2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
مطمئنی نرماله؟چندتا بالاتر از رنج آزمایشگاه غیر طبیعیه؟نگرانیم الکیه؟

راستش من تا اونجایی که دیدم تو اطرافیان و خودم اینجوری بوده که اگه رنج حداقلش ۱۰ حداکثرش تا ۲۰ باشه طرف ۳۵ بوده گفتن زیاده دارو گرفته و یا رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۵۰۰ بوده من ۸۹۰ بوده برام دارو دادن گفتن زیاده،، یعنی بسته به رنج ازمایشگاه داره، تا جایی که دیدم وقتی نزدیک دوبرابر بیشتر از حداکثره، میگن زیاده و دارو‌میدن

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما تو سونو ساک بارداریم خالی بود حتی کیسه زرده هم ندیدن سن ساک هم 5 هفته و سه روز بود بنظرتون الان بارداریم پوچه؟ اگه کسی تجربه داره منو راهنمایی کنه گفتم اگه پوچه حداقل هفته دیگه برم مسافرت

دوستان من عدد پرولاکتینم بالاست ۳۶ هست.پریودام منظمه و ترشحات سینه هم ندارم.ذخیره تخمکم ۰/۷ هست و دو ...

من پرولاکتبنم تو یه آز 40 بود ک دکتر گف خیلی باباس دارو داد ولی چند روز بعد از آز اول دوباره جای دیگه آز دادم 2 بود عددش.میگم شاید بخاطر تحرک یا استرس و اینا بوده.باید شرایطشو کامل رعایت کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات عزیزم..... به لطف دعاهاتون داریم روزارو پشت سر هم طی میکنیم..... والا دردا که گاها هستن ولی د ...

خداروشکر . انشالله این روزهای پایانی با سلامتی طی کنی و نی نی عزيزتو بغل کني

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها من یه کم گاهی خارش دارم یکی دو بار هم ترشح زرد دیدم به نظرتون میشه با جوش شیرین خودمو بشورم ؟ 6 هفته که بودم از دکتر پرسیدم گفت با جوش شیرین بشور الان نمیدونم یازده هفته میشه این کارو بکنم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من پرولاکتبنم تو یه آز 40 بود ک دکتر گف خیلی باباس دارو داد ولی چند روز بعد از آز اول دوباره جای دیگ ...

قبلا که آز دادم ۲ بار رنجش ۳۲ بوده این سری ۳۶ شد.حالا میخوام بازم انجام بدم . آزمایش پرولاکتینو چه روز ی از دوره قاعدگی باید انجام داد؟

به سلامتی انشالله شما با لترزول معمولی همون شبی یکی، پنج شب، که میدن معمولی واس بارداری، چن تا ...

عزيزم من تو سيكل ميكرو هستم فقط امپول زدم خيلي فولي دارم ١٦/١٧ تا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اناجان انشالله وقتی جواب مثبت شد دکترمیگه دارو ادامه بده اماداروهای من فقط تاروز ازمایش بتاهست یعنی ...

عزیزم من که آزم + شد همسرم رفت داد دکتر داروهامو تجدید کرد یعنی خودم نرفتم.....

تو هم بده دفترچه تو بده منشی بده دکتر برات تجدید کنه.....

اینطوری کارت زودتر راه میفته.....

الکی چرا بری نوبت بشینی و ویزیت بشی و....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تا ديروز از عمل ميترسيدم حالا اصلا از اون نميترسم كابوسم شده هايپري☹️ ايشالا نشيم

عزیزم به خدا ترس بیشتر آدمو به هم میریزه....

من بار اولم انقدر از هایپر شدن میترسیدم کلا انقدر دوغ خوردم حد نداشت.....

در حالی که عمرا هایپر میشدم......

هایپر که نشدم اما وحشتناک خودمو داغون کردم و رحمم شدیدا سردی کرد....

بعضا ترس بدتره.....

تو کاراتو انجام بده رژیمتو رعایت کن چیزی نمیشه ایشالله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گفتم به دكتر گفت مهم نيس😢

عزیزم نگران نباش از دوستامون هم همین مشکلچ دارن و زیر نظر متخصص هم هستن و ظاهرا تایید کرده میتونه تا دو تارو بخوره.....

دوستای گلم فردا روز چهاردهم پری هستم میرم برا سونو تاریخ انتقالم مشخص شه برام دعا کنید لطفا خیلی به انرژی دادناتون نیاز دارم چون تنهام و کسی نمیدونه میرم میکرو یکم استرس دارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام من 22 مرداد انتقال جنین فریز 4 روزه داشتم از روز نهم انتقال بی بی چکام کمرنگ مثبت میشد روز 15 ا ...

ایشالله که پوچ نیست.....

فعلا به چیزای خوب فکر کن فقط.....