2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
کجاشو نفهمیدی؟ سه خطی شدنشو؟ یه خطی با تری لاین یعنی خوبه.....

اره همون سه خطه یعنی چی؟یعنی شرایطش خوبه؟بهم گفت اگه استرادیول خارجی گیر بیاری خیلی خوبه من تا روز انتقال دارم ولی برا بعدش باید پیدا کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
الهی عزیزم، حالت رو درک میکنم، فکر کردم هنوزم فریز داری. آمپول دیفرلین کارش چیه؟ یعنی واقعا به آندوم ...

فریز دارم ولی کمه . من 6 روز پیش پانکچر کردم ولی کیفیتشون بالا نیست قبل از دیفرلین زدن میخوام دوباره پانکچر کنم. قبلش ولی یه آز ذخیره بدم ببینم ذخیره م صفر نشده باشه
آره عزیزم یادمه. دفعه پیش روزی 3 تامریونال داشتم بعلاوه ی 225 واحد سینال اف. که خیلی عالی بهم جواب داد. البته اون موقع میدونستم آخرین باریه که 10 تا تخمک دارم چون از ذخیره م خبر داشتم. خیلی خیلی هم به جنین شناسی بیمارستان بهمن اصرار کردم که توروخدا نذارید همشون به بلاست برسن ولی توجه نکردن بهم

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ذخیره م 0.4 هست. دکتر من برای ذخیره پایین ها عالی جواب میده. من پیش نصر رفته بودم بهم گفت ب ...

پس ذخيره ام كم نيست؟؟؟ آخه خيلي ها ذخيره شون بالآي هفته البته من سنم بالاست ٣٤ سالمه

الان كه مكمل فايده نداره تو اين مدت كم 

من هر وقت دكتر رفتم فقط فوليك أسيد بهم داد هيچي ديگه بهم نميدادن 

به نظرت الان بايد چيكار كنم؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خب عزیزم ذخیرت ک عالیه تعداد فولی هم کم نیس انشالله همشون تخمک دارن و تبدیل ب جنین عالی میشن برات

انشالله عزيزم

اميدوارم دل من و همه دوستام تو اين تايپيك شاد شه به زودي انشالله

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
فریز دارم ولی کمه . من 6 روز پیش پانکچر کردم ولی کیفیتشون بالا نیست قبل از دیفرلین زدن میخوام دوباره ...

ایشالا که صفر نشده. نگران نباش. کاش اینبار به حرفت گوش بدن مرسی آزیتا جون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من ذخیره م 0.4 هست. دکتر من برای ذخیره پایین ها عالی جواب میده. من پیش نصر رفته بودم بهم گفت ب ...

راستی آزیتا جون فکر نکنم به عدد ذخیره خیلی مربوط بشه، من ذخیره ام 2/8 بود، 6 تا تخمک بود که یکیش جنین شد

راستی یه سوال. من پنجشنبه ساعت 1 شب آمپول آزاد سازی زدم، اما شنبه ساعت 2:30 عصر پانکچرم کردن، به نظرتون از 36 ساعت گذشت یه سری از تخمک هام ممکنه آزاد شده بودن؟ 

انشاءالله. عزیزم جنین داری؟ برنامت برای انتقال کیه؟ کدوم مرکز میری؟

اینو یادم رفت بگم.من مطب دکتر طرازی میرم .ایشون کاراشون رو بیمارستان آبان انجام میدن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مامان باران جان شما تخمک تون کم بود که اینارو خوردی پروکسید هم مکملِ بعد از کی شروع کردی به نظرت م ...

من طبیعی بودم اینارو خوردم که تخمکام پوچ نشه

بعد اینقدر خودمو تقویت کردم که یه عالم تخمک دادم

البته دکتر داروی ضعیفم بهم داده بود

ولی پارسال با همونا 2 تا تخمک شد

دیگه اینبار اینقدر زیاد شد که دکتر گفت نمیتونی طبیعی حیفه بیا میکرو کن

که دیگه افتادم در این راه

کلا به نظر من اینقدری که مکمل مهمه دارو نیست

واقعاااااااا تاثیر داره

نوشتم تو متن از کی خوردم مکملارو

1ماه ونیم اوابووست و دوهفته آخر پروکسید