2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
اره انگار هم گرون شده هم هرجا یه قیمت دارن واسه خودشون البته المان میفرستن دوقل و تک قل هم فرقی ن ...

بستگی داره کجا میفرستن
مثلا امریکا که دیگه قبول نمیکنن ، من از کشاورز پرسیده بودم گفتن یه سری از مردم که نمونه هاشون رو داده بودن جواب رو پس نفرستادن بعد از تحریما!!
المان و ژاپن و ... هر کدوم قیمتشون فرق داره و انگار المان از همه گرون تره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه دكتر براي دوماه ديگه هم بهم استراديول دو ميلي داد.ايرانيه مال كارخونه ابوريحان،كسي خورده؟خارجيش ...

عزیزم الان نباید استرادیول بخوری ها اشتباه نکنی!!
اگه دردت شدیده حتما برو یه سونو بشی شاید شکمت اب اورده
خم و راست نشو مایعات خیلی بخور سفیده تخم مرغ روزی 4 تا بخور پر نمک و دوغ فراوون
چیزای نفاخ نخور

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جان اره باید همون حا جنین گذاشته بشه چون اصولا بهترین جا رو انتخاب میکنن برای خراش که بهترین ج ...

مرسى لاله جون از توضيحات كاملت💕

دقيقا منظور منم همينه كه اينكار رو انجام بدم با شناختى كه از اون طرفى ها دارم امكان نداره  جنين منو همون جايى كه خراش دادن قرار بدن چون اصلا به اين كارا اعتقاد ندارن از طرفى اگه بفهمن اينكارو كردم ممكنه بهم بگن بايد كاملا التهابت برطرف بشه بعد بيا،به خدا از اينا هيچى بعيد نيست مى شناسمشون كه مى گم

سرى قبل يكى سونو مى كرد از رو شكم

يكى با يه چى خيلى خيلى نازك عمق رحممو اندازه مى گرفت و جنين شناس هم كه مى خواست برام انتقال بده دكترى كه داشت اندازه مى گرفت بهش با تاكيد مى گفت اينجايى كه من مى گم

يعنى منظورم اينه كه خودشون جارو انتخاب مى كنن و خيلى هم تاكيد داشت براى جنين شناس

حس ام مى گه اينكارو كنم با شناختى كه ازشون دارم همونجا انتقال نمى دن مگر اينكه خودشون هم همونجا رو بهترين جا بدونن

واقعا موندم و دو دلم سر اين مساله

بازم مرسى ازت عزيزم🙏🏼🌸🌸

عزیزم الان نباید استرادیول بخوری ها اشتباه نکنی!! اگه دردت شدیده حتما برو یه سونو بشی شاید شکمت اب ا ...

نه استراديول رو براي قبل انتقال داده.كه بايد از روز دوم قاعدگي دوم بخورم تا ١٤ بعد برم انتقال

دردم مث قبله شديد نشده.ولي هست.شكمم هم گنده شده😔 اين دردا تا چند روز هست؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
وقتي سونو كرد ازش پرسيدم كه ضخامت چطوره گفت خوبه اين طوري بگم وقتي سونو ميكرد و اون ماس ماسك رو ميچ ...

عزیزم چون تعداد فولی هات بالای 14 تا 15 تا بوده میخواد ریسک نکنه
چون بعضی ها بعد از باردار شدن که هورمون هاش سی جی مبره بالا هایپریشون عوارضش رو نشون میده
چون هاش سی جی گذر پذیری سلولی رو زیاد میکنه و مایع درون سلولی میتونه راحت به فضای سوم شیفت کنه

شما بعد از پانکچر هم رعات کن چون تعداد تخمک هات لب مرزه و ممکنه بعد از پانکچر عوارضش خودش رو نشون بده

پس در واقع تو ایران به توصیه پزشکت استراحت مطلق نبودی

البته که باید احتیاط بیشتری تو این زمان کرد خصوصا کارهای سنگین ، اجسام سنگین یا دولا راست شدن و حرکات خیلی ناگهانی و شدید ، ولی نباید به صورتی باشه که اصلا تکون نخورید از جاتون و فقط برید دسشویی ، راه رفتن ساده تو خونه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ، کوتاه آشپزی کردن یا کوتاه ظرف شستن مشکلی نداره . 

در هر صورت نباید بذارید که تبدیل به وسواس بشه براتون چه بحث استراحت چه بحث تغذیه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم چون تعداد فولی هات بالای 14 تا 15 تا بوده میخواد ریسک نکنه چون بعضی ها بعد از باردار شدن که ه ...

سلام عزيزم من تو سيكل ميكرو هستم و  فردا سونوي دومم و احتمالا اخرمه اگه همه چيز خوب باشه شنبه پانكچر ميشم

فردا روز يازدهم پري هستم

سونوي روز هشتم اينه:

اندومتر ٦
چپ يه  ١٣ دو ١٢ سه تا ١١ سه تا ١٠
راست  يه ١٤ يه ١٣ دوتا١٢ دوتا ١١ فكر كنم ١٠ هم داشتم

ب نظرت هايپر ميشم؟ نميشه از الان كاري كنم هايپر نشم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام

سه شنبه هفته پیش انتقال داشتم و الان لکه بینی اوایل پریود رو دارم😭 اگه انتقال و پروژسترون ها نبود دیروز باید پریود میشدم

آسپرینم رو نخوردم و شیافم رو گذاشتم و دراز کشیدم، نتونستم به شوهرم بگم😭تا صبح ببینم چی میشه، تو مرکز گفتن اگه لکه بینی داشتم یه شیاف دیگه هم ۱۲ ساعت بعد شیاف اول اضافه کنم، آمپولها هم سر جاش

ای خدا

این ماه خیلی امید داشتم😭😭

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام به همه لاله جون در مورد لنفوسیت تراپی اطلاع داری؟روندش چجوریه؟قبلش باید ازمایش خاصی بدم ؟من ۲ ...

عزیزم لنفوسیت تراپی تقریبا یه روش منسوخ شده اس
یکی دو تا دکتر هستن فقط انحام میدن
مثلا دکتر عارفی و بیمارستان صارم

دیگه اینکه جواب اچ ال ای دی ار و کراس مچ و آپکا و ... که مربوط به ناسازگاری بافتی هست اگه مثبت باشه انجام میشه وگرنه الکی انحامش نمیدن چون خطرات خاص خودش رو داره

عزیزم چون تعداد فولی هات بالای 14 تا 15 تا بوده میخواد ریسک نکنه چون بعضی ها بعد از باردار شدن که ه ...

مرسی لاله جون، انقدر خوب توضیح میدی آدم کیف میکنه😊 یه نکته ای که دکتر عارفی داره و خواستم بگم اینه که وسواس بسیار شدید رو مریضاش و روی کاری که میخواد انجام بده داره، به این صورت که همه ی جوانب رو در نظر میگیره و اگه کوچکترین مساله ای سلامت مریض یا درصد مثبت شدن رو بیاره پایین حتما درنظر میگیره . دکتر یلخی ای نیست . 

مثالی که برا خودم پیش اومد این بود که من با هماهنگی با ماماش اومدم تو مرداد، وقتی اول مرداد رفتم سونو برا ضخامت چون اون روز خود دکتر نبود کس دیگه ای انجام داد یه دفعه دکتر زنگ زد و گفت تمام مریضای انتقالی مردادماه من کنسل من داشتم سکته میکردم . هر چی اصرارو التماس که من از اون سر دنیا اومدم با هماهنگی، چرا دکتر داره کنسل میکنه ، ماماش اول هی طفره رفت بعد که سمجیه منو دید بالاخره معلوم شد که طبق آمارو تحقیقات داخلی و خارجی دکتر به این نتیجه رسیده بوده که گرمای شدید مردادماه به شدت آمار مثبت شدن رو پایین آورده و برا اینکه مریضا دچار مشکل نشن هم مالی و هم جانی همه رو کنسل کرد. این نشون میده که اصلا دکتر پولپرستی نیست برخلاف خیلیا . چون میتونست حداقل سی تا مریضو انجام بده و بگه به درک به من چه . مریضا هم که متوجه نمیشدن. 

البته من با اصرار باهاش تماس گرفتم و وقتی یادش اومد که من اومدم ایران برای منو فقط انجام داد البته اونم فقط با اصرار خودم.

خلاصه که آرزوامید جان هیچ نگران نباش اگه عارفی چیزی رو گفته صددرصد دلیل قاطعی براش داشته. اعتماد کن و با پلن اون جلو برو

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام لاله جان امروز من ابووست خریدم. داروخانه استاد معین و داروخانه محمدی  خ ستارخان داره ۲۵ ...

ممنون از اطلاع رسانیت
خیلی ها دنبال این مکمل هستن
الان میتونم بهشون خبر بدم

مرسى لاله جون از توضيحات كاملت💕 دقيقا منظور منم همينه كه اينكار رو انجام بدم با شناختى كه از اون ط ...

هانا جان یعنی همون روزی که میخواستن انتقال بدن همون روز عمق رحم اندازه گرفتن؟
این کار که کاملا غیر علمی و غیر اصولیه !! چون باعث اسپاسم و ریئکشن منفی ماهیچه های رحم میشه!!!!!!

منم میخواستم همینو بگم که اگه جایی که خارش میدن با جایی که از نظر اونا خوبه یکی باشه این کار منفعت داره برات
حتی اونحا هم نذارن باز به خاطر سیتوکین هایی که ترشح میشه در محل خراش، یه مقدار شانس لانه گزینی زیاد میشه حتی اگه دقیقا همون جا نذارن
چون مثلا این جوری نیست که خراش رو سمت چپ رحم بدن و جنین رو سمت راست بذارن
حدودا محل خراش رو فوندال هست و محل انتقال جنین هم همون حاست و ممکنه یه مقدار جزیی این ور اون ور بشه

نه استراديول رو براي قبل انتقال داده.كه بايد از روز دوم قاعدگي دوم بخورم تا ١٤ بعد برم انتقال در ...

رعایت کنی یه هفته ای از بین میره یا حتی زودتر 

سلام عزيزم من تو سيكل ميكرو هستم و  فردا سونوي دومم و احتمالا اخرمه اگه همه چيز خوب باشه شنبه پ ...

خب 15 16 تا داری و هایپر هستی
اما اینکه بتونی انتقال بدی هم بعید نیست
اینکه میشه یا نه به مقدار استرادیولت بستگی داره که فردا بهت از میده + سایز تخمدانت + تعداد فولی های ریزی که داری
منم این سری 17 تا داشتم و هایپر بودم اما چون از اول رعایت کردم رژیم پروتئین و سفیده و مایعات و نمک رو همون ماه فرش انتقال دادم و مشکلی هم پیش نیومد

سلام سه شنبه هفته پیش انتقال داشتم و الان لکه بینی اوایل پریود رو دارم😭 اگه انتقال و پروژسترو ...

نگران نباش عزیزم خیلی ها لک بینی داشتن و مثبت هم بودن
توکل به خدا