2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
بچه ها کشک بادمجون نمیشه خورد🤪😁

حتما حتما کشک پاستوریزه و جوشیده شده استفاده کن ، خیلی هم تو خوردن افراط نکن ، نوش جونت

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آفرین عزیزم واقعا باید این حرفتو طلا گرفت ، "مگه همه ی زندگی بچه ست" ماها بهترین روزای زندگی و جوونی ...

نسیم جون انتقال این دفعه ات که مثبت شد چکارایی کردی؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افسون جان بله من هنوز میخورم اما در حال تموم کردنش هستم ینی طبق برنامه ای که دکتر داده یواش یواش کمش ...

شما کدوم کشورین؟ایران میکرو کردین؟نسیم جون بار چندم نتیجه گرفتی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
شما چند گرفتی ؟؟ پیام من جنبه طنز داشت عزیزم  فرقی نداره

تهران هر ورق یک میلیشو دویست گفتن یه اشنا داشتیم تبریز خیلی ارزون شد برا من به قیمت قبلش هر ورق دو میلی صد تومن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نسیم جون انتقال این دفعه ات که مثبت شد چکارایی کردی؟

هیچ کاری خدا شاهده ، در این حد بگم که روز قبل از آزمایشم عضو این سایت و تاپیک شدم و اصلا اطلاعاتی نداشتم . چون دکتر خودم که کاملا مخالف استراحت مطلق و مخالف تغذیه خاص بود . حتی به من گفت فردای انتقال میتونی پرواز طولانی داشته باشی . 

در واقع من بعد از مثبت شدن اومدم تو این گروهها و دیدم اوه اوه چه خبره ، همه چقد حساسن نسبت به استراحت و تغذیه 😂 من همه چی خوردم و اصلا هم استراحت نمیکردم .  البته جسم سنگین بلند نکردم و کار سنگین نکردم. از بیمارستانم اومدم چپیدم تو حمام . 

البته هزار بار میگم که اصلا این کارا رو به هیچ کس توصیه نمیکنم ولی چون پرسیدی گفتم . 

فقط تنها چیزی که تو اون ۱۳ روز داشتم بسیار بسیار از لحاظ روحی آروم و ریلکس بودم ولی خب روز ۱۴ و قبل آز اتفاق وحشتناکی برا خانواده م افتاد که همه چیو جبران کرد،😑 البته من دیگه اون موقع باردار شده بودم. در هر حال من شبیهه هیچ کسی نبود شرایطم تو اون روزا و لطف خدا خودش شاملم شد.

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آفرین عزیزم واقعا باید این حرفتو طلا گرفت ، "مگه همه ی زندگی بچه ست" ماها بهترین روزای زندگی و جوونی ...

اره واقعا.منم اینبارهمینوگفتم حالا ببینیم اقتدار بدن من چقدره😉😉نشد اول تعمیرات خونه بعد هم سفر.خدابهترینو واسه بندش رقم زده.خودمون سرنوشتو بد میسازیم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

سلام خوبين 

دوستان من شير رو خالي نميتونم بخورم قبلا زنجبيل ميريختم 

اما الان ك انتقال دادم  نميشه 

حالا با پودر كاكاؤو نسكوييك بخورم بده ؟؟ ب تنهايي نميتونم 

تو اينترنت هم سرچ كردم بعضيا ميگن سقط مياره 

حالا اگه اين نشد شير خشك نيدو چي خوبه ؟؟ 

ممنون عزیزم بله شکر خدا بهترم والا من هم برای خودم هم برای شوهرم مکمل بیشتر استفاده کردم یادمه د ...

سلام لاله جان

امروز من ابووست خریدم.

داروخانه استاد معین و داروخانه محمدی  خ ستارخان داره

۲۵۰ تومان

(تهران)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خدا رو شکر که بهترید ممنون از راهنماییتون سری پیش روزی دو تا گونال داشتم حتما تو پرونده نوشته ولی ...

عزیزم نوشتم 

ابووست ستارخان داروخانه محمدی همین امروز خریدم

و داروخانه استاد معین هم داشت

۲۵۰ تومان 

کیوتن هم داشت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیز دلم میشه بمنم بگی کجا داشت؟ به چه شماره ای زنگ میزنین؟

عزیزم من زنگ زدم به۱۴۹۰ وفکر می کنم با توجه به شماره ای که افتاده نزدیکترین داروخانه هایی که دارند رو میگه بهم گفت  

داروخانه جودی  توی گیشا ۸۸۲۷۹۰۰۹

بعد زنگ زدم داروخانه وگفت دارم حالا هفته ی بعدان شاالله برم بگیرم

هر داروخانه ای گفت بهت اول زنگ بزن بپرس دارن بعد برو 

سری پیش ستروتاید دوتا داروخونه رو گفت دارن ولی زنگ زدم بهشون گفتن نداریم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عزیزم آزمایش من منفی شد

خیلی متاسفم عزیزم
خیلی سخته چشیدن منفی
ان شاء ا... اولین و اخرین بار باشه که طعمشو میچشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو