2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
بچه ها شایداین سوال جالب نباشه.امامیشه امپول انوکسان رو تو دفترچه کسی که بیمه تکمیلی داره نوشت ؟حق ب ...

برو بده دكتر اشنا ببين برات مينويسه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم ذخیرت چنده؟چند سالته؟

۲۸ سالمه به خدا به خدا هنوز هیچ دکتری برام amh ننوشته فقط یه سیکل کنسل شده داشتم با ۶ تا منوپیور و ۶ تا گونال که ۴ فولی بود از رو اون میگن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو بده دكتر اشنا ببين برات مينويسه

نوشتنش مشکلی نیست اینکه بیمه قبول میکنه؟مثل انوکسادارویی نیست که هرکس تزریق کنه؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
۲۸ سالمه به خدا به خدا هنوز هیچ دکتری برام amh ننوشته فقط یه سیکل کنسل شده داشتم با ۶ تا منوپیور و ۶ ...

عزيزم ذخيره تخمدان ربطي به سن نداره.قبل شروع سيكل بهت نگفتن ازمايش amh بدي؟آزاد هست بنظرم خودت بده.بنظرم همه بايد اين ازمايش رو همون اولي كه ازدواج ميكنن بدن.

عزيزم ذخيره تخمدان ربطي به سن نداره.قبل شروع سيكل بهت نگفتن ازمايش amh بدي؟آزاد هست بنظرم خودت بده.ب ...

نه والا هیچکی نگفته خب باید بگن انجام بده خدایاااا .من یه سقطم پارسال داشتم البته بارداری طبیعی ... ینی میکرو برا من جواب نمیده ؟؟؟ 

نه والا هیچکی نگفته خب باید بگن انجام بده خدایاااا .من یه سقطم پارسال داشتم البته بارداری طبیعی ... ...

عزيزم چرا اينقدر نا اميدي؟كي گفته برات ميكرو جواب نميده؟كي گفته نميتوني بچه دار شي؟چه ربطي داره اخه؟خودتو چرا الكي اذيت ميكني؟الان ديكه عملا چيزي به اسم ناباروري وجود نداره.اينو مشاور هم بمن گفت.علم اينقدر پيشرفت كرده كه فكرشم نميتوني بكني.تنها چيزي تو اين پروسه سمه استرسه.توكلت بخدا باشه

نه والا هیچکی نگفته خب باید بگن انجام بده خدایاااا .من یه سقطم پارسال داشتم البته بارداری طبیعی ... ...

خانم گلی، دختر خوب، چه خبره؟؟ کی گفته شما برات میکرو ج نده؟؟؟ کی به جای خدا حرف زده؟؟؟ دختر ناز شما که طبیعی هم باردار شدی دیگه این فکرا رو نکنی، این راه توکل به خدا میخواد و یه یاعلی و امید به رحمت خدا،، یکی از بچه ها توی امضاش نوشته بود یک حدیث‌مبارکی که معصومی فرموده بود گمان نیک به پروردگار باید داشت، من خودمم اینو خوندم یه جای معتبری که الان یادم نیس کجا بود، نوشته بود که خداوند متعال میفرماید من نزد گمان شما هستم،،، یعنی ببین باید مثبت فکر کرد، خدای ما خیلی مهربونه، حتما کمک میکنه، کارب هم مه از ما برمیاد اینه که خالصانه ازش کمک بخواهیم و حاجتمونو بطلبیم و بعد امیدوار و مطمئن به کرامتش پگیر 

...

پیگیر باشیم، حتما خدا رحمتشو‌شامل خواهد کرد🌹

ببخشید پیام بالایی ناقص ارسال شد

...
خانم گلی، دختر خوب، چه خبره؟؟ کی گفته شما برات میکرو ج نده؟؟؟ کی به جای خدا حرف زده؟؟؟ دختر ناز شما ...

وای چقد حرفات قشنگه .همیشه تو دلم امید دارم و میدونم که دو قلو حامله میشه ....

عزيزم چرا اينقدر نا اميدي؟كي گفته برات ميكرو جواب نميده؟كي گفته نميتوني بچه دار شي؟چه ربطي داره اخه؟ ...

عزیزم ممنون از امیدهاتون .خیلی امیدوارم به لطف و کرم خدا و میدونم بالاخره بهم میده اونم دوتا .... متاسفانه عجولم یه کم که باید تحمل کنم

وای چقد حرفات قشنگه .همیشه تو دلم امید دارم و میدونم که دو قلو حامله میشه ....

همینه👌🏻👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

خدا به اناجون که اینجارو راه انداخته برای کمک به بقیه و لاله جون و دوستایی که پاسخ سوالات بچه ها رو‌میدن، خیر دنیا و اخرت و فرزندان صالح فراوون عنایت کنه، الهی امین

...
هپارین رو برا چی میدن ؟از روز انتقال داشتید؟

هپارینم مشابه همون انوکسانه عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب پس درسته وقتی ویال باز بشه دیگه نمیشه استفاده کرد قاعدتا هم  باید همین باشه چرا مال منو ب ...

لاله جون من نمیدونم تا چند روز میتونن از ویال باز شده استفاده کنن اما مطمئنا محدود بوده که حساسیت نشون دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم یعنی من که ذخیره م بالای ۸ حتما هایپر میشم ؟😓 البته من با لتروزول معمولی هم هایپر شده ب ...

عزیزم تعداد رو نذارن خیلی بالا بره دلیلی نداره بی کیفیت بشن.....