2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
صنم جان پودر اینفولیک قوی تر و بهتر از فولیک اسیده که ترکیبی هست ایتالیایی هر بسته ۳۰تا پودرِ که با ...

چرا باید متفورمین قطع بشه ؟؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مونیکا جان راستش من یه روز که مطب دکتر عارفی بودم یه خانومی گیر داده بود جنین اهدایی بگیرن، چون همسر ...

لی لا جان خودمم هنوز تو شوکم که چرا یه دکتر اینجوری باید مرضیش رو نا امید کنه(( البته اگه با بدبینی بخوام به قضیه نگاه کنم شاید نگران این بود که تو مطبش یه نفر با سابقه دوتا میکرو منفی ازش نباشه که البته از دکتر خیلی بعیده))

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
نه فعلا نزد سرکارم.حالا بعداظهر میزنمگفردا ازمایش دارم.درد پ ندارم ولی همش یه ترشح مانندی هست همش می ...

بی بی زدی بیاهمینجا بگو انشاالله که مثبته.من دوتاجنین فریز توابن سینا انتقال دادن شما کدوم مرکزمیرید؟

😍😍خدایا شکرت
لی لا جان خودمم هنوز تو شوکم که چرا یه دکتر اینجوری باید مرضیش رو نا امید کنه(( البته اگه با بدبینی ...

آخه اینقد راحت که نباید پیشنهاد اهدایی بده، ببین عزیزم همسرت رو حسابی تقویت کن کارایی که آناجون و لاله جون میگن رو انجام بده حداقل 3 ماه، بعدم اینجا یکی از دوستان میگفت که با بیوپسی، اس پرم های بهتر و سالمتری میگیرن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
امیدوارم آزمایشت مثبت بشه عزیزم. همون دیگه ناراحتی اطرافیان بدتره، من منزل پدریم بودم سه هفته، طفلی ...

آخی الهی انشاالله این دفعه دیگه مثبت میشی تلافی همه این ناراحتیا درمیاد

😍😍خدایا شکرت
ممنون دوست عزیزم به امید خدا برای شما هم بهترین اتفاقات میوفته.عزیزم روی خود بستش ۱۲۰ تا رو برای یک ...

ممنون ار توضیحات کاملت .

انشالله... 

والا دکتر از من آزمایش dhea نگرفت و بهم قرص ش رو روزی ۲تا تجویز کرد اما لاله جون گفت بدون نسخه و پزشک نخوری که من دکترم بهم گفت بود.

چون این یه هورمون تو بدنِ بهتره از دکترت نظر بخوای و سرخود نخوری

چون من این سری گفتم باز بگیرم گفت نه دیگه...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چرا باید متفورمین قطع بشه ؟؟؟؟

چون پودر اینفولیک خودش قند رو پایین میاره و نیازی به متفورمین نیست، کار اون رو انجام میده.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
پایین شکم یعنی؟ مال منم همین حوریه یه وقتایی اون قدر بالاست که لگد هاش رو به معده و روده ام و کبدم ...

آفرين همينجوري ميشه... البته من تكون بخوره خدارو شكر ميكنم هربار ولي ميبينم اين چند روزه زير ناف به پايين حركت ميكنه همش، مثانه و اينا در حال تركيدنه... بازم شكر ميكنم ميگم حداقل خوبه حركتش

آخه اینقد راحت که نباید پیشنهاد اهدایی بده، ببین عزیزم همسرت رو حسابی تقویت کن کارایی که آناجون و لا ...

لی لا جون الان  من جنین فریز دارم  دو تا نی اول اونارو انتقال میدم ایشاله بگیره بعد دوباره باید تقویت کنم، البته من واسه همیناهم همسرمو کلی تقویت کردم و خودمون هردو کلی رعایت کردیم و مکمل خوردیم

آنا جون دکتر بمن پردنیزولون(روزی دوتا) و کلسی کر داده عزیزم میدونی روال مصرفش چجوریه ؟ صبح یا عصر ؟ قبل غذا یا بعدش؟

برای پردنیزولون چیزه خاصی باید رعایت کنم؟؟

آره آنا جان گفت میخواین با  بیهوشی انجام بدین

دکتر نگفت حتما بیهوشی گفت ناشتا بیا محض احتیاط اگ دهانه رحمم اذیت کرد احتمالا با بیهوشیه چون خودش اسم بیهوشی اوردم گفت نه نیست نمی دونم حالا تا فردا معلوم میشه 

لی لا جون الان  من جنین فریز دارم  دو تا نی اول اونارو انتقال میدم ایشاله بگیره بعد دوباره ...

این نی یعنی چی؟ منم سه تا فریز دارم ولی روی کارت جنین نوشته یک نی

متوجه نمیشم یعنی چی