2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

بچه ها من دوشنبه تخمك كشي داشتم.هايپرر شدم فريزشون كردن.دلم باد كرده.درد معده دارم.تير ميكشه همه جاي دلم.چكار كنم؟دكتر بهم امپول امبولي هم داده.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه دكتر براي دوماه ديگه هم بهم استراديول دو ميلي داد.ايرانيه مال كارخونه ابوريحان،كسي خورده؟خارجيش گير نمياد؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دوشنبه تخمك كشي داشتم.هايپرر شدم فريزشون كردن.دلم باد كرده.درد معده دارم.تير ميكشه همه جاي ...

ان شا الله که خیره ... امپول امبولی رو اگر حالت بد شد بزن ... روزی چند تا سفیده تخم مرغ آبپز بخور ... از انجیر و گلابی برای رفع یبوست استفاده کن ... دکتر من گفت بهترین چیز در این مواقع خوردن دوغ با مقداری نمک هست ...سریع کمکت میکنه از شرایط هایپر بیای بیرون

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
شما چند گرفتی ؟؟ پیام من جنبه طنز داشت عزیزم  فرقی نداره

نی نی تپل جون ممنونم از کمکت زنگ زدم پیداکردم فمیبیون رو🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها من دوشنبه تخمك كشي داشتم.هايپرر شدم فريزشون كردن.دلم باد كرده.درد معده دارم.تير ميكشه همه جاي ...

عزیزم به من هم گفتن روزی چهارتاسفیده ی تخم مرغ 

رژیم پرپروتئین داشته باشم مایعات فراوااان دوغ وخیارشور

بخورم

به پودر پروتئین هم گفتند بگیرم اسمش وی هست برای ورزشکاراست از اون هم بخورم

اگر رعایت کنی سه چهار روزه خوب میشی 

خم وراست شدن وکار سنگین وپیاده روی هم گفتند خوب نیست

یبوست هم سعی کن باخوردن انجیر وروغن زیتون نگیری

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
نمیدونم به خدا دیگه چکارکنم دیگه جنین فریز ندارم همسرم آ زواسپرمیه بار اول بیوپسی کردن اسپرم نداشت ر ...

منم این سری این استرس رو دارم 

ولی امیدم به خداست 

انشالله خودش کمکمون کنه

خداجونم شکرت       

شما ذخيره ات چند بود و چند تا تخمك داشتي؟؟؟چند تا جنين شد؟؟؟

منم شنبه پانكچر دارم ولي انتقال نميدن برام 😞😞😞

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستان احتمال داره كسي بعد از پانكچر هايپر نشه ولي براش انتقال ندن؟؟؟؟ اگه آره چقد بايد بگذره تا انتقال بدن؟؟؟وا رفتم از وقتي دكتر گفت واست فريز ميكنيم انتقال نميديم😐😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آره حتما.انشالله ک دکار برا منم ی سیکل خوب در نظر بگیره فعلا ک ال دی گفته از 5 پری مصرف کنم و کابرگو ...

عزیزم من نمیتونم چیزی بگم.....

مثلا برا من با ذخیره پایین آنتاگونیست با دز بالای دارو جواب داد.....

اگه اشتباه نکنم آزیتا جون بود ببین میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی؟

صفحات قبلو یه چک کن شاید داروهاشم نوشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com