2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048134 بازدید | 684645 پست
من الان ۱۴ هفته و یک روزم 😐  ینی چجوری میشه🤔 انتقالمون چهار روز فرق داره سن نینیا دو هفته؟🤔

عزیزم این مدلی حساب کن!!!!!

اگه فرش بوده از پانکچرت تا الان چند روزه حاب کن دو هفته هم بذار روش.....

اگه فریزه، به اندازه سن جنین موقع انتقال از تاریخ انتقال کم کن و از اون موقع روزار  بشمار و بعلاوه دو هفته بکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نصف امپول 5000می گم یکی بیاد بزنه می ترسم اشتباه کنم واس این می گم چرا دوتا پودر دوتا ابه  ساع ...

خوب دو پودر و دو آبه دیگه، مگه دو بار تزریق نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای انا  ز زدم مرکز میگه اول یه تست بارداری باید بدی اگر منفی شد برو پیش دکتر صیادی همین شیراز ...

عزیزم مگه ندیدی برا رعد و برق جون بارداری طبیعی و میکرو با هم اتفاق افتاده؟

چرا نشه عزیزم؟

سلام انا جون امروز مجدد استرادیول خارجی گرفتم دارخانه فقط همین چهار بسته رو داشت برا من قبلیا یک میل ...

من هر دو رو داشتم همیه میلی هم دو میلی.....

دکترت هر چند میل تجویز کرده بر اساس اون بخور.....

مثلا برا من دو تا دو میل در روز بود.....

اگه دو میل بود دو تا میخوردم اگه یه میل بود ۴ تا میخوردم....

آنا جون میخواستم ببینم شما فمیبیون ۲ رو چه جوری استفاده میکنید ؟ خانم دکتر به من گفته روزی یکی  ...

هر روز از هر دو رنگ با هم بخور....

یکی امگا ۳ هست و اون یکیم تو مایه های فولیکه.....

عزیزم مگه ندیدی برا رعد و برق جون بارداری طبیعی و میکرو با هم اتفاق افتاده؟ چرا نشه عزیزم؟

واقعا؟نه ندیدم من.حالا ازمایشگاهم ببینم چی میشه

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
دوتا از هر کدوم دارم  روشت ننوشته اچ سی جی ولی

خوب پودر و آب رو قاطی میکنی و بعد نصفشو تزریق میکنی دیگه.....

صبا جون ب خاطر همین با تیکر زدن مخالف بودم فکر کنم هر دفعه بریم سونو باید تیکرمون عوض بشه😁

اره دقیقا😄

من واقعا از بدحالی حبسم تو خونه

الهی اینجا همتون اینجوری بشین بزودی هی غر بزنین از تهوع هاتون😊😁 بحق امام حسین

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام کسی میشناسید که با کیست آندومتریوز ای وی اف کردن و باردار شدن؟

عزیزم بستگی داره بعضیا بودن شدن بعضیام مثل من نشدن و مجبور شدن قبلش عمل کنن.....

انا جون من تخمدون چپم تیر میکشه گاهی..مثلا دیروز ..باز امروز نه.سینه هامم انگار درد دارن.از عوارض قرص میتونه باشه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
@تورک_آنا   عزیزم الان از آزمایشگاه تماس گرفتن باهام.گفتن جوابت بجای ۲۴ شهریور ۲۷آماده میشه.یک ...

نگران نکن خودتو الکی.....

عزیزم اگه این دفعه رفتی برا ویزیت نوشت واست که هیچ..... فکر نکنم واست بنویسه چون برا سن بالا یا شرا ...

واسه من دو میلیون و صد شد اناجون😐😐😐

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ