2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048155 بازدید | 684646 پست
نمیدونم آناجون باز بهتر میتونه راهنماییت کنه  ولی فریز میکنه که هایپر نشی یعنی چی ؟ اگه هایپر ...

عزیزم بعضیا عوارض هایگریشون بعد انتقالخودشو نشون میده.....

یعنی موقع پانکچر نیست اما بعد انتقال خودشو نشون میده.....

شاید منظورش این بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان فکر کردم سلفری چیز دیگه ایه😁...من برای ان تی هم آزمایش خون دادم هم سونو...پس اونی ک هفته ۱۸ تا ...

عزیزم اگه این دفعه رفتی برا ویزیت نوشت واست که هیچ.....

فکر نکنم واست بنویسه چون برا سن بالا یا شرایط خاص مینویسه.....

هزینشم حدود ۱۴۰۰ و خورده ای هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی انشالله مامانا نی نی هاشونو به سلامتی به دنیا بیارن و منتظرا هم به زودی نتیجه بگیرن ل ...

ممنون عزیزم
بله شکر خدا بهترم

والا من هم برای خودم هم برای شوهرم مکمل بیشتر استفاده کردم
یادمه دو سال قبل شوهرم همین داروهایی که همسر شما داشتن یخورد و شرایط بهتر نشد
اما امسال با مکمل های کامل تری که داشت + رعایت تغذیه شرایط خیلی بهتر شد
دکتر من گفت مکمل ها هیچ ضرری ندارن فقط گاهی بعضی ها معده شون مشکل ساز میشه

فک کنم اوابوست دیگه نیست و اصولا دوستانی که ایمجا هستن دکتراشون براشون پودر پروکسید جایگزین کردن یا فرتیل اید

شما چون عدد ذخیره بالا دارین نیازه حتما تخمک هاتون تقویت بشن چند ماه

دیگه اینکه این سری حواستون باشه از دکتر بخواین دوز داروهاتون رو کم تر کنه تا این قدر تخمک نداشته باشین
هر چی تعداد تخمک ها بیشتر بشه کیفیتشون کمتر میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم اگه این دفعه رفتی برا ویزیت نوشت واست که هیچ..... فکر نکنم واست بنویسه چون برا سن بالا یا شرا ...

آنومالی هزینه اش ۱۴۰۰؟ یا سلفری؟....انا جون من سونو ان تی و آزمایش خونش تقریبا با هم شد ۵۰۰،۶۰۰ با دفترچه ...این آزمایش خونی ک من دادم همون سلفریه؟

فدات شم بااسپرم صفرفکرنکنم طبیعی بشه

خدا بخواد نشد نداره.....

من برای هپارین کمپرس نمیزاشتم تحمل کن انشالله مثبت بشی قطع میشه و روزی یک بار انوکسان داری ک دیگه کب ...

دريادل جون شما ميدونين اگه مشكل ايمني وجود داشته باشه بالاخره راه حلش چيه؟

...
هانا جان درستش اینه تو بیمارستان و با بیهوشی باشه عزیزم خراش تو مطب فقط یه ماه اثرش میمونه

خراش كه مى دن آندومتر رحم رو بعد حتما بايد همون جا جنين رو جايگزينى كنن؟؟بعد تو سونو معلوم مى شه اين مساله كه اونا بخوان برام بقيه كارهارو انجام بدن

سوال ديگه ام اينه كه دكتر ظهيرى چه بيمارستانهايى اين كارو انجام مى ده؟؟

نسیم جون شما که بارداری هنوز استرادیول میخوری؟برا من المانیش هر روز شش تا میخورم سی عددش مونده که فک ...

ایرانیش مستطیلی شکله آدم میلش نمیکشه بخوره 

عاقاااا منم این سری ازاین خوشگل مشگلاش میخوام 😤😤😤😤

😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
سلام انا جون چکار کنم من هنوز پریود نشدم.هرچقدرم زنگ میزنم یزد که بپرسم ازشون جواب نمیده بخش زنان.خی ...

چند روز شده؟

آز دادی؟

ممنون عزیزم بله شکر خدا بهترم والا من هم برای خودم هم برای شوهرم مکمل بیشتر استفاده کردم یادمه د ...

خدا رو شکر که بهترید

ممنون از راهنماییتون

سری پیش روزی دو تا گونال داشتم حتما تو پرونده نوشته ولی بازم یادآوری میکنم بهش

به نظرتون مکملهایی مثل سلن پلاس و کیوتن بگیرم خوبه یا ضعیفه؟ آخه نه اووابوست نه پودر پروکسید جایی نداشت

خانما هرکی تهران اووابوست پیدا کرد به منم بگه ممنون