2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام به دوستای گلم ‌..من این ماه فمرا لترزول خارجی خوردم روز۱۶پریودی به مدت دوساعت لک بینی داشتم بعد ...

عزیزم خوب بعضا خونریزی تو سیکل کم میشه برا من تو سیکل کم میشد.....

برا بعضیام بیشتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ميشه در مورد چسب جنين و هچينگ توضيح بدين چرا بس تو دفعه ي دوم بهم چسب جنين ندادن نامردا،اگه بدونن چ ...

والا چسب جنین بعضا میگن همون هاش سی جی بعد انتقاله، بعضیام میگن همون حی سی اس افه.....

والا من هر دو رو داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام امروز من ١٥٠ واحد سينال اف دارم دو تا قلم از چند روز پيش دارم ميتونم از ته مونده اونا ...

بله عزیزم میتونی.....

ببین سر جمع باقیمانده اون دو چقدر میشه.....

عزیزم منم یکی دو روز قبل آز لک دیده بودم......

بعد چیکار کردید؟؟؟لک  شما مثل پریودتون بود یا تشخیص دادید لانه گزینیه؟؟؟؟یا اولش فکر کردید پ شدید؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزم تو نیمه پر برو دستشویی هم داشتی بگو برات لگن بذارن..... من بعد انتقال چند باری دستشویی داشتم ...

من مثانم خالی بود تقریبا .. اونجاهم که بودم دسشویی نرفتم اما تا رسیدم خونه پرررریدم تو دشویی😀😀😀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بعد چیکار کردید؟؟؟لک  شما مثل پریودتون بود یا تشخیص دادید لانه گزینیه؟؟؟؟یا اولش فکر کردید پ شد ...

والا دکترم گفته بود وقتی لک دیدم شیاف اضافه کنم.....

اضافه کردم دو روزه قطع شد.....

والا دکترم گفته بود وقتی لک دیدم شیاف اضافه کنم..... اضافه کردم دو روزه قطع شد.....

شرمنده انا جون انقدر سوال میپرسم...الان من یکی شب میزارم یکی صبح...4 یکی گذاشتم بنظرت الان دوباره بزارم؟؟؟؟خییلی داغونم ببخشید 😢😢😢😢😢

گفته ناشتا بیا اخه عزیزم دیگ نمی تونم اب بخورم  

عزیزم منم ناشتا رفتم.. دکتر طرازی گفت.

اما بدون بیهوشی بودم... 

حالا جدای از اینها من از بخش ای وی اف خوشم نمیاد.. پرسنلش خوش برخوردن ها اما چون اون روز تاریک بود دوسش نداشتم..😁😁😁 بجاش عاشق اون بخشم که برا هیسترو و سرکلاژ میبرنت.. دقیق یادم نیس اسمش.. دیکیر فک کنم.. من برا پانکچرمم رفتم اونجا چون ای وی اف جا نداشت.خیلی حال میکنم اونجا😀😀😀 مخصوصا با خانوم برزو پرستارش و خانوم ساریخانی رئیس بخش.. 

که البته الان رفته بخش ای وی اف.روز انتقال من ای وی اف بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا دکترم گفته بود وقتی لک دیدم شیاف اضافه کنم..... اضافه کردم دو روزه قطع شد.....

واینکه وقتی لک دیدید بی بی چک نزدید؟؟؟یا مستقیم سر وقت رفتید ازمایش؟؟؟؟

داخل رحمی بود  عزیزم دیروز تو مطب دکتر انجام داد فردا هم به امید خدا انتقالمه

عزیزم دکترتون کیه؟خراش کی انجام دادید؟شما مرکز ناباروری میریدیاتومطب ویزیت میشید؟

😍😍خدایا شکرت
بچه ها من قرار این ماه یا ماه بعد برای بار سوم برم برای انجام میکرواینجکشن.حالا سوالم اینه که من روز ...

صنم جون من تابحال یه قرصم تو پریودی نخوردم.. دردم که داشته باشم چایی نبات زیره میخورم و کمرمو گرم میکنم.💙

عزیزم انتقال دادی الان یا تازه پانکچر کردی؟

نه لی لا جان ازش خواستم که فریز کنه. چون میدونی که الان عارفی دو سه ماهه کلا سیستمش عوض شده و بدون استثنا همه رو فرش انتقال میده. دقیقا برعکس پارسال که همه رو فریز میکرد. منم هربار سونو داشتم باز یادش نبود مثلا میگفت ضخامت رحم هم خوبه . باز میگفتم بهش دکتر من فریزم. دوباره دفعه بعد آز پروژسترون نوشت دوباره یاداوری کردم. البته راحت هم قبول نمیکنه که . هربار کلی توضیح
راستش من 3 ماه پیش هم پانکچر داشتم که با این ذخیره ی پایینم از 10 تا تخمک 3 تا جنین بلاست شد ولی همه رو برام فرش انتقال داد متاسفانه. خب کسی که اندومتریوزه دقیقا بعد از پانکچر آندوش عود کرده اصلا نباید فرش انتقال داد.

خدایا شکررررررر