2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون من دیگه حساب نمیکنم چون هم سونو انتی و هم سونوهای دکترم باهم برابرن هیچکدوم هم با این حساب ...

برا من هر سه یه نتیجه داره.....

محاسبات خودم، دکترم، سونوهام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اولا اعداد دو تارو نمیشه با هم مقایسه کرد..... آز ذخیره اگه یه آزمایشگاه بوده احتمالا خطا داشته.... ...

فک کنم چهار یا پنج بار تحریک تخمدان داشتم ک 3 بارش برا آی یو آی بود و از این 3 بار فقط 1 بار آی یو آی شدم دو بار دیگش فولیا تو تخمدان راست بود ک لوله بسته س.آنا جون با این ذخیره 59. و اف اس اچ 20 بنظرت میکرو جواب میده؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ایرانیش مستطیلی شکله آدم میلش نمیکشه بخوره  عاقاااا منم این سری ازاین خوشگل مشگلاش میخوام 😤😤 ...

عزیزم خیلی سخته پیدا کردنش خیلی هم گرون میدن ایشا شرایط برا همه درست بشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
نمیدونم به خدا دیگه چکارکنم دیگه جنین فریز ندارم همسرم آ زواسپرمیه بار اول بیوپسی کردن اسپرم نداشت ر ...

عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خدا صبرت بده و ان شاءالله ب زودي قسمتت كنه اولاد سالم و صالح  

مشكل ما هم همينه آزو اسپرمي 

اينسري يك طرفش ك اصلا نداشته از اون سمتش گرفتن و الحمدالله بوده حالا اميدوارم ك ان شاءالله قسمتم بشه 

چون ديگه شوهرم نميتونه عمل كنه اينسري خيلي اذيت شد 

توكل بر خدا ، خدا رحم دل شوهرامون كنه 

فک کنم چهار یا پنج بار تحریک تخمدان داشتم ک 3 بارش برا آی یو آی بود و از این 3 بار فقط 1 بار آی یو آ ...

پس احتمالا با این آی یو آی ها هدر دادن ذخیره تو...

عزیزم اگه سیکلت خوب باشه چرا که نه.....

فکر کنم آزیتا جون بود کی بود با ذخیره ۰/۴ ده تاتخمک گرفتن ازش...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به پهلو خوابیدم اتفاقا  زد ولی رو شکم می خوابیدم راحت می زد برام امروز زد سوختم از اولش دیگ کمپ ...

چیزی که به نظر من تو مثبت شدن تاثیر داره یبوست نداشتنه

من نصف یه شیشه روغن زیتون خوردم تو 5 روز

چون پروژسترونا خیلی یبوست میاره

من هر دو رو داشتم همیه میلی هم دو میلی..... دکترت هر چند میل تجویز کرده بر اساس اون بخور..... مثلا ...

قرصاژ ایرانی که خریدم یک میل هست که گفته بود دو تا صب دو تا ظهر و دوتا شب بخور.منم با این حساب هر دوعده یدونه دو میل میخورم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
کدوم آزمایشگاه ها رفتی؟

عزیزم آز اولو کرمانشاه نبودم جای دیگه انجام دادم ک پرولاکتین چهل بود.بار دوم آزمایشگاه مرکزی دادم ک 2 بود ذهیره هم 59. بود آز سال پیش هم مرکزی دادم ک ذخیره 1.04 بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به 88782696 این کجاست؟؟

اره عزیزم.اجودانیه

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چیزی که به نظر من تو مثبت شدن تاثیر داره یبوست نداشتنه من نصف یه شیشه روغن زیتون خوردم تو 5 روز چو ...

بعد فکر کن خیلیا نشاسته میخورن فکر میکنن نشاسته قراره معجزه کنه...

در حالی که میتونه یبوستو تشدید کنه و همه زحماتو هدر بده.....

قرصاژ ایرانی که خریدم یک میل هست که گفته بود دو تا صب دو تا ظهر و دوتا شب بخور.منم با این حساب هر دو ...

خوب پس عملا در روز ۶ میل میخوردی.....

الانم باید سه تا دو میل بخوری دیگه.....

صبح و ظهر و شب یه دونه دو میل بخور.....