2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
پس احتمالا با این آی یو آی ها هدر دادن ذخیره تو... عزیزم اگه سیکلت خوب باشه چرا که نه..... ف ...

آره حتما.انشالله ک دکار برا منم ی سیکل خوب در نظر بگیره فعلا ک ال دی گفته از 5 پری مصرف کنم و کابرگولین هفته ای دو تا نصف قرص خودمم اووبوست گرفتم و ویتامین ای و دی و فولیک.شوشو هم ک وضعش خراب بود داره کیوتن وویتامین سی و دی مصرف میکنه.الان بنظرت برد من چ سیکلی خوبه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوب پس عملا در روز ۶ میل میخوردی..... الانم باید سه تا دو میل بخوری دیگه..... صبح و ظهر و شب یه دو ...

درسته عزیزم.تا دوشنبه چهار میل میخورم تا جمعه شش میل میخورم برم ببینم اندو چند شده.تورو خدا تو دعاهاتون منم یاد کنید

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها تو این شبهای عزیز منم دعا کنید..

دارم قرص میخورم کیست ها آب بشن..تا بتونم راحت انتقال بدم بعدش.

اصلا نمیدونم از کجا اومدن عبضیا😁😁😁😀

ایشالا همه حاجت روا بشیم🍀🍃💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نداد دیگه    

خب اون یکی مطبش که میگن ونکه زنگ بزن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلفری؟

اره

انگار هم گرون شده هم هرجا یه قیمت دارن واسه خودشون

البته المان میفرستن

دوقل و تک قل هم فرقی نداشتن هردو همین قیمت. دوستم همزمان با من تک قل داد همین ازمایشگاه من

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
توکل به خدا..... به هر حال هر کدومشون خطا دارن خیلی سخت نگیر..... چون حس کردم فکرت درگیر شده گفتم ...

نه فکرم درگیر نشده

فقط دیدم بهارجون انتقالش با من زیاد فرق نداشت الان دو هفته جلوتره سوال شد

منم دوس دارم جلوتر باشم خب😁

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نسیم جون شما که بارداری هنوز استرادیول میخوری؟برا من المانیش هر روز شش تا میخورم سی عددش مونده که فک ...

افسون جان بله من هنوز میخورم اما در حال تموم کردنش هستم ینی طبق برنامه ای که دکتر داده یواش یواش کمش کردم و ان شالله تا دو هفته ی دیگه قطع میشه .

ببین من ایرانی میخوردم منتها وقتی برگشتم ،چون ماما برام کم نوشته بود اومدم اینجا کم آوردم ، مجبور شدم برا چنتا دونه برم اینجا بخرم ، ولی به دکترم اینجا وقتی ایرانی رو نشون دادم و گفتم اینو میخوام برام اینو نوشت و گفت این دقیقا همونه . بعد من اینو خریدم دیگه ، در مورد قیمتم دکتر نامرد اینجا برام با بیمه ننوشت مجبور شدم با نسخه ی آزاد بخرم که سه تا ۲۱ تاییش حدود ۲۱ یورو خریدم ( ۳۵۰ هزار تومن )

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
اینم یه مدلشه که شبیه همون بسته بندی خوشگله هستش خیالم راحت شد ولی نسیم روش نوشته استرادیول ننوشته ا ...

خیالت راحت این همونه، دکتر من که گفت دقیقا همونه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم خوب بالا میاورد..... تک سرفه داشت..... خس خس داشت..... یه دو هفته هم بد جوری دماغش کیپ شد ج ...

آنا جون یعنی همه بچه هایی که رفلاکس دارن بالا میارن ؟ خس خس هم دارن ؟ دخترم ن خیلی آروغش صدا دار و بلند هست حس میکنم اذیت میشه . همیشه بعد شیر خوردن بالا نمیاره بعصی وقتا . ولی یه چیز دیگه هم هست اینه که سکسکه طولانی داره گاهی هم اول سکسکه یه کم شیر از دهنش میاد . عزیزم به نظرت واسه دل درداش همین گریمیچر و دایمیتکون کافیه ؟ آنا جون ببخش زیاد سوال میپرسم دختر من صورتش دونه های قرمز میزنه بعصی روزا زیاده گاهی کمتر میتونه مال شیر خشک باسه ؟ گاهی هم زبونش رو بیرون میاره . به نظرت اگه رفلاکس خفیف باسه با رانیتیدین خوب میشه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام دوستان . من جنین هامدرو فریز کردم دوماه پیش .ماه دیگه میخوام برم برای انتقال ... هرکسی که تجربه داره بهم بگه ممنون میشم.... دو پریود برم سونو بعدش چی میشه ؟ الان چی بخورم چکار کنم برام مفیده؟ هرچی که فکر میکنید لازمه بهم بگید  لطفا ☺☺☺

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون