2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
اره انگار هم گرون شده هم هرجا یه قیمت دارن واسه خودشون البته المان میفرستن دوقل و تک قل هم فرقی ن ...

آهان من نیلو انجام دادم.....

گفتن خودشون ایران انجام میدن دیگه.....

احتمالا برا این اختلاف قیمت داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من نمیتونم چیزی بگم..... مثلا برا من با ذخیره پایین آنتاگونیست با دز بالای دارو جواب داد..... ...

مرسی عزیزم.آزیتا جون اگه هستی بیا منو کمک کن.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آنا جون یعنی همه بچه هایی که رفلاکس دارن بالا میارن ؟ خس خس هم دارن ؟ دخترم ن خیلی آروغش صدا دار و ب ...

عزیزم من در کل زیاد دارو نمیدادم.....

رانیتیدین رو طبق تجویز  دکترش میدادم.....

دختر منم تند تند بالا نمیآورد یعنی فکر کنم بالا میومده اما در حد بالا آوردن زیاد نبوده.....

منم رفلاکس دارم و به خاطرش بارها ذاتالریه کردم.....

عزیزم نه همه شون همه علایمو ندارن.....

من چون دخترم دیگه به ریه هاش داشت میزد جدی گرفتم.....

سکسکه هم زیاد داشت.....

یه چیزی شبیه گریپمیکسچر بود الان یادم نیست.....

با پدی لاکت.....

اینارو دکتر اولش تجویز کرده بود داشتم اما به ندرت استفاده میکردم.....

ولی رانیتیدینش رو مرتب میدادم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یعنی همه بچه هایی که رفلاکس دارن بالا میارن ؟ خس خس هم دارن ؟ دخترم ن خیلی آروغش صدا دار و ب ...

برا دونهای قرمزم والا دختر من اوایل داشت دکترش گفت لباساشو کم کن کم کردم خوب شد.....

دکترش اعتقاد داشت وقتی دمای خونه ۲۴-۲۵ هست دو لایه نخی فقط تنش باشه.....

۲۶ باشه یه لایه.....

۲۷ فقط با پوشک نگهش دار.....

مام خونه مون معمولا ۲۷ بود منم فقط یه بادی رکابی تنش میکردم سریع خوب شد.....

سلام دوستان . من جنین هامدرو فریز کردم دوماه پیش .ماه دیگه میخوام برم برای انتقال ... هرکسی که تجربه ...

عزیزم خوب میری نوع سیکلت تعیین میشه.....

آب زیاد بخور.....

تغذیت طبق طبعت باشه و خداییش از کسی تقلید نکن و کارای عجیب غریب نکن خصوصا چیزی نخور که نمیدونی بدنت چه عکس العملی نشون میده.....

آره عزیزم خدا قدرتشو تو رعد و برق جون نشون داده..... یه جنین انتقال دادن الان دو قلو باردار شده که ...

عزیزم ازمایش دادم منفی شد.

شنبه میرم پیش همون دکتر صیادی تا دارو بهم بده دیگه.شایدم تا اونروز پریود شدم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
بچه ها عكس رنگي رحم روز ١٠ سيكل اشكالي نداره؟؟

عزیزم  به من جایی که عکس انداختم گفت ۸ تا ۱۱ دوره می تونی بندازی

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خدارو شکر میشه بدونم مشگلت چی بود؟

ما کلکسیونر بودیم اما قبلش بهمون میگفتن ناباروری بدون علت.....

همسرم مرکز ناباروری آز داد اسپرم افتضاح شد در حالی که قبلا آزمایشگاه غیر ناباروری همه چی گل و بلبل بود.....

خودمم بعدا معلوم شد آندومتریوز دارم و مشکلات ایمنی انعقادیم دارم......

بچه ها من دوشنبه تخمك كشي داشتم.هايپرر شدم فريزشون كردن.دلم باد كرده.درد معده دارم.تير ميكشه همه جاي ...

عزیزم رژیمتو رعایت کن....

آب زیاد.....

سفیده تخم مرغ هر چند تا که بتونی.....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین.....

دوستان احتمال داره كسي بعد از پانكچر هايپر نشه ولي براش انتقال ندن؟؟؟؟ اگه آره چقد بايد بگذره تا انت ...

خوب فقط هایپری نیست که ضخامت آندومتر و شرایط هورمونیم مهمه.....

بچه ها عكس رنگي رحم روز ١٠ سيكل اشكالي نداره؟؟

نه عزیزم معمولا همون ۸ تا ۱۱ هست دیگه.....