2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
آخه پنج روز پيش هم يك ميليون دادم واسه دو قلم آمپول  بهم نگفتن تائيديه بيار،امروز واسه نسخه قب ...

کار خیلی خوبی میکنی عزیزم.💙

وقتی میشه از این تاییدیه ها استفاده کرد چرا استفاده نکنیم.هرماه داریم پول بیمه میدیم بلاخره.

تعارفم که نداریم باهم.. واقعا هزینه ها بالاست.پس خیلی می ارزه🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بخدا دكتر نگفت فوليكولات خوبن واسه رحم گفت تري لاينه عاليه

عزیزم به قول دوستمون چرا انقد استرس میدی به خودت..

بخدا من تو اون یماهی که آمپول مصرف میکردم و چندروز یبار میرفتم سونو برای چک کردن فولیکولا.. یبارم نپرسیدم دکتر چی به چیه...

میومد سونو میکرد میگفت خب خداروشکر جواب داده آمپولا یا میگفت خوبه عالیه.. منم دنبالشو نمیگرفتم که سایزش چنده.. حتی اصلا در مورد ضخامت رحمم نمیپرسیدم.

تو بسپار به خدا.تلاشتو کن .. نبایدهارو هم انجام نده.. همه چی اوکیه💙💙💙💙🍀🍃 من معتقدم همه چی خوب پیش میره چرا باید بد پیش بره..

باورت نمیشه مطمعن بودم بتام مثبت میشه.گفتم از اول سیکل همه چی درست پیش رفته اینم مثبت میشه که شد.

ولی دقیقا تو اون سروز که فاصله بود برای آز دوم.. خیلی استرس گرفتم و باید بگم انگار از خدا غافل شدم.. و همون فکر منفی ک میکردم اومد سراغم....

پس دلت رو به خدا بسپار🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش اینجوری بود عزیزم      

لی لا جونم ایشالا انتقال بعدی باهم🤗🤗🤗 هردوام مامان میشیم🍀🍃🍀🍃

آره عزیزم هرچه پیش آید خوش آید  آها ولی من مثل دوروز پیش گونال اف دارم بصورت دوپودر یه آب  ...

ایشالا همه چی خووووب خووووب پیش میره در جهت مامان بابا شدن😗💙🍀

من امروز مطب بودم دکتر بررسی کردوگفت تخمدونام خیلی بزرگ شدن وتا پریود نشم ورمش نمیخابه ۲۵تا تخمک داش ...

خدارو شکر عززززیزم..💙💙

یادته اومدی گفتی داروها جواب نداده بهم و ناراحت بودی؟😄😄😄😁 خخخب حالا ایشالا سه ماه دیگم مامان میشی🍀🍃😚

نه عزیزم، یکی از دوستام انجام داد، راجع بهش حسابی تحقیق کن قبل انجام دادن، دوست من سقط مکرر بی دلیل ...

نگار جون این .... تراپی چی هست؟؟

اولشو بلد نبودم🙈

لی لا جونم ایشالا انتقال بعدی باهم🤗🤗🤗 هردوام مامان میشیم🍀🍃🍀🍃

انشاءالله. عزیزم جنین داری؟ برنامت برای انتقال کیه؟ کدوم مرکز میری؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون دکتر بمن پردنیزولون(روزی دوتا) و کلسی کر داده عزیزم میدونی روال مصرفش چجوریه ؟ صبح یا عصر ؟ ...

والا من پرد رو هر ۱۲ ساعت میخوردم.....

پرد با شکم خالی نباید باشه.....

من یکیو مثلا ده صبح بعد صبحونه یکیو میخوردم و بعدشم کلسی کر میخوردم.....

دومیم بعد شام میخوردم البته من مشکل معده داشتم برا من پنتاپرازولم میخوردم باهاش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دکتر بمن پردنیزولون(روزی دوتا) و کلسی کر داده عزیزم میدونی روال مصرفش چجوریه ؟ صبح یا عصر ؟ ...

آهان کلا وقتی پرد شروع شد نمک غذاهاتم کم کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این نی یعنی چی؟ منم سه تا فریز دارم ولی روی کارت جنین نوشته یک نی متوجه نمیشم یعنی چی

یعنی تو یه بسته فریز کردن.....

مثل طرف در نظر بگیر.....

سه نی یعنی سه بسته همچین چیزی در نظر بگیر.....

عزیزم به قول دوستمون چرا انقد استرس میدی به خودت.. بخدا من تو اون یماهی که آمپول مصرف میکردم و چندر ...

عزيزم

انشالله اين دفعه ماماني حتما

خدارو شكر كه جنين فريز داري خيلي از كارهات رو قبلا انجام دادي

با آرامش و بدون استرس اين دفعه انتقالت حتما مثبته

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
از کجا باید بفهمم پ هست یا لانه گزینی؟؟؟؟😔😔😔😔

عزیزم منم یکی دو روز قبل آز لک دیده بودم......

آنا جون من وقتی شال میبندم دور کمرم؛شکم زیر شکم و واژنم خیلی داغ میشه این بد نیست اگر چه شنیدم رحم ت ...

خوب اگه گرمه نبند یا لااقل شال نازک ببند.....

دوستان اثر  نصف آمپول هاش سی جی ۵۰۰۰  تا چند روز میمونه؟

بستگی به بدن داره.....

برا میکروی دوم مال من روز پنج انتقال که کاملشو زده بودم روز ۱۴ بی بی و آز هر دو منفی بودن......