2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خودش گفت بهمن، که من حتی فکر کردم دیگه عرفان کار نمیکنه لاله جون. یعنی به نظرت اینسری برم عرفان؟ ...

به نظرم نظرش رو بپرس
قبلا بیشتر ارجاع میداد عرفان
نظر خودش مهمه چون داره اونجا کار میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اهان راستی به دکتر گفتم رویان سری دوم ب من گفتن دهانه رحمت تنگ دیلاتاسیونم کردن گفت الان ک راحت من د ...

عزیزم احتمالا پس با بیهوشیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعدم گفت اب زیاد بخورم و گفتم با مثانه پر بیام؟گفت نیمه پر  گفتم اخه دکتر بعدش نمی خوام برم دس ...

عزیزم تو نیمه پر برو دستشویی هم داشتی بگو برات لگن بذارن.....

من بعد انتقال چند باری دستشویی داشتم برام لگن گذاشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم من امروز رفتم سونو روز هشت حدودا هفت تا فوليكول داشتم بين ده تا ١٤ دوباره واسم د ...

تری لاین عزیزم.یعنی سه خطی و بهترین حالت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فدات شم دیگه بهش فکر نکن ببین به هر حال جنین شناس از نزدیک دیده جنین رو شاید واقعا لازم نبوده هچ کر ...

امیدوارم لاله جون، چون تحمل منفی واقعا سخته. با این وضعیت نبود دارو و هزینه ها و  سن و سال که خیلی هم دیر شده ..........

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه هنوز نرفتم  من یه بسته فریزی دارم

قبلش برو بررسی هات رو بکن حتما. حیفه دوباره نتیجه نگیری خدای نکرده. من که فریز ندارم متاسفانه دوباره باید از صفر شروع کنم

عزیزم تو نیمه پر برو دستشویی هم داشتی بگو برات لگن بذارن..... من بعد انتقال چند باری دستشویی داشتم ...

آنا جون گیر میدن میگن باید دستشویی بری، با اینکه من دستشویی نداشتم

به نظرم نظرش رو بپرس قبلا بیشتر ارجاع میداد عرفان نظر خودش مهمه چون داره اونجا کار میکنه

لاله جون ببخشید شما موقع آی یو آی و موقع انتقال جنین تو میکرو درد نداشتین؟آخه من برا آی یو آی خیلی درد داشتم دکتر گفت دهانه رحمت تنگه ولی مرکزی ک الان دارم میرم گفتن احتمالا بخاطر رتروورسه بودنت بوده ک دهانه رحمتو تنگ کرده و درد داشتی.بنظرت چون برا آی یو آی درد داشتم برا میکرو موقع انتقال هم حتما درد دارم؟یعنی بگم برام با بیهوشی انتقال بدن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین