2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
ممنونم از توضيحاتت عزيزم اصلا فك نميكردم هايپر شم چون ذخيره ام بالا نبود ميگن بالآي ٧ هايپر ميشي ول ...

عزیزم بله شروع کن به خوردن سفیده.....

عزیزم زرده رو به خاطر کلسترول میگن نخوریم حالا هر از گاهی ایرادی نداره یه زرده.....

عزیزم والا اگه انتقالت کنسله حالا دوغم خوردی موردی نداره اما اگه اذیتت میکنه نخور.....

همون آب و گوشت و مرغ و ماهی و سفیده رو رعایت کن ایشالله چیزی نمیشه.....

فکر نکنم کارت به بستری بکشه اینارو رعایت کن ایشالله حله.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيز دلم بخدا من بيشتر بخاطر اون ناراحتم اين چند روز كه من همش آمپول داشتم سر ساعت هر جا كه ...

عزیزم ایشالله نیازی به آروم کردنش پیدا نمیکنی و از بابا شدنش لذت میبره.....

بذار + فکر کنه و انرژی + جذب کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من تازه اومدم اینجا خیلی از تجربیاتتون استفاده کردم.... دعا گوتون هستم من از دیروز آمپ ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

ایشالله جشن مامان شدنت.....

اناجون عكس رنگي قبل از شروع سيكل ميتونه خوب باشه؟از لحاظ شستشوي رحم؟؟؟

عزیزم خیلیا بعد عکس رنگی حتی طبیعی باردار شدن پس احتمالا بی تاثیر نباشه.....

والا بعضی دکترا همون سونوی اول میگن دکتر من دو سال قبل همون سونوی اول بهم گفت هایپری چون تعداد فولی ...

ممنونم از راهنمايي قشنگت عزيز دلم ♥️

دعا كنين برام بزودي بيام اينجا بهتون خبر خوبو بدم🤲🏽💗💞

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم احتمال هایپری که هست حالا یا با عوارض یا بدون عوارض..... خود هایپری بد نیست کافیه جلو عوارضشو ...

ممنونم اره از وقتي فهميدم دارم همه اينارو رعايت ميكنم

تا ببينم چي ميشه😒 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه ها راستی من از دیروز میخوام یه چیزی بپرسم یادم میره من دیروز واکسن کزاز زدم ویالی که در اورد ...

فكر كنم سر سرنگو عوض كنن هر بار🤔 ولي به هر حال فكر نكنم اينجوري باشه اصلش

منم دقیقا به این نتیجه رسیده بودم..... بار سوم گفتم ببین دیگه مورد بررسی نشده نداری و در حد توان خو ...

عالی بود مثل همیشه دلنشین ❤😍

امیدوارم خدا پشت و پناه خانواده ی چهارنفره تون باشه ، همون طور که برای تک تک بچه های اینجا بی منت وقت میذاری

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم لنفوسیت تراپی تقریبا یه روش منسوخ شده اس یکی دو تا دکتر هستن فقط انحام میدن مثلا دکتر عارفی و ...

لاله جون یعنی انجام ندم خودم به دکتر پیشنهاد دادم

ببین من انتقال اولم به شدت اتقباض رحمی داشتم انگار که رحمم میخواست جنینو پرت کنه بیرون و البته روی دستهام هم دون دون زیاد شده بود

انتقال دومن بهم هیوسین داد که دیگه انقباض نداشتم ولی بازم دستهام  و پاهام دون دون شد

تو هر دوسری هم پردنیزولون و سرم داشتم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم بله شروع کن به خوردن سفیده..... عزیزم زرده رو به خاطر کلسترول میگن نخوریم حالا هر از گاهی ایر ...

ممنون از راهنمايي هات عزيزم

حالا اميد به خدا من رعايت ميكنم تا ببينم چي ميشه

انا جان هايپري قبل از پانكچر هم خودش رو نشون ميده يا نه؟؟؟اگه اره علائمش چيا هست؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم ولی از هیچی که بهتره؟؟؟ درسته؟؟؟ این سری کمپرس یخ همسرم میزاره رو ب ی ض ه هاش گرمیجات و فول ...

شیره ی انگور برای  خانم هم گفت خوبه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

من خیلی دوست دارم طبعم رو بدونم وبدونم چیا باید بخورم؟🤔ولی همسرم اصلا به طب سنتی اعتقاد نداره ونمیذاره برم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من خیلی دوست دارم طبعم رو بدونم وبدونم چیا باید بخورم؟🤔ولی همسرم اصلا به طب سنتی اعتقاد نداره ونمیذ ...

عزیزم خودت میتونی طبعتو بشناسی.ببین با غذاهای گرم اذیت میشی یا سرد؟ب کدوم بیشتر تمایل داری؟بیشتر گرمایی هستی یا سرمایی؟و...

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین