2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048188 بازدید | 684647 پست
ممنونم عزيز دلم بخدا من بيشتر بخاطر اون ناراحتم اين چند روز كه من همش آمپول داشتم سر ساعت هر جا كه ...

عزیزم اون دیگه هنر زنانه ی تو هستش که میتونه شوهرتو آروم کنه مرتب باهاش حرف بزن و محبت کن بهش تا بتونه با شرایط کنار بیاد . همسرت وقتی ببینه تو آرومی و دلت قرصه اونم قطعا به آرامش میرسه . خصوصیت مردای خوب اینجوریه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا.منم اینبارهمینوگفتم حالا ببینیم اقتدار بدن من چقدره😉😉نشد اول تعمیرات خونه بعد هم سفر.خدا ...

عزیزم انشاالله قبل تعمیرات خونه وسفرسیسمونی میخری  بعد4تایی میریدسفر

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم ..تازه سیکل شروع شده التماس دعا دارم 

ایشالا حاجت روا میشی عزیزم💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانما من تازه اومدم اینجا خیلی از تجربیاتتون استفاده کردم.... دعا گوتون هستم من از دیروز آمپ ...

خوش اومدی عزیزم ، ان شالله به خیرو خوشی 

مریم جون و momo عزیزم خیلی ناراحت شدم ، واقعا میدونم چقدر براتون سخته ولی به حرمت این شبای عزیز هیچ وقت ناامید نشید ، برای خدا هیچ کاری سخت نیست ، از سفره امام حسین حاجتتونو بگیرید ❤

بله عزیزم یه بار تسه انجام دادن یکبار هم با تسه پیدا نشد مجبورشدن میکروتسه کنن

عزیزم به نطرت اگه  همسرامون قبل عمل داروی تقویتی بخورن رو تعدا اسپرمشون اثرداره؟

😍😍خدایا شکرت
عزیزم به نطرت اگه  همسرامون قبل عمل داروی تقویتی بخورن رو تعدا اسپرمشون اثرداره؟

نمیدونم ولی از هیچی که بهتره؟؟؟ درسته؟؟؟

این سری کمپرس یخ همسرم میزاره رو ب ی ض ه هاش گرمیجات و فولیک اسید و ویتامینEوCمصرف کرده تا ببینیم خدا چی میخواد 

راستی دکتر طب سنتی گفت بهمون تویه لیوان آب یکی دوقاشق شیره انگور بریزین بزارین کنار هی برین و بیاین یه ذره ازش بخورین براتون خوبه 

همین کارای ساده رو انجام دادیم تا ببینیم خدا چی میخواد 

راستش من مکمل سرخود ترسیدم بدم به همسرم

خداجونم شکرت       
 ممنووون برای همه ان شاالله من اندو داشتم .... شوهرمم مشکل تحرک و مورفو ۲ درصد توکل به خدا ...

بارِ اولِ وارد سیکل میکرو شدی؟