2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048154 بازدید | 684646 پست
ممنون از راهنمايي هات عزيزم حالا اميد به خدا من رعايت ميكنم تا ببينم چي ميشه انا جان هايپري قبل از ...

عزیزم بستگی داره اگه شدتش زیاد باشه بله.....

والا دقیق نمیدونم اما خوب همون ورم شکم.....

تنگی نفس....

لاله جون چون تجربه کرده بهتر میتونه اطلاعات بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خیلی دوست دارم طبعم رو بدونم وبدونم چیا باید بخورم؟🤔ولی همسرم اصلا به طب سنتی اعتقاد نداره ونمیذ ...

خوب در مورد طبع ها مطالعه کن کم و بیش خودت میتونی به نتیجه برسی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزيز دلم بخدا من بيشتر بخاطر اون ناراحتم اين چند روز كه من همش آمپول داشتم سر ساعت هر جا كه ...

دقیقا همسر منم مثل همسرشما..

اصلا به منفی شدن فک نمیکرد... میگفت خب امروز انتقال دادی دیگه همه چی تمومه.. سر آمپول زدناهم وسواسی داشت که چی..‌

وقتی بتام مثبت شد اصلا شوک شده بود.میگفت از خوشحالی زیاد نمیدونم چی بگم.رفت یه جفت کفش بچگونه خرید.بعد سروز که افت بتا داشتم کلا بی قرار بود.

ماها که تو این راهیم بخدا خیلی باید روحیه داشته باشیم.خودمون اروم کنیم همسرمونو اروم کنیم.. مادرمونو اروم کنیم.من دوتا ابجیم چقد غصه خوردن...

به حق لب تشنه امام حسین ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشه.ایشالا دیگه هیچ بغضی تو گلوی منتظرا گیر نکنه..🍀🍃💙 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم بستگی داره اگه شدتش زیاد باشه بله..... والا دقیق نمیدونم اما خوب همون ورم شکم..... تنگی نفس. ...

ممنونم عزيزم

مرسي كه وقت ميذاري

انشاالله خدا به خودت و خانوادت سلامتي بده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دقیقا همسر منم مثل همسرشما.. اصلا به منفی شدن فک نمیکرد... میگفت خب امروز انتقال دادی دیگه همه چی ت ...

اره بخدا 

خدا به دل همه مون رحم كنه

❤️❤️❤️❤️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
والا من بعد انتقال زنجفیل استفاده میکردم تو غذاها اما خوب بستگی به بدنم داره..... عزیزم والا دقیق ن ...

سلام آنا جان حالت خوبه ؟ بهتر شدي الحمدالله ؟

آها بله  

آخه من طبعم تقريبا رو ب گرمه 

ميترسم گرمي بخورم در صورتي ك غذاهامون ادويه داره اما در كنارش خنكي ميخورم ك اعتدال رو رعايت كرده باشم

با نسكوييك ميخورم و ميشه شيركاكاوو گفتم نكنه بد باشه برا جنين ترس برم داشت 

پس دوغ ميخورم ك جبران بشه ، دوغ محلي هم مادر شوهرم داره ك خيلي بهتره 

مثل هميشه ممنونم از راهنماييت عزيزم  🌹

عزیزم همچین اتفاقی برا دوستان افتاده کل بارداریارو از دست میدی..... باید ختم بارداری اعلام بشه..... ...

واي چقدر بد ان شاءالله برا هيچكس اتفاق نيفته همچين بارداري آمين 

اين چي بود ذهن منو درگير كرد 😑

فدای دل مهربونت بشم عزیزم خداراقسم میدم به شش ماهه امام حسین که دامنت سبز بشه وصاحب یه جفت نی نی ناز ...

ان شاءالله آمين 

ان شاءالله خداوند ارحم الراحمين شما رو هم به زودي زود صاحب اولاد سالم و صالح كنه 

خيلي سخته منم دلم ب حال شوهرم ميسوزه 

شوهرم خيلي بچه دوست داره با اينكه يه پسر دارم اما بازم خيلي دوست داره

بعد از انتقال رفته بود داروخونه دارو بگيره يه پستونك خريده بود 

يعني اينقدر ذوق داره ، ميگه خدا بهمون دو تا ميده خيلي اميدواره 

من خودم رو برا همه چي آماده كرده و توكل كردم ب خدا ك هر چي قسمتم هست بخير باشه به شوهرمم گفته ك توكل كن ب خدا و اگر نشد محكم باشه اما خيلي اميدواره 

همش دعا ميكنم ك خدا دل شوهرم رو نشكونه ميدونم ك چقدر داغون ميشه 

خدا خودش به من به شوهرمن و به تمام كسايي ك شرايطشون مثل ما هست كمك كنه و جواب زحمات همه رو بده و دل همه رو شاد كنه 

الهي آمين ... 

اناجون دوستت دارم🌺😍😊

فدات عزیزم.....

منم دوستون دارم.....

سلام آنا جان حالت خوبه ؟ بهتر شدي الحمدالله ؟ آها بله   آخه من طبعم تقريبا رو ب گرمه  م ...

والا من کلا کاکائو و شکلات نمیخورم تو بارداریام.....

به ندرت پیش اومده دیگه نتونم خودداری کنم و بخورم.....

اینکه هر روز بخوری فکر نکنم خوب باشه باز بپرس از دکترت.....

سلام آنا جان حالت خوبه ؟ بهتر شدي الحمدالله ؟ آها بله   آخه من طبعم تقريبا رو ب گرمه  م ...

خودمم شکر خوبیم.....

آنا جون لان گزینی جنین سه روزه چه زمانی اتفاق میفته؟ می‌تونه تو هفته ی دومم باشه؟ علایم از کی شروع میشن؟من امروز وارد هشتم شدم تیر کشیدن واژن و درد تو ناحیه ساق پا و زانو رو دارم