2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
دوستای خوبم سوره یاسین خوندم برا تک تکتون دعا کردم ان شالله خبرای خوش ازتون بشنوم

خبرای خوب اول از همه پیش تو هست ، خدا دلتو شاد کنه امروز 😍❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان رفتم جواب آزمایشمو گرفتم t4 بالاست از اونورم anti tpo بالا بود الان دکتر نباید به من قرص ب ...

عزیزم احتمالا ارجاعت بده به شهر اد.....

بذار شماره سو بذارم از الان وقت بگیر بگو که خانوم دکتر گفته بری پیشش لااقل وقت بگیر چون یخت وقت میدن....

الان پیدا نکردم اگه نتونستی پیدا کنی ببینم همسرم داره یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا چی بگم.. ایشالله که هایپر نمیشی و تخمکای خوبیم خواهی داشت...... بازم احتیاطا رژیمتو داشته باش ...

باشه چشم عزیزم 

راستی آنا جون امروز میشه روز ۱۱ پریود که دارم آمپولای تخمک گیری رو میزنم 

دیشب رو لباس زیرم ترشح سفید رنگ دیدم برای چیه؟؟؟

مگه میشه تخمک آزاد بشه؟؟؟

نگران شدم 

خداجونم شکرت       
عزیزم احتمالا ارجاعت بده به شهر اد..... بذار شماره سو بذارم از الان وقت بگیر بگو که خانوم دکتر گفته ...

آنا جون اگه اسم کوچیکشو بگید راحت میتونه سرچ کنه و شماره و آدرسشو گیر بیاره . 

باران جان دکتر شهرام علمداری هم خوبه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

و اینکه خانما من ۱۲ همین ماه ده تا گونال اف دز ۷۵ خریدم از نیروهوایی با دفترچه بیمه دونه ای ۷۵ هزار تومن گرفت 

بعدش رفتم ۴ تا دونه آزاد خریدم بازم دونه ای ۷۵ هزار تومن 

امروز رفتم تهران پارس تا نسخه آمپول اورگالوتران اگه درست نوشته باشم رو تایید کنه؛ ازشون پرسیدم آمپول گونال اف از کجا بخرم آدرس داروخونه روبه روی بیمارستان آرش رو داد با دفترچه بیمه دونه ای ۳۵ هزار تومن شد گونال اف 

یعنی داروخونه اولیه هم پول آزادشو از ما گرفت هم از بیمه مون گرفت 

اینو گفتم یه موقع آمپول گونال اف گرفتین حواستون باشه مثل ما نشین 

و بعدش اینکه مجتمع هلال احمر ۱۴ تا گونال اف به بالا رو تایید میکنه😄😄

خداجونم شکرت       
و اینکه خانما من ۱۲ همین ماه ده تا گونال اف دز ۷۵ خریدم از نیروهوایی با دفترچه بیمه دونه ای ۷۵ هزار ...

عزیزم نمی دونی کدوم داروخونه فمیبیون ۱ داره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم نمی دونی کدوم داروخونه فمیبیون ۱ داره؟

عزیزم شماره ۱۴۹۰ رو بگیر 

حدودا بیست دقیقه معطل میشی ولی ارزششو داره 

دارو های کم یاب رو بهتون میگن از کجا تهیه کنید 

هم اسم داروخونه رو میده هم شمارشو هم آدرس 

من گونال اف رو اینطوری پیدا کردم 

خداجونم شکرت       
سلام دوستان امروز اومدم ابن سينا با دكتر عارفي ويزيت شدم شنبه پانكچرمه ولي دكتر گفت واست انتقال ن ...

نمیدونم عزیزم 

سایز فولیکولا چطور بود؟؟

بازم آمپول نوشتن برات؟؟؟

خداجونم شکرت       
اناجون يه سوال مهم، شما توي خانواده تون سابقه ي بيماري هاي خودايمني وجود داشت؟؟؟

عزیزم والا تا جایی که میدونم نداشتیم یا لااقل همچین تشخیصی نداشتیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون معذرت میخوام من یبوست گرفتم رفتم دستشویی مقع دفع خونریزی داشتم بنظرت چکارکنم؟برم دکتربعدازظهر ...

شیاف رو مقعدی استفاده میکنی؟

عزیزم همه راهو امتحان کردی از لحاظ تغذیه؟

نشاسته مشاسته و سیب زمینی و برنج و..... کمتر بخور.....

آب زیاد بخور.....

راستی اگه جواب ندادن ماساژ رکتال با روغن زیتونو امتحان کن!!!!!!

باشه چشم عزیزم  راستی آنا جون امروز میشه روز ۱۱ پریود که دارم آمپولای تخمک گیری رو میزنم  ...

نه عزیزم به خاطر تحریک تخمدانته.....

شیاف رو مقعدی استفاده میکنی؟ عزیزم همه راهو امتحان کردی از لحاظ تغذیه؟ نشاسته مشاسته و سیب زمینی و ...

اره عزیزم مقعدی میذارم آب زیادمیخورم ولی باروغن زیتون امتحان نکردم پس امتحان میکنم اگه جواب ندادبرم دنبالش تقریبارعایت میکنم امابازم سیب زمینی وبرنج واین چیزاتوبرنامه غذاییمون میاد