2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ببین منم بار اولم توی اردیبهشت هیچی نداشتم دقیقا مثل تو ، دوتا جنین سه روزه انتقال داد دکتر عارفی که ...

سلام عزیزم امپول چسب جنین رو روز چندم تزریق میکنن؟چند روز قبل انتقال

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اره عزیزم من جنین فریز دارم... اما چون کیست اوردم و آزهای تکمیلی رو تازه انجام دادم.. فعلا انتقال کن ...

گلم بتا چند بود بعد افت کرد؟منم اینطور بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا چسب جنین بعضا میگن همون هاش سی جی بعد انتقاله، بعضیام میگن همون حی سی اس افه..... والا من هر د ...

انا جون هاش سی جی بعدانتقال براهمه میزنن ؟ نمیدونم چرا برامن  نزدن؟

😍😍خدایا شکرت
دوستان ببخشید  معذرت می خوام می خوام یه سوال حال به هم زن بپرسم ببخشید چند روزه درگیرم بپرسم ...

نه عزیزم خوددرمانی نکن برو دکتر دارو میده....

احتمالا عفونته.....

شیاف داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتما حتما اندومتریوزت رو چک کن. اگه اندومتریوز داری خودت به عارفی اصرار کن فریز کنه عارفی دکتر ...

الهی عزیزم، حالت رو درک میکنم، فکر کردم هنوزم فریز داری. آمپول دیفرلین کارش چیه؟ یعنی واقعا به آندومتریوز اثر داره؟ اونسری که 10 تا تخمک داشتی یادته داروهات چی بود؟ امیدوارم اینبار هم یه عالمه جنین تپل برات تشکیل بشه و محکم بچسبن به دلت عزیزم. 

من خودم به آندومتریوز شک دارم حالا میرم پیش دکتر پادمهر

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلم بتا چند بود بعد افت کرد؟منم اینطور بودم

بتام ۲۶۶ بود شد ۱۷۷ بعدم ۶.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فرنگی میرفتی یا عادی

فرنگی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لاله جون دکتر خودش از تعداد تخمکها خیلی راضی بود گفت با این ذخیره ت عالی جواب داده. 7 تا فولی دیده ب ...

عزیزم نمیدونم چه اصراری رو بلاست دارین.....

به خدا اگه جنین جنین سالمی باشه یه روزش بهتر از بلاسته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم امپول چسب جنین رو روز چندم تزریق میکنن؟چند روز قبل انتقال

سلام عزیزم

همون روز انتقال ، یا چند دقیقه قبل از انتقال یا چند دقیقه بعدش 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

دخترا انا جون لطفا راهنماییم کنید امروز روز دهم پری رفتم ضخامت از ۵/۶شده بود۶/۲ گفت استراذیول خارجی بهت ساخته رحمت سه خطه شده منظورشو متوجه نشدم.گفت تا جمعه هم استرادیول شش تا شش تا بخور جمعه بیا وقت انتقالتو بگم

‎دوستان نظرى داريد من هفته هفتم بارداريم هست ‎يك ربع حالم بهتر شده ‎خيلى حالت تهوع دارم از ماهى و ...

والا من کلا اوکی هستم و تقریبا تو هر دو بارداریم بدون ویار و این چیزا بودم و جنسیتام متفاوتن.....

تنها فرق اینه این دفعه طبعم گرمتره.....

عزیزم نمیدونم چه اصراری رو بلاست دارین..... به خدا اگه جنین جنین سالمی باشه یه روزش بهتر از بلاسته. ...

آنا جون ما اصرار نداریم دکتر عارفی و بیمارستان بهمن اصرار دارن. الان مشکل آزیتا جونم همینه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم