2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست
به پهلو خوابیدم اتفاقا  زد ولی رو شکم می خوابیدم راحت می زد برام امروز زد سوختم از اولش دیگ کمپ ...

عزیزم کمپرس گرم رو ب ا س ن مشکلی ایجاد نمیکنه خیالت راحت.....

بذار که میخوایی طولانی مدت تزریق کنی.....

رو شکمم اصلا نخواب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین همینو بکش تو سرنگ بعد نصفشو تزریق کن...پودر و آب با هم بکش تو سرنگ

خیلی باحال گفتی افرین 😍خندم گرفت اسمش درسته به عالم و ادم شک داریم تو این مملکت نکنه دارو اشتباه بدن😁

عزیزم دوتاشو با هم بخور...ی دونه صورتی و ی دونه زرده با هم

ممنون بهار جون  دستت درد نکنه دو به شک بودم مطب از بس دیروز شلوغ بود یادم رفت بپرسم مخصوصا با اون مامای بد اخلاق

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
فدات شم عزیزم ازمن که منفی بود انشاالله از مریم جون مثبت باشه 

عزیزم ناراحت نباش.انشالله خدابهترین رو واست رقم بزنه.انشالله خودت طبیعی باردارشی.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

@تورک_آنا   عزیزم الان از آزمایشگاه تماس گرفتن باهام.گفتن جوابت بجای ۲۴ شهریور ۲۷آماده میشه.یکی از تست ها به تکرار خورده.گفتم یعنی باید بیام دوباره.

گفت نه کار بیشتری باید روش بشه.

الان این بده؟؟؟؟؟؟ نگران شدم😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
افسون جان دقیقا درسته اینی که عکسشو گذاشتی آلمانیشه و شکلشم همینجوریه ، نگران نباش خیلی خوبه که اصلش ...

نسیم جون شما که بارداری هنوز استرادیول میخوری؟برا من المانیش هر روز شش تا میخورم سی عددش مونده که فک کنم تا یه هفته دوام بیاره هفته بعد باید از این بسته بند  خوشگله بخورم ولی نمیدونم درسته یا نه باید به دکتر نشون بدم.شما هر ورقشو چند خریدی و تا کی باید استرادیول خورد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
امپول هپارین کمپرس سرد یا گرم نمیشه گذاشت؟شنیدم جاش سفت میشه کبود میشه

هپارینو به هیچ وجه کمپرس گرم نذار فقط سرد.....

قلق تزریق صفحه ۶ هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم آزمایش من منفی شد

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

اینم یه مدلشه که شبیه همون بسته بندی خوشگله هستش خیالم راحت شد ولی نسیم روش نوشته استرادیول ننوشته استرادیول والرات برا همون نگران شدم برا شما هم فقط استرادیول نوشته؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه