2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048232 بازدید | 684647 پست
خوب عزیزم منم سونو و عکسام نرمال بودن...... حتی آز مربوط به آندومتریوزم..... اما آندومتریوز لگنی ش ...

واقعا!!!!?نمیدونستم اینطوریه حتما پیگیری می کنم.ممنون از راهنماییت

سلام آناجون و دوستان

من همش تب میکنم.الانم تب کردم داغم ...حرارتم رفته بالا..علائم دیگه ای ندارم .بنظرتون از چیه.فردا از مایش دارم..ولی سرم تب کرده داغم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا فکر نمیکردم تا این حد کوتاهی کنن تو همه جیز فکر کردم فقط تو زمینه ناباروری بی تفاوت هستن پس ا ...

لاله جون آواز دهل شنیدن از دور خوش است. البته خیلی نمیتونم بگم نژاد پرستن. ولی بارها تو اخبارشون دیدم که به دلیل کوتاهی های پزشکی و اینکه برای هر مشکلی فقط یه داروی پاراسیتامول (همون استامینوفن) تجویز میشه و هیچ رسیدگی به اشخاص خصوصا پیر هاشون نشده چقدر افراد فوت شدن و خانواده‌شان شکایت کردن. خارجی و خودمونی هم نداشته. البته داستان خصوصی شاید فرق کنه ولی جدیدا یکی از آشناها که تو ایران براش تشخیص سرطان دادن اومد اینجا و بخاطر اینکه گذاشتن تو نوبت دو ماهه رفت خصوصی فقط برای مشاوره ۲۵۰ پوند ویزیت داد. بیچاره دوروز بعد برگشت ایران. 

واقعا قدر دکترهای ایران و باید دونست. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
ماری جان به نظرم یه دستور کامل برای میکرو هم بگیر ببین اگه بخوای میکرو کنی باید چه داروهایی برای لو ...

باشه لاله جون حتما. 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
آهان. من ماهای قبل حدود 28 ام میشدم.پس تا اونموقع نشدم دیگه نگران نباشم

با ماههای قبل مقایسه نکن الان ملاکت آخرین پروژسترونته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون و دوستان من همش تب میکنم.الانم تب کردم داغم ...حرارتم رفته بالا..علائم دیگه ای ندارم .ب ...

عزیزم به نظرم به دکترت بگو ولی ایشالله بهخاطر مامان شدنته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون آواز دهل شنیدن از دور خوش است. البته خیلی نمیتونم بگم نژاد پرستن. ولی بارها تو اخبارشون دید ...

ماری جون بعضی حرفها باید درگوشی زده بشه حالا دکترامون جوگیر نشن ۲۵۰ پند حق ویزیت بگیرن!!!!!!

خخخخخخخخخخ.....

سلام به همگی

من امروزرفتم دکتر برای شروع سیکل جدید که متاسفانه با دیدن کیست کنسل شد

البته خوشحال شدم چون هم پانکچرم میافتاد تو تعطیلی عاشورا و نگرانم میکرد و داروهای مکمل بیشتری میخورم که انشالله تخمک هابهتر رشد کنن

این سری ازش پرسیدم گفت پودر اینفولیک رو بخر و بخور و اسپرین و ال دی

درباره مکمل اووبوست و رویال ژلی پرسیدم گفت اگر خواستی بخر خیلی موثر نیست اما ضرر هم نداره

حالا میخوام بخرم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جان من یه سوال دیگه هم داشتم اگر لطف کنی جواب بدی ممنون میشم.درد اندومتریوز چطوریه؟ با قاعدگی شر ...

عزیزم اولا نمیشه دقیق گفت چون من از دوستان دیدم بدون درد یا با درد کم هم بودن......

والا درد من وحشتناک بود.....

از چند روز قبل پری شروع میشد و چند روز اولم درگیر بودم.....

من که کلا تعطیل میشدم......

یعنی نه تنها از عهده خودم بر نمیاومدم طفلک همسرم مجبور بود یکی دو روز با مرخصی کنارم باشه......

قبلشم که جورمو خونوادم میکشیدن.....

من رسما کارم به بیمارستان و سرم میکشید.....

پشت سر هم بالا میاوردم.....

خلاصه عملا تعطیل بودم.....

بعد عمل معلوم شد چون ناحیه یوتروسالکرال و کلدوساک خلفی درگیر بود و به عصب ساکرال نزدیک بوده دردام انقدر شدید بودن.....

سلام به همگی من امروزرفتم دکتر برای شروع سیکل جدید که متاسفانه با دیدن کیست کنسل شد البته خوشحال ش ...

عزیزم پودر اینفولیک چیه ؟همون فولیک اسیده.منم قراره دوباره چرخه میکرو رو شروع کنم.به نظرت منم بخورم خوبه؟الان دارم اووابوست و رویال ژلی می خورم.رویال ژل روی همسرم خیلی اثر خوبی داره.البته مارکroyal3

یه سئوال دارم ازتون هر کی میدونه لطفا جواب بده

من سری قبل پودر اینفولیک و dhea رو خوردم و یه دونه کیستِ باعث کنسلیم شد

حالا از همین الان مجدد اینفولیک و ابووست و چیزای دیگه رو بخورم یا بزارم سیکلم شروع شد

اینا باعث نمیشه کیستِ رشد کنه؟

یا ال دی کار خودش رو میکنه مکمل هم کار خودش رو...

دکترم عمل داشت تند تند ویزیت کردرفت ولی تو حرفهاش گفت بخور هیچ مانعی نداره

حالا موندم ازقبلش بخورم حیف نشه چون تو سیکل نیستم یا نه باید اتفاقا از قبلش بخورم که تقویت بشن

کمک....؟؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی