2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
٢٤ساعت از ساعت انتقال بگذره ميشه يه روز كامل  اينطوري حساب ميكنن بچه ها عزيزم

عزیزم شما بودی گفتی شوهرت چند وقت میخواد بره شهرستان؟خب با این شرایطت تخمکات فریز بشه ک بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شما بودی گفتی شوهرت چند وقت میخواد بره شهرستان؟خب با این شرایطت تخمکات فریز بشه ک بهتره

آره عزيزم 

ولي چون هيچي معلوم نبود كنسل كرد

گفت قبل از تاسوعا كه انتقال ميدن و تو بايد استراحت كني ميمونم كه اين چند روز تعطيليكارهات رو كنم بعد اوضات بهتر شد ميرم

كه فعلا همه برنامه ريزيا بهم خورد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبلا هیسترو و لاپرا انجام دادم آزمایشهای هورمونی ام کامل دادم دبگه چیا میمونه؟؟

ایمنی انعقادیا.....

کاریوتایپ.....

همسرت کجا آز اسپرم داده؟

مرکز ناباروری بوده؟

همسرت دی اف آی بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

شنبه كه من عمل پانكچر دارم همسرم هم بايد اسپرم بده كه جنين تشكيل بدن

ديگه تخمك هام رو فريز نميكنن جنين رو فريز ميكنن ،درسته؟؟؟

وقتي سونو كرد ازش پرسيدم كه ضخامت چطوره گفت خوبه اين طوري بگم وقتي سونو ميكرد و اون ماس ماسك رو ميچ ...

عزیزم اولا ۷-۸ تا تو هر تخمدان یعنی هایپری.....

خوب حالا با هایپری با عوارضه یا بدون عوارض.....

عزیزم همونطور که گفتم انتقال میتونه عوارض هایپریو تشدید کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شنبه كه من عمل پانكچر دارم همسرم هم بايد اسپرم بده كه جنين تشكيل بدن ديگه تخمك هام رو فريز نميكنن ج ...

بله عزیزم لقاح میدن و هر چن تا جنین تشکیل شه برات فریز میکنن بعدا دیگه اگه شوهرتم نباشه میتونن برات انتقال بدن.انسالله ک خیره گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون روز انتقال میشه روز اول؟ یا از ساعتی که انتقال دادن تا همون ساعت روز بعد؟ میگم زردچوبه تو غذ ...

عزیزم هر ۲۴ ساعت یه روزه.....

من زردچوبه میزدم.....

کلا ادویه فقط زردچوبه و گاها رنجفیل دیگه هیچی.....

بیشترشو راستشو بخوایی جرات نمیکردم.....

پیازم پختش ایراد نداره خامش بستگی به بدنت داره.....

مثلا من رفلاکس دارم برام سیر و پیاز خام کلا خوب نیست.....

سلام آنا جون شما براى غربالگرى اول سره هردو نى نى نازت كه رفتى جنسيتو گفتن بهت؟چند هفته بودى؟

عزیزم غربال اول جنسیتو میگن اما قطعی نیست....

غربال دوم قطعی میگن.....

اما برا من هر دو بار غربال اول درست حدس زدن.....

هفته ۱۲ کامل و هفته ۱۲ و ۲ روز.....

زمان غربال های اولم بودن.....

عزیزم اولا ۷-۸ تا تو هر تخمدان یعنی هایپری..... خوب حالا با هایپری با عوارضه یا بدون عوارض..... ...

انا جان چيكار كنم كه زودتر خلاص شم ازشون؟؟؟جز آب زياد و سفيده تخم مرغ و پروتئين زياد؟؟؟

انا جان چيكار كنم كه زودتر خلاص شم ازشون؟؟؟جز آب زياد و سفيده تخم مرغ و پروتئين زياد؟؟؟

والا دوغ و ژله هم شنیدم خوبن ولی اونا هر دو طبعشون سرده باید ببینی برات خوبن یا نه.....