2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048219 بازدید | 684647 پست
دوستای خوبم آزم منفی شد

خیلی متاسفم.....

ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای خوبم آزم منفی شد

عزیزم انشالله ب حق حضرت علی اصغر این ماه طبیعی باردار شی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم آز اولو کرمانشاه نبودم جای دیگه انجام دادم ک پرولاکتین چهل بود.بار دوم آزمایشگاه مرکزی دادم ک ...

آزمایشگاه مرکزی دقیقه‌ همه دکتر های کرمانشاه قبولش دارن،راستی الان زیره نظر دکتر کشاورزی هستی؟جهاد قیمت ویزیت هاش تغییر نکرده گران نشده؟

آزمایشگاه مرکزی دقیقه‌ همه دکتر های کرمانشاه قبولش دارن،راستی الان زیره نظر دکتر کشاورزی هستی؟جهاد ق ...

آره الان با دکتر کشاورزیم عزیزم.ویزیت 30 سونو 70 هست.سونو بنظرم گرون میگیره چون 30 ثانیه هم نمیشه سونو هاش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون عزیزم آنا جون من جنین فریز ندارم چه کارایی بهم توصیه میکنید که ان شالله این سری جواب بگیرم

عزیزم والا من اولین توصیم بررسیهای تکمیلیه حتی با وجود مقاومت دکترا.....

بعدشم طبعتونو بشناس و تغذیتون درست باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نی نی تپل جون ممنونم از کمکت زنگ زدم پیداکردم فمیبیون رو🤗

عزیز دلم میشه بمنم بگی کجا داشت؟ به چه شماره ای زنگ میزنین؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم والا من اولین توصیم بررسیهای تکمیلیه حتی با وجود مقاومت دکترا..... بعدشم طبعتونو بشناس و تغذی ...

من قبلا هیسترو و لاپرا انجام دادم

آزمایشهای هورمونی ام کامل دادم

دبگه چیا میمونه؟؟

دوستای خوبم آزم منفی شد

متاسفم.امیدوارم معجزه خدا شامل حالت بشه💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب فقط هایپری نیست که ضخامت آندومتر و شرایط هورمونیم مهمه.....

وقتي سونو كرد ازش پرسيدم كه ضخامت چطوره گفت خوبه

اين طوري بگم وقتي سونو ميكرد و اون ماس ماسك رو ميچرخوند اونجا فقط به ماما گفت شنبه بهش نوبت عمل پانكچر بده

خودم ازش پرسيدم چند تا فولي داشتم گفت هفت هشت تا چپ هفت هشت تا رأست پرسيدم اندازه اشون؟؟ گفت ١٧-١٨

گفتم ضخامتم چطور بود گفت خوب بود

بعدش گفت سوال بعدي

گفتم انتقالم كي هست گفت انتقال نميديم فريز ميكنيم 

گفتم هايپر نميشم كه

گفت نه انتقال نميديم كه هايپر نشي

سر در نياوردم

مگه ميشه هايپر نشد ولي بعد از انتقال شد

اينم با ذخيره ٢.٥ 

نميدونم

به همسرمم گفتم انتقال نميدن به اين زودي بايد حداقل دو سه ماه بگذره احتمالا خيلي ناراحت شد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آنا جون روز انتقال میشه روز اول؟ یا از ساعتی که انتقال دادن تا همون ساعت روز بعد؟ میگم زردچوبه تو غذ ...

٢٤ساعت از ساعت انتقال بگذره ميشه يه روز كامل 

اينطوري حساب ميكنن بچه ها عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️