2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
صنم جون من تابحال یه قرصم تو پریودی نخوردم.. دردم که داشته باشم چایی نبات زیره میخورم و کمرمو گرم می ...

عزی م من اینارو امتحان کردم فایده نداره.کیسه آب گرم خوبه ولی وقتی دردم خیلی شدید بشه فقط مسکن اثر میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=68696182]الان كه ديگه كاري ازم برنمياد اميد به خدا هر چه خدا خواست يكي ميبيني ده تا جنين خوب داره ولي هيچ ك ...[/QUOTE

نمیدونم چرا پیامتو خوندم بغصم گرفتتت ...واقعا خدا بخاد کاری به چن تا و چجوریش نداره  ..الهی که آخرش به خیر ختم بشه برا همون..شما هم نتیجه بگیری عززیزم

چه عجیب!! دکتر به من علاوه بر اسید فولیک گفت اینو فولیک هم بخورم، گلای وانس( متفورمین) رو هم ادامه ب ...

والا اینو همه جا نوشته یه سرچ کوچولو هم بکنی میگه که وقتی پودر رو استفاده میکنی نیاز نیست متفورمین و فولیک اسید هم بخوری این کار هر دو رو به خوبی انجام میده

اما دستور دکتر تون رو اجرا کنی بهتره بلاخره هر کی شرایط مخصوص به خودش رو داره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من طبیعی بودم اینارو خوردم که تخمکام پوچ نشه بعد اینقدر خودمو تقویت کردم که یه عالم تخمک دادم البت ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون.

پس حتما میخورم انشالله جواب خوبی بگیرم.🙏🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه یادم نیست، خب اینکه بده که. آره دکتر عارفی هم به من گفت روال کارمون بلاست هست

اره متاسفانه ریسک این کار بالاست چون اکثر جنین ها از دست میرن و خب بحث هزینه وروحیه بیمار و ... اینا در نظر گرفته نمیشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون ببخشید شما موقع آی یو آی و موقع انتقال جنین تو میکرو درد نداشتین؟آخه من برا آی یو آی خیلی د ...

نه عزیزم اصلا درد نداشتم
تا جایی که میدونم هم ربطی هم نداره اصلا
رحم برگشته به عقب با دهانه رحم چه کار داره ؟

به نظرم نظر مرکز قبلی که گفتن دهانه رحم تنگه درست تره
البته مهارت کسی که میخواد دهانه ی رحمی که رتروورسه اس رو پیدا کنه و با کاتر انتقال رو انجام بده هم شرطه
من تو هیج کدوم از دو تا انتقالم دردی نداشتم

میتونی پیشنهاد بدی که برات با بیهوشی انتقال بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گفته ناشتا بیا اخه عزیزم دیگ نمی تونم اب بخورم  

ساناز جان ناشتا ربطی به اب خوردن نداره ها
ناشتا یعنی غذا نخور و چیز جامد یا اب میوه و اینا

والا اینو همه جا نوشته یه سرچ کوچولو هم بکنی میگه که وقتی پودر رو استفاده میکنی نیاز نیست متفورمین و ...

چی بگم والا!! حتی تاکیدی پرسیدم هم اسیدفولیک بخورم هم اینوفولیک؟؟ گفت آره!!!! فقط به جای اسید فولیک ۵ دیگه۱ بخورم!!!

متفورمین هم که اصلا نمیدونستم😒دیگه توکلت علی الله!!! 

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
لاله جون آواز دهل شنیدن از دور خوش است. البته خیلی نمیتونم بگم نژاد پرستن. ولی بارها تو اخبارشون دید ...

واقعا امیدوارم شدم به د کترای خودمون !!
ت ایران هم خطای پزشکی زیاده ، کوتاهی زیاده مخصوصا تو بیمارستان دولتی
اما حد اقل میشه با گشتن و پیگیری کردن دکتر خوب و کار بلد انتخاب کرد و حد اقل انتخاب دکتر هم به عهده خود بیمار هست

هر چند ما از همین هم ناراضی هستیم
ولی بازم جای شکر داره

یه سئوال دارم ازتون هر کی میدونه لطفا جواب بده من سری قبل پودر اینفولیک و dhea رو خوردم و یه دونه ک ...

عزیزم از همین الان بخور
کیستت با ال دی از بین میره

عزیزم از همین الان بخور کیستت با ال دی از بین میره

لاله جون سلام، من يه بيس سي روزي وقت دارم تا شروع سيكل نميدونم چي مكمل بخورم، شما چيزايي ميل كردين واس كيفيت تخمك؟ يا نياز نيس؟

...
لنفوسیت تراپی عزیزم

منظورم این بود که چکاری انجام میدن با این لنفوسیت تراپی....🤔

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘