2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برم پس بخورم😋😋

والا من که اینجوری پیله نمیکردم فقط قاعده آور و چیزایی که به وضوح ممنوعن نمیخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان من نیلو انجام دادم..... گفتن خودشون ایران انجام میدن دیگه..... احتمالا برا این اختلاف قیمت دا ...

خب من شهرستانم هزینه رفت و امد و این چیزام میگیرن حتما :)

به من گفت اون که میفرستیم تهران تو ایران انجام میشه ۱۸۵۰

اونکه بفرستیم المان ۲۱۰۰

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
8صبح دیروز انتقال دادم 

عزیزم بار اولته؟؟

دکترت طرازیه درسته؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره با  عایت اعتدال..... اما گاها خشکم توشون باشن که این دفعه از اون ور بوم نیفتی اما فعلا بیش ...

انا جون گرم وتر 

سرد وتر هم داریم 

منم که  طبعم معتدل 

سرد یا گرم  باشه فرقی نداره دیگه درسته ؟

(هم.میتونم سرد وتر بخورم هم گرم وتر )

انا جون گرم وتر داریم  سرد وتر  منم طبعم معتدل  سرد یا گرم فرقی نداره دیگه درسته ؟

شاینا جون انتقال دادی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای بابا این حرفا چیه.بلندشو برو مثبته.هرکس هم تیکه انداخت به خودش برگرده .محکم باش همه چی که بچه نیس ...

آفرین عزیزم واقعا باید این حرفتو طلا گرفت ، "مگه همه ی زندگی بچه ست" ماها بهترین روزای زندگی و جوونی مونو با این غصه گذروندیم . من که قبل این انتقالم به جایی رسیدم که با خودم کاملا تموم کردم و گفتم نسیم فقط یه بار دیگه بهت فرصت میدم و بعد برای همیشه پرونده ی بچه رو برات میبندم 🙄. اگه شدی که شدی اگه نه که میری دنبال تمام آرزوها ، خوشی ها و چیزایی که میخواستی بهش برسی اما ناباروری مانع شد . نمیدونم شایدم همین تشری که به خودم رفتم باعث شد این بار مثبت بشه 😂😅😅 ( نه که فکر کنید الکی با خودم تعارف کردماا من کلا آدمه قاطعی هستم اون روم که بالا بیاد دیگه همه فرارین😂)

والا به قرآن از تمام لذتای جوونی و کنار هم بودن با شوهرم فقط غصه نصیبم شد و افسردگی .😔

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

سلام به همه

لاله جون در مورد لنفوسیت تراپی اطلاع داری؟روندش چجوریه؟قبلش باید ازمایش خاصی بدم ؟من ۲ مهر باید دیفرلین تزریق کنم 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

من قبلا یه بار فریز انتقال دادم ولی مراحلش یادم نیست ،دکتر الان بهم از روز سوم پری قرص hdداده  و گفته ۲ مهر امپول دیفرلین بزن بعدش چکار باید بکنم؟

آنا جون ۲۱ دونه قرص hdرو کامل باید بخورم یا نه وقتی دیفرلین زدم قطعشون کنم؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت