2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
انشالله چیزی نیست عزیزم من همسرم اولین بار که عمل کرد عملش تسه بود و یه ربع بیشتر هم نکشید و دکتر و ...

ممنونم بابت توضيحاتت

با دكتر ك در جريان هست 

گفته مشكلي نيست اما چون تو اين سه بار ك تسه شده براش اتفاق نيفتاده دلنگران بوديم 

ان شاءالله ب زودي قسمت شما هم بشه ك از دست اين دوا درمان راحت بشي 

دوستان ببخشید 

معذرت می خوام

می خوام یه سوال حال به هم زن بپرسم ببخشید چند روزه درگیرم بپرسم یا نه

از روری که آزم مثبت شده، واژنم خیلی بد بو شده.خیلی هم حساسم .البته سوزش یا ترشحات رنگی ندارم.ترشحاتمم خیلی زیادنیست ولی بو میده

چی کار کنم

میتونم خودمو با آب و سرکه بشورم یا ضرر داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لی لا جان ازش خواستم که فریز کنه. چون میدونی که الان عارفی دو سه ماهه کلا سیستمش عوض شده و بدون ا ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم. آره فرش و بلاست. پس الان فریز داری به امید خدا. میخوای کی انتقال بدی؟ اگه منم مشکل آندومتریوز داشته باشم به نظرت بگم فریز قبول میکنه؟ آخه برای ویزیت آندو میخوام یه وقت پیش دکتر پادمهر بگیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
راستي كلي خريد براي بچه كردم😍😍😍 واي دعاكنيد بگيره بچه

عزیزم انتقال دادی؟؟؟روزه چندی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
شرمنده انا جون انقدر سوال میپرسم...الان من یکی شب میزارم یکی صبح...4 یکی گذاشتم بنظرت الان دوباره بز ...

خوب عزیزم به نطرم با دکترت مشورت کنی بهتر باشه ولی احتمالا شیافات بشه سه تا هر ۸ ساعت ولی قبلش استراحتتو بیشتر کن شاید با استراحت قطع بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فعلا نمیتونی ورزش کنی شما هایپر شدی اما عوارضش شکر خدا دامن گیرت نشد تا سایز تخمدانت نرمال ن ...

ممنون دوست عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جا داره اینجا بگم که... منشیا از خود دکترا بیشتر کلاس میزارن 😑😑😑😑😑

منشی فقط خانوم شیرزاد 😂😂😂

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ازی جان به سلامتی پانکچر کردی ؟ من احتمالا صفحات مربوط بهش رو نخوندم عزیزم راضی بودی از تعداد تخمک ...

لاله جون دکتر خودش از تعداد تخمکها خیلی راضی بود گفت با این ذخیره ت عالی جواب داده. 7 تا فولی دیده بود تو سونو
که روز پانکچر بعد از عمل سوال کردم گفتن 6تا تخمک کشیده. امروز هم رفتم کارت جنین گرفتم متاسفانه 3 تا جنین شده. این که میگم متاسفانه به خاطر اینه که دو روزه فریز کردن و این که یکیش گرید A هست یکیش گرید B و یکی هم AB. خب من میکروی قبلم 3 تا جنین داشتم ولی 3 تا بلاست. اون شرایطش خوب بود.
ولی این که موقع انتقال، اینا از فریز درمیارن تا به بلاست برسه بعد انتقال بدن. و من اصلا نمیدونم چندتاش ممکنه به بلاست برسه.
شرایط منم که میدونی من الان باید چنددوره دیفرلین بزنم بعد انتقال بدم. یعنی چندماه دیگه. بعد فکرکن بعد از این امپولها و اینهمه عوارضشون ، پاشم برم برای انتقال ببینم اصلا به بلاست نرسیده هیچکدوم یا یکیش رسیده..دیگه هیچی . اینا همش احتماله البته. ولی آدم نمیدونه چی میشه دیگه. باید به احتمالات هم فکر کرد.
اگه قضیه فقط انتقال بود میرفتم انتقال میدادم ولی اون دوره های دیفرلین کارمو سخت کرده. چون بعد از دیفرلینها بخوام دوباره پانکچر کنم اثرشون از بین میره و دوباره از اول... الان تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که دوباره پانکچر کنم بعد برم سراغ دیفرلین ها
و فقط خدا می دونه که چقدر برای این کار خسته و بی رمقم ...
از دی ماه تا الان سه بار پانکچر کردم و 5 بار بیهوشی گرفتم .. خالی شدم جسمی و روحی و مالی و...
ولی چاره ای ندارم. کاش سنم یه کم پایین تر بود یه چندماه به خودم استراحت میدادم. ولی واقعا فرصت ندارم. همسرمم تازه یه کم داره بهتر میشه شرایطش. اونم بخوام فاصله بندازم ول میکنه . الان بیشتر از یکسال شده که داره مکمل مصرف میکنه
دیگه خدا خودش کمکم کنه چون هر چی سعی کردم قوی باشم ولی دارم کم میارم امروز از بیمارستان برگشتم یه دل سیر گریه کردم

خدایا شکررررررر
واینکه وقتی لک دیدید بی بی چک نزدید؟؟؟یا مستقیم سر وقت رفتید ازمایش؟؟؟؟

نه عزیزم من بی بی نزدم.....

به وقتش رفتم آز حتی آزم زودتر نرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله. عزیزم جنین داری؟ برنامت برای انتقال کیه؟ کدوم مرکز میری؟

اره عزیزم من جنین فریز دارم... اما چون کیست اوردم و آزهای تکمیلی رو تازه انجام دادم.. فعلا انتقال کنسله.

و هم اینکه من انتقال اولم بتا مثبت شد اما بعد افت بتا پیدا کردم دکتر گفت سقط محسوب میشه و فعلا انتقال کنسله.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

‎دوستان نظرى داريد من هفته هفتم بارداريم هست

‎يك ربع حالم بهتر شده

‎خيلى حالت تهوع دارم از ماهى و مرغ كه خيلى دوست داشتم متنفرم

‎درحالى كه عاشق خوردنشون بودم

‎فقط گوشت دوست دارم بخورم

‎خسته ام

‎گيج ام

‎از شرينى هم بدم امده

‎حتى ميوه شيرين دلمو مى زنه

‎ميوهاى بى مزه دوست دارم خيار مثلا

‎و البالوى ترش و لواشك

‎راستى ادويجات هم نمى خورم خوشم نمى ايد جز نمك و زرد چوبه

‎قبلا فكر مى كردم دختره حتى عسلى مى گفتم اما الان مردد شدم بين حس دختر و پسر بودنش موندم

‎شما چى فكر مى كنيد

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزيزم انشالله اين دفعه ماماني حتما خدارو شكر كه جنين فريز داري خيلي از كارهات رو قبلا انجام دادي ...

فدات عزیزم.ایشالا همه حاجت روا میشیم🍀🍃

مرسی از توضیحاتت عزیزم. آره فرش و بلاست. پس الان فریز داری به امید خدا. میخوای کی انتقال بدی؟ اگه من ...

عزیزم حتما حتما اندومتریوزت رو چک کن. اگه اندومتریوز داری خودت به عارفی اصرار کن فریز کنه
عارفی دکتر خیلی خوبیه و همه چی رو از نظر ایمنی انعقادی و کلا همه چی رو چک میکنه ولی به اندومتریوز متاسفانه اهمیت نمیده. من به جز خودم خیلی ها رو دیدم با وجود اندومتریوز براشون فرش انتقال داد و منفی شدن. دکترهای دیگه حتما دیفرلین میدن ولی من به زور ازش گرفتم گفتم برام بنویسه. البته بعد از 2بار میکروی منفی باهاش. دیگه این سری غرغرهاشو تحمل کردم و کاری که درست بود ازش خواستم. فقط دلم برای اون 3 تا جنین بلاست سری پیشم می سوزه. اگه اونارو فریز کرده بود الان انقدر غصه نداشتم. ذخیره م انقدر پایینه اصلا نمیدونم دفعه دیگه تخمک داشته باشم یا نه

خدایا شکررررررر
فدات شم خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد اصلا قابل وصف نیست اما به نظر میاد یکی از اشتباهات بیمارستان ب ...

دقیقا لاله جون موافقم وقتی تعداد تخمک زیاد نیست نباید بذارن برای بلاست
متاسفانه اینا یه نسخه رو برای همه می پیچن

خدایا شکررررررر