2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
يه چيز بگم بخنيدن اصلا همسر من متوجه نيست كه انتقال جنين نتيجه اش مثبته يا منفي همش فكر ميكنه كه و ...

الهی......

ایشالله خدا به دلش و احساسش نگاه کنه و با انتقال اولت نه ماه بعد بغلشون کنین....

به همسرت بگو ایرادی نداره بذار یه تیم فوتبال راه میندازیم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کشک بادمجون نمیشه خورد🤪😁

والا بستگی به بدنت داره.....

از کشکش مطمئن باش حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روز چندانتقالی؟الان استراحتت درچه حده.من رویان انتقال دادم همینجوری بود.ولی جای قبلی که انتقال ...

استراحتم در حد دستشویی واس غذا میشینم رو زمین پاهام دراز می کنم بشقاب می گیرم دستم مثل مامان بزرگا🤣توالت فرنگی گاهی هم ی دور می زنم تو خونه

والا بستگی به بدنت داره..... از کشکش مطمئن باش حتما.....

انا جان من عاشق کدو هستم این چندروز دوبارخوردم .میگن ویتامین a زیاد داره اشکال داره؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
انا جان من عاشق کدو هستم این چندروز دوبارخوردم .میگن ویتامین a زیاد داره اشکال داره؟

عزیزم والا اینو دیگه نشنیده بودم.....

عزیزم بخورین فقط خواهشا افراط و تفریط نکنین.....

مگه کدو چقدر ویتامین آ داره که بخواد ضرر داشته باشه؟

تورو خدا طبق روال عادیتون بخورین نه وسواس زیاد خوبه نه تقلیدهای کورکورانه......

حمومم نرفتم🙈روز 4یا5میرم چون دکترم گفت استراحتت در حد دستشویی

اره همون۴ یا۵ بری بهتره.ولی من دستشویی فرنگی نمیرم بدم میاد😭😭همشم بلندمیشم تو خونه یه ۱دقیقه دورمیزنم بازدراز میکشم خسته شدم

عزیزم والا اینو دیگه نشنیده بودم..... عزیزم بخورین فقط خواهشا افراط و تفریط نکنین..... مگه کدو چقد ...

برم پس بخورم😋😋

انا جان با توجه به شرایط غذاهای گرم وتر یا سرد وتر تو برنامه م باشه ؟

آره با  عایت اعتدال.....

اما گاها خشکم توشون باشن که این دفعه از اون ور بوم نیفتی اما فعلا بیشتر طبق شرایطت تر بیشتر باشه.....