2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048235 بازدید | 684647 پست
آهان باشه عزيزم آخه خودم كه هيچ همسرم زود ميخواد بابا شه خدا ببخشه منو دروغ گفتم بهش كه دكتر گفته ...

خوب عزیزم دروغ نگفتی عوارض دارو هست دیگه .مگه درشرایط عادی اینجوری میشی.حتماسفیده تخم مرغ .اب.دوغ.مواد پروتئین دار والبومین دار زیادبخور.مخصوصااب که تاادرارت زیاد شه واز بدن دفع شه .انشالله بینش طبیعی باردارشی

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تحریکت کردم بری زودتر جواب مثبت بیاری واسمون😍😍

وای بخدا نابود میشم اگه منفی بشه خدایا تو رو با امام حسین قسمت میدم اگه میخوای بازم دلمو بشکنی و تیکه ومتلک بشنوم همون تو آزمایشگاه جونمو بگیر راحتم کن اامین

خدایا شکرت 
تحریکت کردم بری زودتر جواب مثبت بیاری واسمون😍😍

واقعااولین نفری هستی که واسه ازمایش عجله نداری.خوبه مامان صبوری میشی😍😍

خوب عزیزم دروغ نگفتی عوارض دارو هست دیگه .مگه درشرایط عادی اینجوری میشی.حتماسفیده تخم مرغ .اب.دوغ.مو ...

خب خوبه پس 😜😜😜

پس اينطوري ميگم كه دروغ نگفتم فقط به زبان ساده تر بيان كردم 😜😜😜

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
وای بخدا نابود میشم اگه منفی بشه خدایا تو رو با امام حسین قسمت میدم اگه میخوای بازم دلمو بشکنی و تیک ...

ااااا خدا نكنه دختر جان

اولا كه مثبته

دوما كه مثبته

سوما اگه منفي بود حتما دفعه بعد يا طبيعي ني ني دار ميشه يا انتقال بعديت مثبته

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
وای بخدا نابود میشم اگه منفی بشه خدایا تو رو با امام حسین قسمت میدم اگه میخوای بازم دلمو بشکنی و تیک ...

ای بابا این حرفا چیه.بلندشو برو مثبته.هرکس هم تیکه انداخت به خودش برگرده .محکم باش همه چی که بچه نیست.منم بارچهارم هستم.اگه دردسرامو بهت بگم دیونه میشی. ولی اینبار دیگه محکم شدم منفی مثبت هیچی مهم نیست مهم اینه میخوام زندگی شاد داشته باشم که تاالان از خودم گرفتم.مگه هرکی بچه داره خوشبخته؟زن قوی مادر باش

راستی خواستم یکی از تفاوت های بیمارستان ابان با رویان بگم ک البته خرج بیمارستان  خصوصی ابان بیشتره شاید واس این رسیدگیشون بهتره

من بعد انتقال دکترم گفت سرت خم نکن رو سینت ک حرف بزنی

بع اندازه ی رب تو همون حالت معاینه بودم بعد تخت اومدن کج کردن کنترلی بود با ملحفه زیرم بدون تکون خوردن من با نگه داشتن سرم بردنم رو تخت دیگ گفتن اصلا تکون نخور قبل انتقال شیاف زدن بهم بعدش امپول پروژسترون و هپارین 

رویان خودت باید از تخت معاینه بری رو تخت بعدی نهایت 5مین بعد انتقال 

این کارا هیچ کدومو نکردن دلیلش شاید شلوغ بودنشون و دولتی بودنشه ولی خب این کارا اگ مهم نبود یا ی نقشی تو مثبت شدن نداشت ک انجام نمی دادن

دکترم گفت تا 4روز استراحت مطلق بعد اون کارسنگین اصلا خسته نکن  خودتو پله اروم برو

منم اومدم خونه خواهرم ک اسانسور داره ولی شانس برق رفته بود خوب طبقه اول دکترم گفت اروم برو بالا من خیلی اروم رفتم بالا

دکترم گفت تا 4روز استراحت مطلق بعد اون کارسنگین اصلا خسته نکن پله اروم برو منم اومدم خونه خواهرم ک ...

انشالله ک مامانی عزیر دلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره عزیزم یادمه .ممنون عزیزم ان شاالله فردا با خبرای خوش میام

ملودی جون عریزم انشالله ک با خبر یه پتای توپ تاپیکو میترکونی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اتفاقا ب دکترم گفتم موقع انتقال استرس ندارم اخه بهم گفت اروم باش فقط 

وقتی گفتم استرس ندارم خیلی خوشحال شد گفت مریض من استرس نداره خیلی خوبه گفت استرس خیلی سمه

اهان بهم گفتن بخوای ویلچر میاریم تا ماشین میبریمت گفتم بیارن