2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم من بی بی زدم منفی بود دیگه کلا ناامید شدم فقط دردهای پریودی دارم شما بی بی نزدی؟

نه فعلا نزد سرکارم.حالا بعداظهر میزنمگفردا ازمایش دارم.درد پ ندارم ولی همش یه ترشح مانندی هست همش میگم پ شدم😢😢😢😢😢😢😢شما چندتا و کجا انتقال دادی؟؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
لاله جون ببخشید شما موقع آی یو آی و موقع انتقال جنین تو میکرو درد نداشتین؟آخه من برا آی یو آی خیلی د ...

تجربه تو بگو ببین نظر دکترت چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو اصلا سفت نکن من بدون استرس ریلکس خوابیدم فقطم ذکر میگفتم خیلی راحت برام انجام شد مثانمم نیم ...

چشم حتما.ممنون عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
گفته ناشتا بیا اخه عزیزم دیگ نمی تونم اب بخورم 

خوب آب نخور ولی صبح پاشدی دستشوییم نرو و مثانه تو تخلیه نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واسه انتقال ناشتا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انتقال با بیهوشی منظورشه.....

بچه ها من قرار این ماه یا ماه بعد برای بار سوم برم برای انجام میکرواینجکشن.حالا سوالم اینه که من روز اول و دوم پریودی دل درد شدید دارم و حتما باید مسکن بخورم تا خوب بشم همیشه ۲ تا ۳ تا advil توی این دو روز می خورم آیا کارم اشتباهه و تاثیر منفی داره؟ چه مسکنی بخورم که تاثیر منفی روی کارم نداشه باشه؟

متفورمین به هیچ عنوان نمیتونم بخورم معدم داغونه نه همه هورمون هام خوبه ولی دقیقا سوخت و ساز بدنم خیل ...

سلام دوست عزیز 

منم دقیقا مثل شما بودم سوخت و ساز بسیار پایین داشتم ، شدیدا ورزش میکردم و غذای کم اما هر روز وزنم بالا میرفت بعضی اوقات میشستم فقط به گریه . تا اینکه رفتم بررسی دقیق تیرویید شدم و معلوم شد سایز تیروییدم یک چهارم حالت نرماله و شدیدا دارو نیاز دارم( اصن لامصب دلیل شروع ناباروری مم همون بود 😔😔) ، دقیقا مثل شما تو آزمایش برا منم نشون نمیداد اما معاینه و سونوی دقیق تیرویید شدم . از زمانی که لووتیروکسین رو شروع کردم باورت نمیشه که در مدت کوتاهی خود بخود ۸، ۹ کیلو کم کردم بدون رژیم خاصی و بدون ورزش شدید مثل قبل .

الانم خیلی بهترم . و دیگه وزنم بالا نمیره . متفورمین آلمانی هم مصرف میکنم خیلی خوبه . ایراینا افتضاحه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
میشه بگی دکترت کیه؟؟ اصلا میگن صبحانه خوب و کافی بخورین که بدن قوی باشه ضعف نداشته باشه من صبحش کل ...

عزیزم اگه انتقال با بیهوشی باشه مجبوره ناشتا بره خوب.....

با دکتر خودمون تحت درمانه فکر کنم....

سلام دوست عزیز  منم دقیقا مثل شما بودم سوخت و ساز بسیار پایین داشتم ، شدیدا ورزش میکردم و غذای ...

سلام چقدر عالی 

منم اینجوریم واقعا یعنی همش چاق میشم بیشتر تا لاغر به نظرتون سونو برم نشون میده؟ ازمایش سالها انجام دادم و خوب بوده ولی یه چیزی هم هست همه خانوادمون جز مامانم چاق هستن 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ها من قرار این ماه یا ماه بعد برای بار سوم برم برای انجام میکرواینجکشن.حالا سوالم اینه که من روز ...

عزیزم خوب پیگیر دردات نشدی؟

عزیزم خوب به نظرم بهتره این سری تحمل کنی.....

با گرم کردن دردت کمتر نمیشه؟