2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام آصف جاه یا البرزی برای عمل اندومتریوز دخترمجرد؟؟،

عزیزم متوجه نشدم پستات حالت سوالی داره؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۱۹هفته وچهار روز طولش ۳۵

خب چون یهو اومده پایین بهتر بود سرکلا میشدین
حالا این سری حواستون باشه حتما
حتما این مورد رو یاد اوری کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز مطب بودم دکتر بررسی کردوگفت تخمدونام خیلی بزرگ شدن وتا پریود نشم ورمش نمیخابه ۲۵تا تخمک داش ...

خب همین که شکمت اب نیاورده خیلی خوبه
فعلا کار سنگین نکن تا ان شاء ا... سایز تخمدانت نرمال بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم..... نه عزیزم به لطف دعاهای شما دوستان خدا معجزه شو شامل حالم کرده....

واقعا چقدر عالی که طبیعی باردار شدید ان شاء الله به سلامت گل پسرتون بغل بگیرید

انا جون من دو بار انتقال ناموفق داشتم وزنم خبلی زیاد شده میگن وزنت تا کم نشده انتقال نده هر کاری میکنمم وزنم کم نمیشه خسته شدم بخدا بخاطر پلی کیستیک بودنم وزنم ثابت مونده باشگاه میرم تو خونه هم دوچرخه ثابت میزنم غذامم بی نهایت کمه ولی چاق میشم ییشتر تا لاغر

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
انا جون من احتمالا هايپر شدم.ديروز كه رفتم سونو بهم گفت هاي ريسپوند هستي و احتمالا هايپر ميشي و اين ...

عزیزم یه دونه سفیده چه کار میکنه برات اخه
روزی 4 تا بخور
شیر سویا هم نخور چون خودش هورمون استروژن داره

راستی راجعبه نزدیکی دیروز صحبت کردین دکترم منو منع کرد از نزدیکی هرکس با توجه ب شرایطشه باید دکتر بگ ...

عزیزم برا همین میگم اگه منع خاصی نداشته باشه.....

تزریق فیلستگرامت داخل رحمیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما کی انتقالتون انجام میشه؟آخه چرا این پزشکا یه ذره دقت نمیکنن چرااین امپولا براهمه تزریق نمی ...

من دفعه سوم دارم انتقال میدم تا حالا این امپول نزده بودم دکترم گفت این امپول مکمل خراش اندومتره دیگ اطلاعات ندارم دوستان اگ اطلاعات دارن بیان راهنمایی کنن لطفا

می فهمم چ می گی عزیزم من بار سوم بود تخمک کشی میشدم دیگ واقعا خسته شدم

واقعا چقدر عالی که طبیعی باردار شدید ان شاء الله به سلامت گل پسرتون بغل بگیرید انا جون من دو بار ...

عزیزم شاید باید چیزی بخوری سوخت و سازتم بیشتر کنه.....

متفورمینم داری؟

تیروئیدتم چک کردی؟

من دفعه سوم دارم انتقال میدم تا حالا این امپول نزده بودم دکترم گفت این امپول مکمل خراش اندومتره دیگ ...

منم زدم و شکر خدا +م شدم.....

مرسی عزیزم منم ازهمون سرویکسه سر درنمیاوردم

طول سرویکس یه مقدار کوتاهه
تو سونوی واچینال چند مینوشت طول سرویکس رو؟
یه مقدار هم التهاب داره که میتونه ناشی از عفونت باشه یا عامل دیگه باعثش باشه

داخل رحمی بود  عزیزم دیروز تو مطب دکتر انجام داد فردا هم به امید خدا انتقالمه

کلا وقتی قراره داخل رحمی برات کاری کنن نزدیکی ممنوعه عزیزم.....

عزیزم شاید باید چیزی بخوری سوخت و سازتم بیشتر کنه..... متفورمینم داری؟ تیروئیدتم چک کردی؟

متفورمین به هیچ عنوان نمیتونم بخورم معدم داغونه نه همه هورمون هام خوبه ولی دقیقا سوخت و ساز بدنم خیلی کمه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج