2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
عزیزم اسم کوچیکش یادم نیست..... والا من خودم چون اون موقع استراحت مطلق بودم همسرم از طرف من برا ویز ...

احتمالا باید این باشه نه ؟

شهراد بجستانی، دكتر هادی

زمینه فعالیت : پزشك : متخصص داخلی - فوق تخصص غدد داخلی و متابولیسم
نشانی : تهران - تهران - م. ونك - تقاطع خیابان جهان كودك و آفریقا - پ. 51
تلفن : ۸۸۷۸۲۶۹۰, ۸۸۷۸۲۶۹۴, ۸۸۷۸۲۶۹۶

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ببینم اصلا وقت میده

به منشی ش شرایطت و اینکه بارداری رو توضیح بده بگو مریض عارفی هستی و ایشون‌گفتن باید زود بیام پیش شما 😊😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنونم از دعای قشنگت ❤، من همسرم مشکلی نداشت ، خودم pco شدید هستم و کلا چند ساله پریودم ق ...

عزیزم چه مسیر سختی رو طی کردی
خدا رو شکر که نتیجه گرفتی
نی نی ها میخواستن ایرانی باشن خب :))))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واقعاا میشه؟؟؟ ما از چند نفر پرسیدیم گفتن باید شکایت کنی  که ما بیخیال شدیم دیگه

عزیزم تا وقتی از حقمون دفاع نکنیم هم در حق خودمون ظلم کردیم هم در حق دیگران!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم چه مسیر سختی رو طی کردی خدا رو شکر که نتیجه گرفتی نی نی ها میخواستن ایرانی باشن خب :))))))))

😂😂😂🤣🤣🤣 آره والا بچه م از همین الان عِرق ملی و وطن پرستی داره 😅😅

قربونت بشم عزیزم آره والا خیلی سختی کشیدم‌مخصوصا تو غربت،  خدا رو صدهزار مرتبه شکر به خاطر تمام خوبیایی که به هممون میکنه🙏🙏❤❤

خانوما جوانه گندم براي لانه گزيني خوبه ميگن؟!! چه مقدار مصرف بشه؟ زيادش ضرر نداره؟

عزیزم کلا افراط و تفریط همیشه بده!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تا وقتی از حقمون دفاع نکنیم هم در حق خودمون ظلم کردیم هم در حق دیگران!!!!!!

آره درسته 

واقعا بعضی داروخونه ها درحق مردم ظلم میکنن 

بااینکه گونال اف رو تو دفترچم نوشته بودن ولی داروخونه گف من آزاد میفروشم 

چه میشه کرد آدم بعضی موقع ها مجبوره 

خداجونم شکرت       
خانوما جوانه گندم براي لانه گزيني خوبه ميگن؟!! چه مقدار مصرف بشه؟ زيادش ضرر نداره؟

غیر از قاعده آورا ، هر چیزی رو به اندازه و کم مصرف کنید مشکلی پیش نمیاره 

مگر اینکه به چیز خاصی از قبل حساسیت داشته باشید که در اون صورت دیگه خودتون میدونید و رعایت میکنید 

😂😂😂🤣🤣🤣 آره والا بچه م از همین الان عِرق ملی و وطن پرستی داره 😅😅 قربونت بشم عزیزم آره والا خ ...

ان شاءا... تا اخرش به خوبی خوشی طی میشه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها آزمايشهاى تكميلى بايد ناشتا بريم؟؟ يادم رفت فردا مى خوام برم آزمايش الان زغال اخته خوردم😕

سلام عزیزم.. من دوشنبه انجام دادم نیلو.. ناشتایی نمیخاست.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ان شاءا... تا اخرش به خوبی خوشی طی میشه 

ان شالله ممنونم عزیزم ، از ته قلب برای تو و همه ی دوستای عزیزمون که روزای سخت آخر بارداری رو میگذرونن آرزوی زایمان راحت ، بی خطر و عالی رو از خدا دارم😍😘❤🙏

نمیدونم عزیزم  سایز فولیکولا چطور بود؟؟ بازم آمپول نوشتن برات؟؟؟

هفت هشت تا تخمدان رأست هفت هشت تا هم چپ

بين ١٧-١٨ بودن همه

دوتا منوپيور واسه عصري نوشته

يه اورگالوتران واسه فردا صبح

ازاد سازي تخمك هم فرداشب

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️