2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
واقعا اخه نميشه كه اينطوري واكسن بزنن به مردم راستي سونوس امروزم اين شد سونو روز ١١ اندومتر ٧/٥ سم ...

تو هم كه خيلي فولي داري دختر جان

نگفت امكان هايپري داري يا نه؟؟؟؟واست انتقال ميدن يا فريز ميكنن؟؟؟

شما ذخيره ات چند بود

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لإله جان مرسي از راهنماييت گلم ميشه بگي آيا هايپري قبل از پانكچر هم عوارضش رو نشون ميده؟؟؟ اگه آره ...

تا مى تونى پروتيين بخور 

كينوآ هم بخر بپز دستورهاى مختلفشو گوگل كنى پر هست چون سرشار از پروتيين هست 

الان برات بهترين رژيم پروتيين هست سفيده تخم مرغ هم كه مى خورى عاليه و مرغ هم بخور

ايشالا به سلامتى🌸 و كلى جنين هاى عالى برات درست بشه عزيزم🙏🏼💕

مرسي عزيزم ب اميد خدا🤲🏽❤️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
به سلامتی عزیزم

😚♥️♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
تو هم كه خيلي فولي داري دختر جان نگفت امكان هايپري داري يا نه؟؟؟؟واست انتقال ميدن يا فريز ميكنن؟؟؟ ...

اره☹️ دوس داشتم انتقالم فرش باشه

امروز ازش پرسيدم گفت نه فكر نكنم

ولي همه ميگن هايپري

بازم روز عمل معلوم ميشه

ذخيره م  ٥ بود

وای ببخشید که نگرانت کردم.من شنیدم که تخمکها زیاد میشن بی کیفیت میشن.نمیدونم درسته یا غلط

چي بگم بخدا

خسته شدم از اينهمه امپول و هورموني كه داريم وارد بدنمون ميكنيم

گفتيم حداقل نتيجه بخش باشه وقتي اينهمه آمپول نوشتن واسم ميدونستم خيلي دوز بالا دارن ميدن بهم چيزي نگفتم آخه تجربه نداشتم كه 

بار اولمه گفتم حتما خودشون بهتر ميدونن

تو اين مرحله من ٢٤ تا منوپيور زدم پنج تا اورگالوتران سه تا پن ٤٥٠ سينال اف

چه خبره مگه اينهمه دارو

هر چه قسمت باشه كاري ازم بر نمياد ديگه😔😔😔😔

وای ببخشید که نگرانت کردم.من شنیدم که تخمکها زیاد میشن بی کیفیت میشن.نمیدونم درسته یا غلط

عزیزم دیدی نی نی چند قلو ها اکثرا ریز هستن و کوچولو فولی هم همینجوره.ولی دکتر باید با یه تجویز دارویی درست کاری کنه ک فولیهای کمتری رشد کنن تا بتونن بزرگ بشن.این بستگی ب دانش اون دکتر داره و ابته بدن هر شخص ک ب دارو چطور واکنش میده.ضمنا هر چقد فولیا کوچیکتر باشن احتماد وجود تخمک توشون کمتره و احتمال بی کیفیتی و پوچ بودنشون زیاده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تا مى تونى پروتيين بخور  كينوآ هم بخر بپز دستورهاى مختلفشو گوگل كنى پر هست چون سرشار از پ ...

از صبح كه بيدار شدم چهارتا تخم مرغ آب پز خوردم 

كلي آب

هندونه

ظهر مرغ آب پز

دو تا ليوان دوغ پر نمك

ديگه داره حالم بهم ميخوره بخدا

😞😞😞😞😞

اره☹️ دوس داشتم انتقالم فرش باشه امروز ازش پرسيدم گفت نه فكر نكنم ولي همه ميگن هايپري بازم روز عم ...

انشاالله خيره عزيزم

منم تا ديروز ناراحت بودم چون انتقالم ميفته واسه چند ماه ديگه

ولي از وقتي عوارض هايپري رو خوندم ديگه اعصاب واسم نمونده

خدا كنه هايپر نشيم يا حداقل عوارضش كم باشه و زود خوب شيم

سلام دوستان من شنبه وقت پانكچرمه گفتن طلا و ....نبايد همراهتون باشه النگوهام خيلي تنگن تو دستم چي ...

النگو که تنگ باشه مشکل نداره
برای جلوگیری از دزدی و اینا میگن نباید بپوشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
النگو که تنگ باشه مشکل نداره برای جلوگیری از دزدی و اینا میگن نباید بپوشی

اوهووووم

حالا رفتم اونجا ميگم واسم چسب بزنن اصلا نميشه درشون اورد

ممنون عزيزم

لاله جان بعدپانکچر پریود شدیم دیگه لازم نیست سفیده تخم مرغ بخوریم؟ یه سوال هم برای اطلاعات خودم می ...

اگه دو هفته از پانکچرت گذشته دیگه لازم نیست
البته اگه درد و ورم شکم نداری

توضیحش طولانیه
اولش بگم اینا کمک نمیکنن که التهاب و بزرگی تخمدان زودتر خوب بشه
این کارو ال دی و داروهای مشابه میکنن

اما مواد پروتئینی مخصوصال سفیده کارشون اینه که اب داخل شکم یا ریه و...شیفت نکنه
این مواد پروتئین دارن، پروتئین ها مولکول های بزرگی هستن
مخصوصا سفیده تخم مرغ که البومین دارن
وقتی هاش سی جی تزریق میشه گذر پذیری غشای سلول زیاد میشه و اب و یونهای کوچیک مثل سدیم میتونن از دیواره غشا خارج بشن
اما مولکول های بزرگ پروتئین این دیواره و غشا رو میپوشونن و مثل یه سد عمل میکنن
تا اب کمتری خارج بشه
از طرفی نمک چون سدیم داره باعث میشه از اون که سدیم خارج میشه، از این ور سدیم اضافه تری برسه به بدن و تعادل سدیم و پتاسیم در دو طرف غشای سلول به هم نخوره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو