2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم اگه انتقال با بیهوشی باشه مجبوره ناشتا بره خوب..... با دکتر خودمون تحت درمانه فکر کنم....

آنا جون من شیرازم جنین هامم شیرازه اینجا اصلا ازمایش ایمنی انعقادی اعتقاد ندارند و انجام نمیدن اگه من بیام تهران ازمایشا انجام بدم و دارو بهم بدن میشه همین جا داروها رو استقاده کنم و همین شیراز انتقال بدم؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب پیگیر دردات نشدی؟ عزیزم خوب به نظرم بهتره این سری تحمل کنی..... با گرم کردن دردت کمتر نم ...

هر بار سونو دادم وضعیت رحمم نرمال بوده. گرم کردن روز اول و دوم خیلی فایده نداره باید حتما مسکن بخورم

سلام چقدر عالی  منم اینجوریم واقعا یعنی همش چاق میشم بیشتر تا لاغر به نظرتون سونو برم نشون مید ...

به نظرم با یه دکتر غددم ویزیت بشی بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام چقدر عالی  منم اینجوریم واقعا یعنی همش چاق میشم بیشتر تا لاغر به نظرتون سونو برم نشون مید ...

به نظرم با این علایم و هیستوری ای که داری اگه بری فوق تخصص خوب غدد و تاکید کنی که حتما سونو و معاینه ی دقیق بشی خیلی خوبه ، چون در هر حال میخوای باردار بشی و درمان تیرویید برای بارداری خیلی خیلی مهمه

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آنا جون من شیرازم جنین هامم شیرازه اینجا اصلا ازمایش ایمنی انعقادی اعتقاد ندارند و انجام نمیدن اگه م ...

والا فکر کنم یه کم سخت باشه حالا انجام بده بعد ببین نتیجه چیه و مشکل داری یا نه، بعدم ببین امکان همچین روالی هست یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله کدومش بهتره

والا من با خز علی لاپرا کردم و خیلیم از کارش راضی بودم.....

هم بعد ۱۵-۲۰ سال زجر کشیدن پریود بدون درد رو تجربه کردم هم با اولین انتقال بعدش مامان شدم هم بعدش طبیعی باردار شدم.....

دوستان دیگه با این دکترا که گفتی درمان کردن باید ببینی نظرشون چیه....

اره مطمینم کامل بود  حالا باز میرم پیش دکتر

عزیزم من یه لیست میذارم میتونی چک کنی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

هر بار سونو دادم وضعیت رحمم نرمال بوده. گرم کردن روز اول و دوم خیلی فایده نداره باید حتما مسکن بخورم

خوب عزیزم منم سونو و عکسام نرمال بودن......

حتی آز مربوط به آندومتریوزم.....

اما آندومتریوز لگنی شدیدی داشتم......

عملا زمین گیر میشدم.....

لااقل یه سونوی تخصصی آندومتریوز انجام بده.....

خب چون پروژ بالا بوده بایم تقریبا حوالی همون ماه های قبل منتظر پریود باشین یعنی حدودا دو هفته بعد ا ...

آهان.

من ماهای قبل حدود 28 ام میشدم.پس تا اونموقع نشدم دیگه نگران نباشم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....