2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
لی لا جون الان  من جنین فریز دارم  دو تا نی اول اونارو انتقال میدم ایشاله بگیره بعد دوباره ...

خب چی بهتر از این. از ته دل برات آرزو میکنم که با همینا که داری صاحب دوقلوی سالم و مامانی بشی عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با کمال بدبختی لک دیدم...داره پ شروع میشه...به ازمایش فردا اصلا نرسید😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
چون پودر اینفولیک خودش قند رو پایین میاره و نیازی به متفورمین نیست، کار اون رو انجام میده.

چه عجیب!! دکتر به من علاوه بر اسید فولیک گفت اینو فولیک هم بخورم، گلای وانس( متفورمین) رو هم ادامه بدم!!!!

البته انقدر دارو تو طول روز میخورم که بدنم هنگ نکرده شانس آوردم!!

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام به دوستای گلم ‌..من این ماه فمرا لترزول خارجی خوردم روز۱۶پریودی به مدت دوساعت لک بینی داشتم بعدش کامل پاک شدم...میخوام بدونم دلیلش چیه کسی بوده اینطوری شده باشه .. کیست دارم به نطرتون

منم زنگ زدم امروز گفت سریع بیا برات آزمایش بنویسم و ویزیتت کنم ببینم چرا منفی شدی، ولی مگه تونستم حر ...

جا داره اینجا بگم که... منشیا از خود دکترا بیشتر کلاس میزارن 😑😑😑😑😑

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

ميشه در مورد چسب جنين و هچينگ توضيح بدين

چرا بس تو دفعه ي دوم بهم چسب جنين ندادن نامردا،اگه بدونن چقدر بدنمون از بين ميره با اين جواب منفيا😔

ميشه به هچينگ اعتماد كرد ،كه مركز اين سينا درست انجام بده

و اينكه چسب جنين چيه 

و هزينه ي هچينگو كسي ميدونه

دیگه وجدانم چیزه خوبیه ، حالا جالبه روی در ورودی داروخانه ی بیمارستان عرفان اطلاعیه زده و کاملا برا ...

واقعا بعضی جاها خیلی خوب راهنمایی میکنن. منم همیشه داروهامو از داروخونه پایین مطب دکتر طرازی میگیرم.داروخونه دکتر سعادت.همون بار اول قشنگ برام توضیح داد در مورد تاییدیه.و برای تاییدیه میرفتم داروخونه ۲۹فروردین که مامور بیمه تامین اجتماعی اونجا بود.حتی داروخونه سعادت تلفنی برام نگه میداشت داروهارو تا استرس نگیرم.

خدا خیرشون بده.🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘