عزیزم به خدا ترس بیشتر آدمو به هم میریزه.... من بار اولم انقدر از هایپر شدن میترسیدم کلا انقدر دوغ ...

اره راست ميگي ترس ادمو وسواسي ميكنه نميخوام بهش فكر كمم خي اينو بخورم اونو بخورم

بار اول شما چندتا فولي داشتي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم