2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست
آنا جون اگه اسم کوچیکشو بگید راحت میتونه سرچ کنه و شماره و آدرسشو گیر بیاره .  باران جان دکتر ...

عزیزم اسم کوچیکش یادم نیست.....

والا من خودم چون اون موقع استراحت مطلق بودم همسرم از طرف من برا ویزیتا میرفت حتی نمیدونم مطبش کجاست فقط میدونم دکترم ارجاع میداد بهش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و اینکه خانما من ۱۲ همین ماه ده تا گونال اف دز ۷۵ خریدم از نیروهوایی با دفترچه بیمه دونه ای ۷۵ هزار ...

عزیزم میتونی بری بهش بگی لااقل برگه نسخه رو برگردونه بری از طریق بیمه پولتو بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون همه آزمايشهارو انجام دادم سوم مهر همشون آمادست فقط Cd69 رو نداشتن

ایرادی نداره همون بقیه کفایت مبکنن.....

بچه ها دكتر بهم گفت مى تونى هيسترو با خراش هم برات انجام بدم اما تو بيمارستان و با بيهوشى شماه ...

هانا جان درستش اینه تو بیمارستان و با بیهوشی باشه عزیزم
خراش تو مطب فقط یه ماه اثرش میمونه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم مقعدی میذارم آب زیادمیخورم ولی باروغن زیتون امتحان نکردم پس امتحان میکنم اگه جواب ندادبرم ...

عزیزم واژینال استفاده کن شیافاتو شاید بهتر بشه.....

روغن زیتونم امتحان کن حتما.....

دکتر هادی شهراد بجستانی؟؟؟ مطبش ونکه؟؟؟

آره همینه الان یادم افتاد ولی مطبشو چون همسرم رفته یادم نیست اما همین بود اسمش.....

اناجون يه عرض كوچيك داشتم ممكنه درخواست دوستي مو بپذيرين؟

عزیزم الان تایید میکنم بذار درخواسیتو پیدا کنم چشم.....

ممنون لاله جان. شاید برای پلی کیستیک ها درست باشه من اطلاعی ندارم اما این پودر کار متفورمین و فولیک ...

اره عزیزم همون کارو میکنه البته از نظر افزایش کیفیت کار تخمدان
اما مثل متفورمین باعث کاهش قند نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم میتونی بری بهش بگی لااقل برگه نسخه رو برگردونه بری از طریق بیمه پولتو بگیری.....

واقعاا میشه؟؟؟

ما از چند نفر پرسیدیم گفتن باید شکایت کنی 

که ما بیخیال شدیم دیگه

خداجونم شکرت