2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
وای بخدا نابود میشم اگه منفی بشه خدایا تو رو با امام حسین قسمت میدم اگه میخوای بازم دلمو بشکنی و تیک ...

ملودى اين حرفها چيه دختر خوب😞من نمى دونم چه قدر تحت فشار حرف ديگرانى 

اما عزيزدلم قوى باش 

ايشالا فردا دلت شاد بشه و به آرامش قلبى از اين نظر برسى اما ازت خواهش مى كنم اول از همه خودتو دوست داشته باش تا ديگران هم دوستت داشته باشن

اصلا قصد نصيحت ندارم و ببخش اگه اينارو گفتم 

اما دلم نمى خواد اين حرفها رو ازت بشنوم ماها قوى هستيم و مطمينا تو اين راه موفق مى شيم 🙏🏼😘💕 

ملودى اين حرفها چيه دختر خوب😞من نمى دونم چه قدر تحت فشار حرف ديگرانى  اما عزيزدلم قوى باش&nbs ...

ممنون عزیزم بخاطر حرفای امید بخشت.سعی میکنم رو خودم کار کنم اینروزا خیلی زود میشکنم دست خودم نیست زیاد زمین خوردم وپا شدم دیگه نایی برام نمونده به اندازه ی یه خانم مسن سختی دیدم وتجربه بدست اوردم اما هنوزم ضعیفم

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون خوبی عزيزم چه خبر ازت ؟ دردی که داشتی خوب شد ؟ ني نی خوبه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام آنا جان.امیدوارم که حالت خوب باشه.عزیز من دیروز پانکچر شدم.امروز دلم درد میکنه.نفخ دارم و روده هام ورم کرده.میشه راهنماییم کنی چیکار کنم خوب بشم.شربت معده میخورم یه ساعت خوبم دوباره میشه مثل سنگ.

خراش كه مى دن آندومتر رحم رو بعد حتما بايد همون جا جنين رو جايگزينى كنن؟؟بعد تو سونو معلوم مى شه اين ...

هانا جان اره باید همون حا جنین گذاشته بشه
چون اصولا بهترین جا رو انتخاب میکنن برای خراش که بهترین جا هم برای لانه گزینی جنینیه
نمیدونم اونجا اصلا به این خراش اهمیت بدن یا نه که بخوان همون جا بذارن
دکتر ظهیری میدونم بیمارستان اریا و الزهرا و قائم هست مرکز دکتر مهر افزا (مهر) هم هست جدیدا
بیمارستان الزهرا که دولتیه و اونجا عمل نمیکنه به خاطر دست مزدش
قائم هم نمیدونم هست و عمل میکنه یا نه چون بیمارستان قائم که دکتر مهر افزا مدیر عاملش هست پزشکا رو موظف میدونه که با بیمه قرار داد داشته باشن تا برای بیمار سخت نشه ، و تا جایی که میدونم دکتر ظهیری با بیمه ها کار نمیکنه ، برای همین نمیدونم اونجا عمل هاش رو انجام میده یا نه به خاطر پولش
همه رو بیمارستان اریا معرفی میکنه
اما فک کنم شما چون ایران نیستی بیمه هم نداری، پس اگه بیمارستان قائم باشه میتونی ازش بخوای همون جا عملت کنه چون دیگه مساله ی هزینه اش هم مطرح نیست که نخواد قبول کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسى از لطفت.ظهر انجام دادم اما گفتن بهم ناشتا بايد باشى مثل اينكه آزمايشگاهها نظرهاى مختلفى دارن

هانا جان منم پرسیده بودم مهر ناشتایی نمیخواست
شاید شما ازهای دیگه هم داشتی که نیاز به ناشتایی داشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا رو شکر که بهترید ممنون از راهنماییتون سری پیش روزی دو تا گونال داشتم حتما تو پرونده نوشته ولی ...

من سلن پلاس و کیوتن هم میخوردم
اگه اووابوست و پروکسید نیست ، وو ولمن و فرتیل اید هم خوبن

در مورد دوز دارو هم فکر نکنم اصولا بشه از 150 واحد گونال کمتر تجویز کرد
البته دیدم برای عدد ذخیره های خیلی بالا 100 واحد هم مینویسن اما عدد ذخیره هایی که بالای 10 هستن

نسیم جان شما ایرانی؟ بار اولت بود که میکرو کردی؟

عزیزم نه ، ولی ایران جنین فریز داشتم یه بار تو اردیبهشت منتقل کردم منفی شد یه بار تو مرداد منتقل کردم که مثبت شد . 

من میکرو نبودم آی وی اف بودم

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم نه ، ولی ایران جنین فریز داشتم یه بار تو اردیبهشت منتقل کردم منفی شد یه بار تو مرداد منتقل کرد ...

پس در واقع تو ایران به توصیه پزشکت استراحت مطلق نبودی

واسه من دو میلیون و صد شد اناجون😐😐😐

صبا جون تا جایی که میدونم برای دو قلویی سل فری پیشنهاد نمیشه ها