2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048228 بازدید | 684647 پست
سلام بچه ها با امروز میشه هجده روز که از انتقالم میگذره،هنوز پریود نشدم شش روز از پریودم میگذره اما ...

عزیزم بعضا بعد سیکلها از این تاخیرا پیش میاد.....

اما احتمال بارداریم هست......

پس حتما آز بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ملودی جان برو خب آزمایش بده دختر چرا با خودت اینحوری میکنی ؟!!! همین الان برو بده تا عصر آماده میشه

استرس دارم میترسم منفی بشه همسرم خیلی خوشحاله نگرانم اگه منفی بشه چطور باهاش کنار میاد تا یه مدت بداخلاق میشه

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس دارم میترسم منفی بشه همسرم خیلی خوشحاله نگرانم اگه منفی بشه چطور باهاش کنار میاد تا یه مدت بدا ...

خب آخرش که چی گلم ، واقعیت هر چی که باشه باید باهاش روبرو شد نمیتونی که تا ابد فرار کنی ازش، اینطوری بیشتر خودتو زجر میدی . برو به امید خدا ان شالله خوش خبری 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم نه رو شکم نخواب..... به پهلو بخواب بزنن برات.....

به پهلو خوابیدم اتفاقا  زد ولی رو شکم می خوابیدم راحت می زد برام امروز زد سوختم از اولش دیگ کمپرس سرد می زارم همش 

گرم می ترسم بد باشه با کمپرس سرد تا الان مشکلی با زدن امپول نداشتم 

ولی شوهرم می گ شاید پوستت سفت شده ک صبح دردت اومد سوزن کردم تو پوستت

استرس دارم میترسم منفی بشه همسرم خیلی خوشحاله نگرانم اگه منفی بشه چطور باهاش کنار میاد تا یه مدت بدا ...

عزیزم مگه روز ۱۴ انتقال آز ندادی؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه هنوز ندادم

اوا چراااا؟؟ مگه دکترت ننوشته برات؟

خب برو دیگه چه کاریه منتظرموندن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
چرا نوشته میترسم آبجی 😔از بس به در بسته خوردم دیگه میترسم 

قررررربون دلت برم عزززیزم.

ولی چاره چیه؟؟؟ اینجوری فقط خودت اذیت میشی..

ایشالا خدا برات بهترین هارو انتخاب کرده.

منتظر خبر خوبتیم💙

خب هایپری دیگه کارشناس به من گف تا ۱۵ تا میتونیم فرش انتقال بدیم ولی از ۱۵ تا به بالا فریز میکنیم&nb ...

بهش گفتم هايپر نميشم كه

گفت منم چون ميخوام هايپر نشي واست فريز ميكنم

نميدونم لابد قسمت نيست ديگه

حتي نگفت كي بايد برم دفعه بعد كه انتقال بدن

شايد بايد بعد از پانكچر اگه جنين داشتم بهم بگن .اره؟؟؟؟

ولي من طاقت ندارم ديگه خب 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️