2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
وااااااااااي خداي من مگه هر كس هايپر شه تخمكهاش بي كيفيت ميشن؟؟؟؟ يعني اينهمه امپول و بدبختي و درد ...

نه عزیزم هایپری معادل بی کیفیت شدن تخمک نیست.....

وقتی دز دارو مناسب باشه و خیلی تعداد بره بالا کیفیت پایین میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون من نمیدونم تا چند روز میتونن از ویال باز شده استفاده کنن اما مطمئنا محدود بوده که حساسیت نش ...

دوستان من عدد پرولاکتینم بالاست ۳۶ هست.پریودام منظمه و ترشحات سینه هم ندارم.ذخیره تخمکم ۰/۷ هست و دوبار میکرو کردم و هر بار با توجه به آمپولای قوی که زدم فقط یه تخمک داشتم.اگه اون آمپولارو نزنم بازم هر ماه یه تخمک خوب دارم.به نظرتون اینکه داروها روی بدنم جواب نداده میتونه ربطی به پرولاکتینم داشته باشه؟

سلام خانوم گلیا دوستانی که به سلامتی مثبت شده جواب آزشون چه علایمی دارید ؟ پیاده روی انجام میدین زیر دلتون درد نمیگیره آیا ؟ من اصلا راه نمیتونم برم باید خم خم برم 🤕🤕 اصلا طبیعیه به نظرتون 

سلام دوستان موقع لکه بینی همچنان شیاف رو باید واژینال استفاده کرد؟؟ چند جا خوندم موقع لکه بینی بای ...

عزیزم من کلا شیافام واژینال بود حتی وقتی خونریزی و لک بینی داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لإله جان دكتر به من سه تا امپول دكاپپتيل يك دهم ميلي گرم داده كه امشب بايد استفاده كنم اين همون امپ ...

عزیزم چون ریسک هایپری داری به جای هاش سی جی اینو داده.....

نگران نباش.....

دوستان من عدد پرولاکتینم بالاست ۳۶ هست.پریودام منظمه و ترشحات سینه هم ندارم.ذخیره تخمکم ۰/۷ هست و دو ...

میتونم سوال کنم چندسالتونه؟  عدد پرولاکتین چندتا از رنج ازمایشگاه بالاتره؟ دارو چی خوردین برا پرولاکتین؟

...
میتونم سوال کنم چندسالتونه؟  عدد پرولاکتین چندتا از رنج ازمایشگاه بالاتره؟ دارو چی خوردین  ...

من ۳۱ سالمه.حدود ۱۰ تا بالاتره از عددی که توی خود برگه آزمایشگاه نوشته.هیچ داروی نخوردم.دکتر غددم گفت باید مایکرو پرولاکتینتو اندازه بگیری که گفت نرماله.ولی من میگم اون که نمیدونسته من میخوام میکرواینجکشن انجام بدم شاید ربط داشته باشه

سلام من امروز سونو شدم سونوی قبلیم گفتن ۷ تا فولیکول دارم اما این سری سمت راست ۱۵ .۱۳ .۱۲ .۱۴ .۹ سمت ...

میتونی این مدلیم بخوری ولی سس مایونز نزن....

واقعا اخه نميشه كه اينطوري واكسن بزنن به مردم راستي سونوس امروزم اين شد سونو روز ١١ اندومتر ٧/٥ سم ...

به سلامتی انشالله

شما با لترزول معمولی همون شبی یکی، پنج شب، که میدن معمولی واس بارداری، چن تا تخمک داشتین؟

...
عزیزم چون ریسک هایپری داری به جای هاش سی جی اینو داده..... نگران نباش.....

سلام آنا جان 

من ديشب آمپول پرولتن زدم اما هنوز انگار زير پوست هست چون ورم داره دست ميگيرم درد داره ميتونم حوله گرم بزارم ؟؟