2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
متفورمین به هیچ عنوان نمیتونم بخورم معدم داغونه نه همه هورمون هام خوبه ولی دقیقا سوخت و ساز بدنم خیل ...

فکر کنم اخیرا مشابهشو برا ثمین جون تجویز کردن خارجیشه بپرس شاید اون اذیتت نکنه لااقل کم تهیه کن دیدی اذیتت نمیکنه از اون استفاده کن.....

گلومن یا همچین چیزی بود......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خداروشکر انا جون راستش من ی حس قوی دارم این سری انشالله ک تا اخر باهامه دعام کنین فقط دوستان 

ایشالله عزیز دلم.....

فقط + فکر کن ایشالله +م میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم لطف کردی جواب دادی.انا جون هم زحمت کشیدن راهنماییم کردن. من 2شنبه اونهفته پانکچر شدم.ولی ...

خب چون پروژ بالا بوده بایم تقریبا حوالی همون ماه های قبل منتظر پریود باشین
یعنی حدودا دو هفته بعد از پانکچر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره آخه بعد انتقال از جنین شناس پرسیدم گفت نه هچ نکردیم، ترجیح میدیم جنین فرش رو خیلی دستکاری نکنیم، ...

فدات شم دیگه بهش فکر نکن
ببین به هر حال جنین شناس از نزدیک دیده جنین رو شاید واقعا لازم نبوده هچ کردن
شایدم کوتاهی شده
ولی الان با غصه خوردن واقعا نمیشه کاری از پیش برد
ان شاء ا... دفعه ی بعد مامانی و تمام سختی هات تموم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

اهان راستی به دکتر گفتم رویان سری دوم ب من گفتن دهانه رحمت تنگ دیلاتاسیونم کردن گفت الان ک راحت من دارم کارمو انجام میدم ولی محض احتیاط تو فردا ناشتا بیا گفتم یعنی با بیهوشی انتقال میدین اگ نشه گفت نه دیگ نفهمیدم منظورش چ بود داشت کار تزریق انجام میداد من هی سوال می کردم گفت دارم تزریق می کنم نفس عمیق بکش🤪😂

آره فقط کیفیت یکیشون جوری بود که گفتن ما ندرتا همچین بلاستی با این کیفیت میبینیم. حتی حاضر نشدن اون ...

لیلا جان دکتر عارفی خودش بیمارستان بهمن روپیشنهاد داد چون اصولا بیمارستان عرفان رو پیشنهاد میده و اونجا و بخش جنین شناسیش رو بیشتر قبول داره 

بعدم گفت اب زیاد بخورم و گفتم با مثانه پر بیام؟گفت نیمه پر 

گفتم اخه دکتر بعدش نمی خوام برم دستشویی من ی لیوان اب بخورم هی باید برم دستشویی گفت نخور پس دیگ نمی دونم به نظرتون بخورم یا نه؟هرچند گفته ناشتا دیگ

یادمه یکی هم واس انتقال اومد ناشتا بود با ی دکتر دیگ

نه عزیزم نصیحت هم کنی دلگیر نمیشم. شایدم چوب ناامیدیم رو خوردم.به نظرم کار پزشک شما منطقی تره. اینجو ...

نه دیگه بیمارستان بهمن قبول نمیکنه
نمیدونم یادت هست یا نه اما ازی جون هم تو همین تاپیک فک کنم دفعه ی سوم پانکچرش با اینکه برای اولین بار 10 تا تخمک عالی داشت اما همه اش رو گذاشتن بلاست بشه با اینکه خودش راضی نبود و فقط 3 تا جنین براش موند
روال کار بهمن مدتیه این طور شده

قربونت عزیزم من بی بی زدم منفی بود اصلا ناامید شدم دیگه واقعا راه سختی پیش رو داریم از یه طرف ناراحت ...

امیدوارم آزمایشت مثبت بشه عزیزم. همون دیگه ناراحتی اطرافیان بدتره، من منزل پدریم بودم سه هفته، طفلی خواهرام نذاشتن اب تو دلم تکون بخوره، خیلی شرمنده شون شدم. حالا من جواب منفی رو گرفتم قاعدتا حال من باید بدتر میبود، اما نشسته بودم به خواهرام دلداری میدادم و به همسرم، خواهر کوچیکه ام که اصلا مریض شد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه دیگه بیمارستان بهمن قبول نمیکنه نمیدونم یادت هست یا نه اما ازی جون هم تو همین تاپیک فک کنم دفعه ...

نه یادم نیست، خب اینکه بده که. آره دکتر عارفی هم به من گفت روال کارمون بلاست هست

آره عزیزم. هم مشکل انعقادی داشتم هم ایمنی، برا جفتشم دارو گرفتم

منم با عارفی همین یه ماه پیش انتقال فرش داشتم و منفی شدم البته اول مثبت شدم و بعدش بتام افت کرد منم مشکل انعقادی دارم 

بعدش زنگ زدم مطب ماما گفت بیا برات آزمایش بنویسیم 

آخه چه آزمایشی میخان بنویسن؟

لیلا جان دکتر عارفی خودش بیمارستان بهمن روپیشنهاد داد چون اصولا بیمارستان عرفان رو پیشنهاد میده و او ...

آره خودش گفت بهمن، که من حتی فکر کردم دیگه عرفان کار نمیکنه لاله جون. یعنی به نظرت اینسری برم عرفان؟ نسیم جون هم بیمارستان عرفانه ظاهرا

منم با عارفی همین یه ماه پیش انتقال فرش داشتم و منفی شدم البته اول مثبت شدم و بعدش بتام افت کرد منم ...

امیدوارم اینبار نتیجه بگیری. نمیدونم نرفتی هنوز؟