2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
انشالله عزیزم  همچنین شما  راستی الان توچه مرحله ای از درمان هستی؟؟

من یبار انتقال داشتم که به افت بتا ختم شد... 

الانم  دارو میخورم چون کیست اوردم..و ازمایش های تکمیلی رو دادم ..

منتظرم جوابشون بیاد و قرصم تموم شه برم برای سونو...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم شیر خشکش ببلاکه معمولی بوده؟ اگه همون بوده خوب میتونی موقتا کامفورت بدی ببینی چی میشه..... د ...

ن عزیزم نان ۱ بهش میدم . چطور باید بفهمم بهش میسازه یا نه؟ آخه نمیدونم دل درد و زور زدن هاش تا چه حد طبیعیه

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم ببلاک کامفورت بده دختر منم همین مشکل واسش پیش اومد ببلاک کامفورت دکتر واسش نوشت.دادپش خوب شد بعد ...

عزیزم قبل ببلاک کامفورت چی بهش میدادی ؟ یوبس میشد؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
آره عزیزم منم تعجب کردم  پارسال که من عمل شدم تا نوبت من رسید یه بنده خدایی بود خیلی درد داشت ...

همین بلا سر من اومد دیگه فکر کن یه دونه فقط یه دونه تخمک سایز خوب داشتم اون هم آزاد شد پانکچر و دارو و هزینه ها هیچ شد.

البته واسه من دیر عمل نکردن خودش آزاد شد 

من هم اتفاقا به همسرم گفتم این سری دیرتر امپول رو میزنم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ساناز جان ناشتا ربطی به اب خوردن نداره ها ناشتا یعنی غذا نخور و چیز جامد یا اب میوه و اینا

منم همین فکر می کردم عزیزم  پرسیدم گفتن حتی قرص لووتیروکسینم با ته استکان اب بخور 

منم همین فکر می کردم عزیزم  پرسیدم گفتن حتی قرص لووتیروکسینم با ته استکان اب بخور

من هم ناشتا بودم برای پانکچرم دکتر بیهوشی میگفت اصلا یه ذره هم آب نخور دکتر خودم میگفت عیب نداره چون بیهوشی تون خیلی کمِ عمل واقعی که نیست.

تا نصف لیوان مجاز بودم اما نخوردم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منظورم این بود که چکاری انجام میدن با این لنفوسیت تراپی....🤔

عزیزم من اطلاعاتم در همون حد بود که گفتم فکر کنم گوگل کنی کامل روش و باقی موارد رو تووو مقالات توضیح دادن

لطفا برای سلامتی نی نیم یک صلوات بفرستید
چون پودر اینفولیک خودش قند رو پایین میاره و نیازی به متفورمین نیست، کار اون رو انجام میده.

نه عزیزم پودر اینوفولیک ترکیب فولیک اسید و میواینوزیتول هست که هر دو نوعی از ویتامین ب هستن
کاری به قند ندارن و خوردنش همزمان برای کسانی که پلی کیستیک هستن مشکل نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نمیدونم الزهرا پی جی اس داره یانه امیدوارم داشته باشه خراش که اگه بخوای بدی باید یه ماه قبل انتقال ...

لاله جون امروز رفتم پیش دکترم گفت مرکز پی جی اس نداره .گفت برات خراش میدم ولی بدون بیهوشی.گفت دو پریود بذار بگذره سومین پریود بیا که استرادیول شروع کنم دومین پریودت شروع کن به پردنیزولون خوردن.و آسپرین.توکل برخدا .گفت من بهت اطمینان میدم مشکلی پیش نمیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون دکتر خودش از تعداد تخمکها خیلی راضی بود گفت با این ذخیره ت عالی جواب داده. 7 تا فولی دیده ب ...

عزیزم به قسمت های خوب فکر کن
ان شاء ا... هر سه تاشون بلاست میشن
اینکه بخوای یه بار دیگه پانکچر بشی هر چند خسته کننده اس اما فکر خوبیه
حد اقل تعداد جنین هات بیشتر میشه
اون وقت امیدت هم بیشتر میشه
خود این امید داشتن و استرس کم نبودن جنین ، عامل مهمیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون سلام، من يه بيس سي روزي وقت دارم تا شروع سيكل نميدونم چي مكمل بخورم، شما چيزايي ميل كر ...

والا طبق نظر دکترم که نیاز هست خیلی هم نیازه
من مکمل داشتم از 3 ماه قبلش
اوابوست و اینوفولیک و کیوتن و سلن پلاس
ویتامین سی هم طبیعی میخوردم مثل پرتقال تازه و لیمو ترش رو غذا یا همراه اب جوش و عسل

والا چی بگم
هیچ وقت همچین جیزی نشنیده بودم
دیگه همه میدونن اب جزو موارد ناشتا بودن نیست
اگه پرستارا گفتن خیلی جدی نگیر
اون قدر پرستار ها اشتباه دارن و اشتباه راهنمایی میکنن که قابل باور نیست

من هم ناشتا بودم برای پانکچرم دکتر بیهوشی میگفت اصلا یه ذره هم آب نخور دکتر خودم میگفت عیب نداره چون ...

اها این برای خالی موندن معده است
یعنی نزدیک بیهوشی نباید اب خورد تا تو معده جیزی نباشه

عزیزم قبل ببلاک کامفورت چی بهش میدادی ؟ یوبس میشد؟ 

ati جون مبارک باشه تولد نی نیت ،به سلامتی انشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه

ببین عزیزم دلدردای بچه ها می‌تونه کولیک باشه ممکنه از رفلاکس باشه من شیر خودمو می‌دادم دلدرد میشد شیر خشکم میخورد همینطور،حتی الان که ۶ ماهشه هنوزم دلدرد داره گاهی، ولی خوب بعضی چیزا تسکین میده درداشونو ،ببین اگه دائم زور میزنه ممکنه از رفلاکس هم باشه که مثلا رانیتیدین خیلی اثر گذاره، اینکه شکمش دیر به دیر کار کنه هم سخته ولی یکی از نشونه های وزن گیریه،با روغن زیتون میتونی دور نافشو چرب کنی و ماساژ بدی آهسته،حتی با مشورت دکتر میتونی یه ذره مقعدشو چرب کنی که شکمش کار کنه

و در نهایت من هر شیر خشکی بهش میدادم از آپتامیل و ببلاک و اینا بهش نساخت یعنی هم دلدرداش زیاد بود هم رفلاکسشو تشدید کرد ولی سیمیلاک کامفورت خیلی خوب بود هم واسه وزن گیری هم یه جورایی رژیمیه و فاقد پروتئین گاوی و لاکتوز فقط مشکلش اینه که خیلی کم پیدا میشه

ولی خیلی اذیت کنه تا ۳ ماهگیه،بعدش خوابشون درست میشه تحملشون میره بالا،روده شون کاملتر میشه

راستی من درخواست دوستی میدم بی زحمت قبول کن چند تا کانال و دکتر بهت معرفی کنم خیلی اطلاعات خوبی درباره این دلدرهای نوزادی داره