2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها من سری قبل که با آی یو آی باردار شده بودم محل رویش موی واژن تا نافم خط افتاده بود الان چند ر ...

ایشالله مامان شدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون دکتر من تاکید داشت آبم نخورم فکر کنم به خاطر اینه تو بیهوشی آب برنگرده و باعث خفگی نشه..... ...

اره بعدا متوجه شدم که نزدیک عمل منظورشون بوده
تا معده خالی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیشب همسرم برام سلکسان زد دردم اومد، اما نه خیلی اما انگار بهانه شد برای گریه کردن، نزدیک 1 ساعت ...

خوب شده خالی شده.....

بغض خوب نیست زیاد حبس بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید

من چون هایپر شدم انتقالم افتاد دوماه بعد دکترم گفته این دوره ودوره ی بعدی ال دی بخورم وتوی دوره ی دوم وقتی ۵تا از ال دی ها مونده برم پیشش تا آماده بشم برای انتقال

دوره ی بعد که اوکیه

ولی حتما این دوره هم باید ال دی بخورم؟دوست داشتیم این ماه اقدام طبیعی کنم همش یاد سوگلی می افتم😍😍😍که قبل انتقال باردارشد

تاثیری داره خوردن ال دی  توی ماه اول؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
لاله جون ناشتایی برا آز خون با ناشتایی برا عمل فرق داره..... البته فکر کنم..... برا عمل تاکید میکن ...

ولی من این سری موقع پانکچرم همه ی قرصامو خوردم
نگفته بودن نباید اب بخورم
فقط گفتن ناشتا باش 12 ساعت ، اما قرصاتو سر صبح بخور !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها بنظرتون اشتباه کردم آمپول پروژسترون نزدم؟؟؟الان همش خودم و لعنت مبکنم..بنظرتون تاثیرش زیاده ا ...

عزیزم اشتباهت اینه الان یه آز نمیدی.....

تو که قیدشو زدی لااقل آز میدادی بعدا جای اما و اگر نمیموند.....

بچه ها سلام به سرى آزمايشهام آماده شد  IgG من مثبت هست يعنى مشكل ايمنى دارم؟😞😞

آی جی جی چی؟

دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید من چون هایپر شدم انتقالم افتاد دوماه بعد دکترم گفته این دوره ودوره ...

عزززم وقنی دو دوره گفته حتما دلیلی برا کارش داشته.....

آندومتریوز نداری؟

ولی من این سری موقع پانکچرم همه ی قرصامو خوردم نگفته بودن نباید اب بخورم فقط گفتن ناشتا باش 12 ساع ...

شانس آوردی دیگه.....

قرار نیست اتفاق همیشه بیفته ولی بهتره احتیاط بشه.....

سلام دوستان آناجان همگیییی بیاید کمممممک دارم سکته میکنم شرایط منو که میدونید اوضاع تخمکم بد بو ...

مبارکه عزیزم
بله میشه جرا نشه
خداوند وقتی بخواد هر چیزی شدنیه
فقط معلوم نیست چطور دفعه ی قبل ندیدن

یه چیزی هر دو تا تو یه ساک که نیستن؟
چون هفته هاشون فرق داره قطعا باید تو دو تا ساک جدا باشن !!
و این یعنی احتمالا شما با نزدیکی این یکی قل رو باردار شدی

ثمین جون عزیزم منونم دوستم.ایشتلا قسمت تو ولی من فقط یه جنین انتقال دادما.چطور شده آخه به وکترم گف ...

جنسشون ؟ از الان جنس رو فهمیده؟

من که تو این عکس یدونه کیسه و جنین میبینم

ولی اگه دکتر گفته دومی هم تشکیل شده حتما دوتاست و تو عکس شاید معلوم نیست

عزیزم وقتی کوچیکتره پس حتما دوتا ساک هستن

چون تویه ساک میشن همسان و همه چیزشون برابره

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
قربونتون برم دوستای گلم آخه دکتر گفت دو تا کیسه دارن پس همسان نیستن تازه گفت چون عقب و جلو هستن یع ...

همون اقدام 4 روز قبل هم میتونه باعث بارداری باشه
مبارکت باشه عزیزم